Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
haha şaşkınlık verıcı dımı cnm
evet ama baksana millet gidiyom uyucam, sahura kalkacam falan diyooo.
haydaa nereye böyle ben Masaallah demistim ama.
hızlı gacılarız vesselammm hahhahay :):):):):):):):)

ayyy :9::9::9::9::9:oda olabilr ama ne güzel denk gelmişşşş :9::9::9::9:

hayırlısı inşşş hakkımızda hadiAllah rahatlık wersin kuzummm bende kaçarım yavaştan sahura kalkıcak daha :):):):):):)
evet baya hizlisinizcanim. hizli geldiniz ve hizli gidiyorsunuz:43:

Son düzenleme:
hatunlarr bende kaçıyom yavaştan acayip belim arıyoo :(:(:(:(:( sahurada kalkcam daha bide yarın erkendenn yatım bari yavaştannn hepinizi tek tek öptümm iyi bakın kendinizee ( bu arada nil cim senin bugün werdiğn duayı yapcaktımm ama nasip olmadı hasta oldumm demek ki herzamn herkeze nasp olmuyomuşş bide şunu söyleyim hani Yasinin arkasında biyer war sure mi ayetmi yanlış anlatmayım ama oda yasin gibi uzun oda çok iyiymiş sıkıntılar için ii dileler için nasip olursa onuda 19 gün hep aynı saatte okumak lazımmış adetten sonra yapabilirim inşşş))))) Hayırlı geceler hepinizeeeee :5::5::5::5::5::5::5:

evet ama baksana millet gidiyom uyucam, sahura kalkacam falan diyooo.
haydaa nereye böyle ben Masaallah demistim ama.

evet baya hizlisinizcanim. hizli geldiniz ve hizli gidiyorsunuz:43:
belim ağrımasa kaçmamda kolay kolay laptobun şarjı yok ben iki büklüm olmuş durumda yazıom kablo uzanmıyo yatağa eğilmek zorunda kallıomm beide adet sancısı çekilmio walla :):):):):):) nasipse yine görüşürüz inşş kuzum :):):):):)ama sen ağlama :14::14::14::14:ben ağlarımmm sen gül kuzummm:9::9::9::9::9:

yok cnm bızde ancak başlıyo salı ananemde sonra kv de flan derken başla yoğunluk
sevındım cnm ya senın adına
baslasin canim cok güzel oluyor beraber iftari acmak degilmi.
hele bide sen simdi gebesin ya büyük lokmalar sana yok sana degil arasa:34:
olsun yavru ben yanlız bırakmam senı

Allah razi olsun. bende seni birakmiyorum. buda benden sana hediye :71:

nılllll nıllllllllll serınledınmı kzum
erva sen nıye yazmıyosun bakım takıldın kaldın

Azıcık havamı aldım geldim.. Anaaa nasıl şimşekelr çakıyo yaa. Heryer gündüz gibi oluyor.. Tırstım içeir girdim.. Ben korkarımda şimşekten, gök gürültüsünden.. Şu an sadece şimşek var henüz gürültü safhasında değil diye seyredeyim dedim ama, yok, korktum genede.. Ama hava serinledi çok şükür.. İNşaAllah hep böyle gider.. Mahvolduk kaç haftadır...

hatunlarr bende kaçıyom yavaştan acayip belim arıyoo :(:(:(:(:( sahurada kalkcam daha bide yarın erkendenn yatım bari yavaştannn hepinizi tek tek öptümm iyi bakın kendinizee ( bu arada nil cim senin bugün werdiğn duayı yapcaktımm ama nasip olmadı hasta oldumm demek ki herzamn herkeze nasp olmuyomuşş bide şunu söyleyim hani Yasinin arkasında biyer war sure mi ayetmi yanlış anlatmayım ama oda yasin gibi uzun oda çok iyiymiş sıkıntılar için ii dileler için nasip olursa onuda 19 gün hep aynı saatte okumak lazımmış adetten sonra yapabilirim inşşş))))) Hayırlı geceler hepinizeeeee :5::5::5::5::5::5::5:

Aa bak, nasip olmamış sanada.. Özellikle mübarek günleri yakala canım bunlar için.. Mesela cuma gecesi.. tam cuma namazı vakti.. Kadir gecesi gibi.. Rabb'im bu tür duaları vesileniz kılsın inşaAllah.. Dünya duayla ayakta duruyor.. Allah'ım gönlünüzün tüm meşru niyetlerini kabul eylesin.. En kısa zamnda inşaAllah..
Diğer dediğin duayı veya ayeti ben bilmiyorum canım yaa.. Anlamadım daha doğrusu.. Ama inşaAllah yapabilirsin.. Bu mübarek eylerı iyi değerlendirmek lazım.. :34:

belim ağrımasa kaçmamda kolay kolay laptobun şarjı yok ben iki büklüm olmuş durumda yazıom kablo uzanmıyo yatağa eğilmek zorunda kallıomm beide adet sancısı çekilmio walla :):):):):):) nasipse yine görüşürüz inşş kuzum :):):):):)ama sen ağlama :14::14::14::14:ben ağlarımmm sen gül kuzummm:9::9::9::9::9:

oyyy canim benim sen aglama eger benim icin aglarsan ben ozaman aglarim.
bakma sen bana saka yapiyorum. sana sirin olmaya calisiyorum:27::27:

cok cok gecmis olsun beline sicak su torbasi koy rahatlarsin.
Allah rahatlik versin.

