Aaa deme öyle.. Baştan kaybetmee.. Bu ay iyiydin, elevitte kullanmıyorsun, başarırsın.. Çok mu yiyorsun eşimle yaa.. E sen sahurda niye yiyorsunkii. O tam kilo iştee..
Şeker yüklemem haftaya.. Ayyy nasıl gidecem, nasıl yaptıracam yaa.. Yaa songül, benim kafam bu raştırma hastanesindende birşey yemedi biliyormusun.. Tamam herşey bedava.. Tahlillerin hepsi yapılıyor ama yok anacım, muhatap olduğun kişi uzman değil.. Pratisyen.. Mesela son tahlilimde idrarda proteinim 15 çıktı yine.. Şu yassı epiteller, eritrositler falan bayağı bayağı fazlaydı.. Tahlilin iyi dedi bana.. Neresi iyi yaa.. Haa.. Orada da tansiyon ve kilo ölçmüyorlar bu arada..
ben ciddi ciddi ortada kaldım songül yaa.. Ne yapacağımı bilmiyorum...
Ya rahat olup herşeyi oluruna bırakacağım.. Ya da son çaba, bir doktor bulup sil baştan, en baştan başlayacağım.. Üff.... İşin en önemli ksmı doktor.....
cnm cok yemesmde vakıtsız yıyorum
ay hastane olayına ıan kı uzuluyorum cnm ya yok mu kadın doğum uzmanı cnm muhattap olabılecegın dr yanı zaten tamam bedava ama senı sıkıntın o degıldı dıger drda ılgıydı yok anam sen konuş eşinle gel buralara benım dr a kardeş kardeş gıdelım off
yada ıkı hastenyle devam et dıcm ama bu seferde kafa karışcak