Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Ah be canım, ne çözümü bulacaksın.. benimki hamilelikten.. Hala tam geçmedi.. İlk 4.5 ay mahvetti beni bulantılar.. Halada azar azar devam ediyor işte böyle...
Ben çıkıyorum kızlar yaa.. Songülüm kusuruma bakma gülüm ne olur yaa.. gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum..:25:

git tatlım sağlığın daha önemli kafanın altına iki yastık falan koyda miden daha fena olmasın yüksekte yat yani allahım şifanı versin inşallah iyi geceler canım

evet şekercım geılıyo ışte tatlım benım koca göbek oluyosun yavaşştan

evet bakalım hayırlısıyla inşallah :16::16: canım benim ben çıkıyorum şimdi sahur hazırlıycam kocişe yavaştan yavaştan birde yarım cüz kaldı kuranımı bitircem eğer gelebilirsem gelirim yoksa Allaha emanet ol bebişinizle öpüyorum dikkat et kendine :16::16::16:

benimde içime hep kız doğuyor ama eşiminde erkek doğuyormuş yani içimiz karışık Allahım bize hangisini nasip ederse sağlıklı ve sıhhatli bizde onu istiycez :16::16::16::16:

topiktekılerın genelde erkek tatlımama benım ıcıme kız doğdu önemlı olan saglıgı ama gercekten ınsan merka ta oluyo

herkese selam nasılsıız kıslar ne var ne yokk
LAMİŞİM filimin temiz çıkmıs çok svindimm canım benimm
SEDEFEKREM, bana asılama nasıl bi işlem anlatırmısınn ben de nasipse bayramdan sonra gidicem bana asılama diyecek doktor bakalımm nasip de ne varsa artık hakkımızda hayırlısı kıslarr...

SEDEFEKREM, bana asılama nasıl bi işlem anlatırmısınn ben de nasipse bayramdan sonra gidicem bana asılama diyecek doktor bakalımm nasip de ne varsa artık hakkımızda hayırlısı kıslarr...

günaydın delyam nasılsın..
Selam canim ben iyiyim sen nasilsin, tatlim kusura bakma gormemisim seni diger topikleri dolasiyodum :16::16::16::16::16:
canim cok sukur iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin ? tatlim bakarsin gerek kalmaz gitmene ama yine de hakkimizda hayirlisi olsun . Bende 2013e kadar bebek olmazsa asilama ya da tup yaptirmak istiyorum RABBIM INSALLAH bekletmeden verir bebislerimizi.

evet bakalım hayırlısıyla inşallah :16::16: canım benim ben çıkıyorum şimdi sahur hazırlıycam kocişe yavaştan yavaştan birde yarım cüz kaldı kuranımı bitircem eğer gelebilirsem gelirim yoksa Allaha emanet ol bebişinizle öpüyorum dikkat et kendine :16::16::16:
Allah kabul etsin kuran hatmini. cinsiyet konusundada dedigine katiliyorum ve amin diyorum. Rabbim hangisini hayirli görmüsse sizin icin onu nasip etsin Insaallah.

cok sükür iyilik canim sen nasilsin?
Ramazanin bitmesine az kaldi ona üzülüyorum :43:
alismistim ne güzel. Allah hepimize seneyede Ramazana hayirli bir sekilde kavusmayi nasip etsin Insaallah
sen neler yapiyorsun??

Allah kabul etsin kuran hatmini. cinsiyet konusundada dedigine katiliyorum ve amin diyorum. Rabbim hangisini hayirli görmüsse sizin icin onu nasip etsin Insaallah.

alismistim ne güzel. Allah hepimize seneyede Ramazana hayirli bir sekilde kavusmayi nasip etsin Insaallah
sen neler yapiyorsun??
cnmmmm bakaçgundur enk geelmedık senle

canim cok sukur iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin ? tatlim bakarsin gerek kalmaz gitmene ama yine de hakkimizda hayirlisi olsun . Bende 2013e kadar bebek olmazsa asilama ya da tup yaptirmak istiyorum RABBIM INSALLAH bekletmeden verir bebislerimizi.
canımm amaliat olalı 6 ay olduu ve bebek olmadıı yanii kanallar belki deyine tıkandıı ben bu ay yine adet olucam hissediyorumm
doktordA zati eylül de gel asılama yaparız demiştii asılam istemiyorum çok korkuyorum nedense ama baska türlü de olmuyor demek kii kafam karısıkk çok ALLAHIM yardım etsin

sen neler yapiyorsun??