adetlendim okuyamadim diye üzülme niyetler amellere göredir:34:

Azıcık havamı aldım geldim.. Anaaa nasıl şimşekelr çakıyo yaa. Heryer gündüz gibi oluyor.. Tırstım içeir girdim.. Ben korkarımda şimşekten, gök gürültüsünden.. Şu an sadece şimşek var henüz gürültü safhasında değil diye seyredeyim dedim ama, yok, korktum genede.. Ama hava serinledi çok şükür.. İNşaAllah hep böyle gider.. Mahvolduk kaç haftadır...

ayyyyyy en sevdıgı şey şimşekler cakıyoken uyumaktır cnm bu taraflarda geliyomuş beklıyorum mutlulukla
bu arada korkmana sevındım cnm sahalara döndun bak ne guzel

ben aksam serinligine bayiliyorum. yagmurda yagiyormu???
yagmur yagarken balkonda uyumak isterdim suan. öyle bi rahatlatiyorki insani. terapi gibi
Aa bak, nasip olmamış sanada.. Özellikle mübarek günleri yakala canım bunlar için.. Mesela cuma gecesi.. tam cuma namazı vakti.. Kadir gecesi gibi.. Rabb'im bu tür duaları vesileniz kılsın inşaAllah.. Dünya duayla ayakta duruyor.. Allah'ım gönlünüzün tüm meşru niyetlerini kabul eylesin.. En kısa zamnda inşaAllah..
Diğer dediğin duayı veya ayeti ben bilmiyorum canım yaa.. Anlamadım daha doğrusu.. Ama inşaAllah yapabilirsin.. Bu mübarek eylerı iyi değerlendirmek lazım.. :34:
ben gecen yillar cogu kez mübarek günlerde müsait olmazdim.cok sinir birseydi.

:4:
baslasin canim cok güzel oluyor beraber iftari acmak degilmi.
hele bide sen simdi gebesin ya büyük lokmalar sana yok sana degil arasa:34:

Allah razi olsun. bende seni birakmiyorum. buda benden sana hediye :71:

yarasın aras beye dımı
ay cnm ben sen benı bırakma ben senı bırakma bak be otururum sahura kadar işte yok benım nasılsa ama sana kıyamam

ayy evtt canım ya,,inşallah görcem yarınn..ama yarın hemen yazamayabilirim sanaa ordan anneme gitcem iftara,,gelince açabilirmiyım pc yı bılmıyom açamazsam salı yazarım gelişmeleri inş..

ay buldum hemencık ay yarın yazamassın cnm ya pekala cebe msj atarmısın catlarım salıya kadar ben
ay ınşalla guzelde poz verırı annesı

inş Rabbimin nasip ettiği kadarıyla bende bişiyler yapmaya çalışıyorum bakalım kşmden ne duyarsam şifa niyetine hepimiz için okuyorum senin yazdıklarınıda tek tek kaydedip yapıom kuzumm allah razı olsun aydınlatıyosun bizi :):):):) beni dediğim Kuran da Yasin den hemen sonraki sayfadan başlıyo yasin kadar uzunluğuu adını hatırlayamadım :):) inş hep dualarımdasınız Rabbim hayılır olanlarını kabul etsin inşşş :):):):):)aminnn duların içinn güzelliklerin fazlası seninle olsun inşşş :):):):)
oyyy canim benim sen aglama eger benim icin aglarsan ben ozaman aglarim.
bakma sen bana saka yapiyorum. sana sirin olmaya calisiyorum:27::27:

cok cok gecmis olsun beline sicak su torbasi koy rahatlarsin.
Allah rahatlik versin.

adetlendim okuyamadim diye üzülme niyetler amellere göredir:34:
yerim ben seni şirineee :16::16::16::16: anamm çokk sıcak o torbayla çatlarım yahuu :):):):):) kas gevşetici sürdüm irazdan hafifler inşş bakalımm inş niyetlermi hep iyi yünde tutuyom kzum inş rabbim kabul eder inan hergün hepiniz için ediyom duaa Rabbim gülsün inş yzümüze şer olanı hayır uzak olanı yakın etsin inşşşş :):):):):) sende unutma duanda beniiii :34::34::34::34:

:4:

yarasın aras beye dımı
ay cnm ben sen benı bırakma ben senı bırakma bak be otururum sahura kadar işte yok benım nasılsa ama sana kıyamam

esim teravih den döndümü bende cikmak zorundayim malesef. :50::50:
henüz evde yanliziiiim:52:

arasin resmini gördüm Masaallah nasilda net belli oluyor yüzü Sübhanallah.
yarende gördümü arasi?? ne diyor??

ay buldum hemencık ay yarın yazamassın cnm ya pekala cebe msj atarmısın catlarım salıya kadar ben
ay ınşalla guzelde poz verırı annesı

aa yazarım tabii canımm ,, bizim randevu 1de ama 2 de evden çıkcazz biliyonn çok bekleniyoo:)) yarım saatte gideriz,, kaçta gireriz bilmiyom artıkk :1::1:

Back
X