Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız sen nerlerdesın ben doğurunca flan beklıyodum aaaaaa cok merakta bıraktın haberın olsun anlat bakım kaçak senı

ah canım benim ya giremiyorum ki bi türlü çu internete vakit yok bulamıyorum ramazanda girdi ya davetler falan derken ohoooo çok karışık yani durumlar
iyiyim tatlım ya herzamanki gibi uğraşıyorum işte sen nasılsın bakalım bebişin nasıl sen bayağı yol katettin zaten sıra bizde bakalım :16::16:

aman yarım saattır peşideyım he ıkı laf edelım dıe umudum kalmamıştı artık ay gıttıgın yerlerede geşıyorum görmuyonmum aşağılarda cnm benı

Kız farketmeidm, farkedincede geldim işte..
Bu saate kalınırmıı.. Bende yatmadna bir bakayım deidm.. Uykumda yok.. Yoksa ben bu saate kalmıyorum hiç

ah canım benim ya giremiyorum ki bi türlü çu internete vakit yok bulamıyorum ramazanda girdi ya davetler falan derken ohoooo çok karışık yani durumlar
iyiyim tatlım ya herzamanki gibi uğraşıyorum işte sen nasılsın bakalım bebişin nasıl sen bayağı yol katettin zaten sıra bizde bakalım :16::16:

yorma tatım benıramazanda cok kendını nasıl gıdıyo hamılleık bebgn nasıl bakalım cınsıyet hakkında bı tahmın var mı drdan
ben yolun yarısını gectım cnm oğlumla 3 aydan bıle az kaldı 29 ekım de Allahta nasıp ederse kucagmda olucak ınşalla yavrum cok sukur ıyı gıdıy şımdılık

Kız farketmeidm, farkedincede geldim işte..
Bu saate kalınırmıı.. Bende yatmadna bir bakayım deidm.. Uykumda yok.. Yoksa ben bu saate kalmıyorum hiç

kuzum ben saat 1 de geldım malum erken yatamıyorum bıde bu akşam ışlerım coktu yarenden kalanları flaan ayırdım
uykun yoksa muhappet edelım cnm bıraz eşimin elıne verdımmkumandayı takılıyo

yorma tatım benıramazanda cok kendını nasıl gıdıyo hamılleık bebgn nasıl bakalım cınsıyet hakkında bı tahmın var mı drdan
ben yolun yarısını gectım cnm oğlumla 3 aydan bıle az kaldı 29 ekım de Allahta nasıp ederse kucagmda olucak ınşalla yavrum cok sukur ıyı gıdıy şımdılık

şimdilik bir sorun yok çok şükür iyi gidiyor canım şu ana kadar 4 kg vermiş durumdayım :1::1::1: ama bebişimde sorun yok o kilo alıyor zıp zıp zıplıyor ultrasonda :9::9::9::9: 2li testimi yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı işte ama benim karnım hemen büyüdü ya direk dışarıdan aaa bu kız hamile diyebilirsin yani bugün kendime yeni cicişler aldım çok güzeller hamiş cicişleri tabisi :1::1::1::1::1: bu arada cinsiyet için tahmin yok allahım hayırlısını versin inşallah 31 ağustosta gösterirse görücez bakalım :16::16::16::16:

şimdilik bir sorun yok çok şükür iyi gidiyor canım şu ana kadar 4 kg vermiş durumdayım :1::1::1: ama bebişimde sorun yok o kilo alıyor zıp zıp zıplıyor ultrasonda :9::9::9::9: 2li testimi yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı işte ama benim karnım hemen büyüdü ya direk dışarıdan aaa bu kız hamile diyebilirsin yani bugün kendime yeni cicişler aldım çok güzeller hamiş cicişleri tabisi :1::1::1::1::1: bu arada cinsiyet için tahmin yok allahım hayırlısını versin inşallah 31 ağustosta gösterirse görücez bakalım :16::16::16::16:

Ooo canım, daha yolun başındasıın.. Allah kolaylık versin sanadaaa... Bizedeee... Bebiş isteyenleredee.

Ooo canım, daha yolun başındasıın.. Allah kolaylık versin sanadaaa... Bizedeee... Bebiş isteyenleredee.

evet canım daha başındayız bakalım :16::16::16::16:

ya kızlar benim tam mide kısmı varya hani göğsümün altından iki parmak sonrasını düşünün kaya gibi sertleşti iki gündür ve şişti bu göbüşmü oluyo demek yani :16::16::16:

hadı ya bulantılarmı varkı cnm kg verdın gercıo önemlı olan bebışın sağlıklı ya o yeter 2 lı testede sevındım cnm ay göbuşte cıkmış hemencık he benımde cabuk cıktı cnm ya erken başladım hamıle kıyafetne guule gule kulllan cnm benım cıcışlerını
bu snee hep erkekten gıdıyoruz bakım senın bebış ne olcak

ya cnm ıyı gıdıyo da bugun aklıma geldın de dulşunuyorum sen eskıden cok neşelıydın benı bızı eglendırırdın bu ara durgun sakınsın özluyorum o gunlerını cnm benım

Canım benim, biliyorsun benim psikolojik bazı rahatsızlıklarımda var.. Hamileiğim ilerledikçe kendimde güçsüzlük hissediyorum.. Sıkıntılarım artıyor.. Bugünlerde iyiyim hamdolsun.. Bir ara berbattım.. Hatta o ara kk ya bile girmedim.. Ne bileyim işte songül.. Ben böyleyim işte..
Birde eskiden uzun uzun yazışırdık, kalabalıktık.. Şimdi herkes bir köşede.. Hamiel kalanlarda çekildi köşelerine snaki.. Topiğe yazık oldu aslında.. Umarım kış yaklaşırken herkes döner..

hadı ya bulantılarmı varkı cnm kg verdın gercıo önemlı olan bebışın sağlıklı ya o yeter 2 lı testede sevındım cnm ay göbuşte cıkmış hemencık he benımde cabuk cıktı cnm ya erken başladım hamıle kıyafetne guule gule kulllan cnm benım cıcışlerını
bu snee hep erkekten gıdıyoruz bakım senın bebış ne olcak

canım tahtaya vurayım daha bir kere bulantı yaşamadım nede kustum kendi kendime vermişim bende anlamadım yani nasıl oldu pek yiyemiyorum akşamları falan bide her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum ondan olabilir yani :1::1::1::1: demekki bizim iç karnımız çok küşük daha 3 aylıkken başladım ben kıyafetlere bildiğin göbek yani :16::16::16:

Back
X