amin canımm
napalım 11 ay da bi geliyor ramazan
bende ii olmaya çalışıyorum işdee napım eylül geliyo benim için foktora git gell başlıcak
doktor ne dicek asılama için bakalımm afffffffff affffffffffff çok sıkılıyorum anlayacagınn

bu aradaa herkese günaydınn HAYIRLI CUMALAR
CUMANIZ MUBAREK OLSUNN
bugün içimden aglamak geliyorr neden se gerci bi kaç gündür sürekli aglıyorum daa
içim sıkılıyor artıkk ALLAHIM nasip etmicek olmucak die düşünüyorum hepp
aaaaaafffffffffff :105::105::105::105:

CUMANIZ MUBAREK OLSUNN
bugün içimden aglamak geliyorr neden se gerci bi kaç gündür sürekli aglıyorum daa
Canım kafana takma canını sıkma dicem ama bende aynen senin gibiyim.bizi anca bebek paklar.asilama yapılmadı daha bana canım.rahim filmim bile çekilmedi daha.bu ay ikinci kez yumurta takibi yapiliyo yumurtam buyuyunce catlatma iğnesi olcam

Canım kafana takma canını sıkma dicem ama bende aynen senin gibiyim.bizi anca bebek paklar.asilama yapılmadı daha bana canım.rahim filmim bile çekilmedi daha.bu ay ikinci kez yumurta takibi yapiliyo yumurtam buyuyunce catlatma iğnesi olcam

ben asilama oldun da tutmadı die hatırlıyorum demekki yanlış anlamısım
hımm tutmassa insallah tutarda hemen rahim filmini cektirr
bebek olmmuyorr düşünmüyorum yine olmuyor düşünüyorum yine olmuyor napım anlamadım
artık ama çok yoruldumm olmuyorssa olmuyor dioruma ama göz yslarımı tutamıyorum bazen

cnmmmm bakaçgundur enk geelmedık senle
evet ya ben girdigim zamanlari sen yoksun, ben yokken sen varsin. huhuuuu suan nerdesiiiin??:1::1:
cumaniz mübarek olsun ve dualarin kabul olsun. yaren kücük ellerini acsin yine hem bizler icin hemde aras kardesi sag saglim kolay bir sekilde dünyaya gelmesi icin dua etsin.
ha bide o dua etmek icin acan ellerinin avuc icini öp benim yerime:54:
canımm amaliat olalı 6 ay olduu ve bebek olmadıı yanii kanallar belki deyine tıkandıı ben bu ay yine adet olucam hissediyorumm
doktordA zati eylül de gel asılama yaparız demiştii asılam istemiyorum çok korkuyorum nedense ama baska türlü de olmuyor demek kii kafam karısıkk çok ALLAHIM yardım etsin

amin canımm
napalım 11 ay da bi geliyor ramazan
bende ii olmaya çalışıyorum işdee napım eylül geliyo benim için foktora git gell başlıcak
doktor ne dicek asılama için bakalımm afffffffff affffffffffff çok sıkılıyorum anlayacagınn

CUMANIZ MUBAREK OLSUNN

Hayirli cumalar canim

evet agla canim agla bugün cuma günü ve Allahtan isteme ona yakarma göz yasi dökme günü.
Aglarken hem aciliriz hemde bu sayede bol bol dua etmis oluruz. Bu duyguyu veren RAbbimin bi bildigi var canim hic birsey bos yere degil.
Namaz kildikdiktan sonra secdede kibleye karsi oturup icimden geldigi sekilde aglarim, icimden geldigi sekilde dua ederim Allahtan isterim.
Beni af etmesini dilerim, kendim icin esim icin ailem icin arkadaslarim icin dua ederim ve aglarim sonunda mutluluktan aglarim cünkü beni müslüman olarak yarattigi icin sükrederim bana Onu sevme duygusu verdigi icin sükrederim, dua edebilme firsati verdigi icin sükrederim, bana akil saglik huzur verdigi icin sükrederim ve sükrederkende aglarim. sonunda ferahlarim icimi dökmüs olurum kus gibi hafiflerim.

bunu nicin yazdim cünkü ben bu sekil mutlu oluyorum ve bende senin gibi durumlara düsünce böyle yapip tekrar kendime geliyorum.
Allahim Insaallah en yakin zamanda icini(zi) ferahlatir ve seni(herkesi) tüm dertlerinden kurtarir

Amiin

Back
X