Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aaa sımdı hatırladım ee sen bılıyosun o zman tahmını bzemı sölemıyosun o zman erkek cnm erken haftada ancak erkege yorum yapabılıyolar sende bızım gıbı tembel hamış he

yok canım lamişle senin tahminleriniz doğru çıktı gibi dr kıza benziyo dedi ama bana da hamile kaldığım ilk günden beri erkek gibi geliyo bakalım artık hayırlısı

Oğlumda ayını tam tutturmuşum valla ben.. Nisanda hamile kalmıştım, Ocakta doğurdum.. Ama ne sıcak bastı, ne tansiyon falan.. Bu bir başka.. Korktum valla.. Yok yok ben yaşla alakalı olduğuna kesinlikle inanıyorum songül.. Olurdai bu kadar mı ağırlaşma farkı olur.. Resmen vücudum daha 5. ayda durdu.. Zorlanıyor resmen yaa. Anlıyorum ben bunu.. Siz siz olun 30 yaşdan sonrasına bebek bırakmayın.. Aha da benden tavsiye geldi....

hadı ya belkıde ben yaştan kurtarıyorum cnm ama kızımda cok kötuydum bulantı halsızlık cabuk yorulma falan ocakta doğum yapmıştım ytdını cıkaramamıştım hamılelgımın adeta cok zor ama ınsan pozıtıflıgını kaybedıyo sukur 2.de yaşatmadı rabbım sukurler oolsun ama daha onumuzde zaman var bakalım ne olcak
he bıde nasıp olursa artık aras kapanış fınısh yok 30 dan sonrası bebış falan rabbım yavrukarıma ömur versın kaza falan olamyıp rabbımde ızın verırse tabı

yok canım lamişle senin tahminleriniz doğru çıktı gibi dr kıza benziyo dedi ama bana da hamile kaldığım ilk günden beri erkek gibi geliyo bakalım artık hayırlısı

haha bak bılmışım gıbı şımdılık arad bii öle gelıyo bana erva nında tahmın etmıştım o ılktı hatta
ay hadı bakalım annesının hıslerımı yoksam lamış ve songul teyzesının tahmınımı cıkcak 16.haftada daha kesınleşıyo

yok yapmadım hep yarın yapılcak şeyler,,zaten bide yemekle uğraşamazdım bugun.. aman yne ii,,ben ervaya hamileyken,, kv la birlikte oturuyodum,,, her cumartesı 17 kişi olurduk evde öglen saatınden gece 12 lere kadar......... akşama kadar sandalye tepesinde pineklerdim,, yer kalmazdı... rabbim dualarımı kabul ettıde bitti o gunler..
ben ervayı yıkıyımm.

Son düzenleme:
yok yapmadım hep yarın yapılcak şeyler,,zaten bide yemekle uğraşamazdım bugun.. aman yne ii,,ben ervaya hamileyken,, kv la birlikte oturuyodum,,, her cumartesı 17 kişi olurduk evde öglen saatınden gece 12 lere kadar......... akşama kadar sandalye tepesinde pineklerdim,, yer kalmazdı... rabbim dualarımı kabul ettıde bitti o gunler..

ah cnm benım ervada ne zormuş ya buyuk yanında olmak o yönce zor olmalı dımı bıde gelen gıden coksa sukur kendı yuvana ayrılmışında dualrın kabul olmuş
kv gençmı yaşlımı cnm

canım benim ya ben napayım 33 te evlendim 34 te hamile kaldım Allah'ın izniyle 35 te doğurucam daha bunun 2. si de var :27::27::27:

Hahah.. Benim rahatsızlıklarımında etkisi var tabii canım.. Ama yinede bence bünye + yaş.. Kesinlikle etkili..
Sevgicim, o zman sen çok ara verme.. Bu bebiş 3 yaşına geldimi, 2. yi yap.. Ben çok pişmanım erken yapmadığıma...

Hahah.. Benim rahatsızlıklarımında etkisi var tabii canım.. Ama yinede bence bünye + yaş.. Kesinlikle etkili..
Sevgicim, o zman sen çok ara verme.. Bu bebiş 3 yaşına geldimi, 2. yi yap.. Ben çok pişmanım erken yapmadığıma...

cnm benım hamılleık zor gectıgı ıcınmı pışmansın

cnm benım hamılleık zor gectıgı ıcınmı pışmansın

Yok canım.. Oğlum çok yalnız kaldı.. 2 çocuk peşpeşe çok güzel büyüyor.. Hem kardeş, hem arkadaş oluyorlar.. Erken dönemde oğlum çok ağlak bir çocuk olduğu için yapmadım.. Çünkü çok zor büyüdü benim oğlum.. 3-4 yaşına geldiğinde tam yapmaya karar verdiğim ay troitlerim fırladı.. O gün bu gündürde hastayım işte.. Yapamadım.. Bakma şimdide yapabilecek durumda değildimde... Şartları zorladım ben.. Ondan zoralanıyroum şimdi.. Ama pişmanlık bundan değil.. Erken devrede insan gelecekte başına neler geleceğini bilemiyor.. Keşke yapsaymışım diyorum şimdi.. Ama keşke demekte doğru değil.. Herşey nasip.. İşte bende üstüme düşeni yapıp, herkese tavsiyede bulunuyorum.. Aman haa, sağlığınız varken yapın... diye....

Songüüül, bugün 2. aşımıda oldum.. Ve tartıldım.. Bu ay 1 kilo almışım.. Şu ana kadar 5 kilo aldım toplamda...
Ben bu kadar az yerken 1 kilo bile iyi geldi bana.. Şükür Allah'ıma..

Yok canım.. Oğlum çok yalnız kaldı.. 2 çocuk peşpeşe çok güzel büyüyor.. Hem kardeş, hem arkadaş oluyorlar.. Erken dönemde oğlum çok ağlak bir çocuk olduğu için yapmadım.. Çünkü çok zor büyüdü benim oğlum.. 3-4 yaşına geldiğinde tam yapmaya karar verdiğim ay troitlerim fırladı.. O gün bu gündürde hastayım işte.. Yapamadım.. Bakma şimdide yapabilecek durumda değildimde... Şartları zorladım ben.. Ondan zoralanıyroum şimdi.. Ama pişmanlık bundan değil.. Erken devrede insan gelecekte başına neler geleceğini bilemiyor.. Keşke yapsaymışım diyorum şimdi.. Ama keşke demekte doğru değil.. Herşey nasip.. İşte bende üstüme düşeni yapıp, herkese tavsiyede bulunuyorum.. Aman haa, sağlığınız varken yapın... diye....

ay cnm benım bızım kız fena olmadıgı halde bızde duşunemedık bak yaren kardeşı oldugunda nerdeyse 6 yaşında olcak ama ust uste olsaydı heralde bu kaadr ıstekle doğuramazdım yanı su an öle bebek özleııkı gercekten ıstedıgımız ıcın oluyo ama yeren kendını urtarmadan olsaydı sanırım bu psıkolojıde olmazdım
ama senın durumların cok farklı tatlım bellı rahatsızlıklerın var gebelık dışındada hıc bışey olmasa psıkolojık olarak kafana ataktıgın da kı ınsan elınde olmadan tkar buda bu dönemı daha zorlu gecırmenı saglıyo

Songüüül, bugün 2. aşımıda oldum.. Ve tartıldım.. Bu ay 1 kilo almışım.. Şu ana kadar 5 kilo aldım toplamda...
Ben bu kadar az yerken 1 kilo bile iyi geldi bana.. Şükür Allah'ıma..

gecmış olsun cnm benım maşalla kg alımın tam olması gerektıgı gıbı tatlım cok guzel gıdıyosun
ben bu aydan okadar umuıtlu değilim sahur bıde eşim evde ya akşam yemeklerımız daha kapsamlı falan bu ay 1.5 ıle kapatamaıcam sanırım
şeker yukleme ne zman

iyi akşamlar cankızlar nasılsınız bakimmmm :):):):):):):)::) songülüm ya daha erken gelcektim ama annemlerde iftar derken uyuyup kalmışım ordaa yeni geldik evede girebildimm şükürr :):):):)

gecmış olsun cnm benım maşalla kg alımın tam olması gerektıgı gıbı tatlım cok guzel gıdıyosun
ben bu aydan okadar umuıtlu değilim sahur bıde eşim evde ya akşam yemeklerımız daha kapsamlı falan bu ay 1.5 ıle kapatamaıcam sanırım
şeker yukleme ne zman

Aaa deme öyle.. Baştan kaybetmee.. Bu ay iyiydin, elevitte kullanmıyorsun, başarırsın.. Çok mu yiyorsun eşimle yaa.. E sen sahurda niye yiyorsunkii. O tam kilo iştee..
Şeker yüklemem haftaya.. Ayyy nasıl gidecem, nasıl yaptıracam yaa.. Yaa songül, benim kafam bu raştırma hastanesindende birşey yemedi biliyormusun.. Tamam herşey bedava.. Tahlillerin hepsi yapılıyor ama yok anacım, muhatap olduğun kişi uzman değil.. Pratisyen.. Mesela son tahlilimde idrarda proteinim 15 çıktı yine.. Şu yassı epiteller, eritrositler falan bayağı bayağı fazlaydı.. Tahlilin iyi dedi bana.. Neresi iyi yaa.. Haa.. Orada da tansiyon ve kilo ölçmüyorlar bu arada..
ben ciddi ciddi ortada kaldım songül yaa.. Ne yapacağımı bilmiyorum...
Ya rahat olup herşeyi oluruna bırakacağım.. Ya da son çaba, bir doktor bulup sil baştan, en baştan başlayacağım.. Üff.... İşin en önemli ksmı doktor.....

iyi akşamlar cankızlar nasılsınız bakimmmm :):):):):):):)::) songülüm ya daha erken gelcektim ama annemlerde iftar derken uyuyup kalmışım ordaa yeni geldik evede girebildimm şükürr :):):):)

haha tabı kafan ıyı uyudun yoksam bldun mu sadece hastanede olup dışarda satılmayanadan :44::44::44::44:

Back
X