Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hastaa oydumm siz yoksunzzz ben çıkıyomm öptümm sizi azcık uzanıyım halim hiç yok ztnnnn..öptümm hepicinizi sizi sevyorumm
bu arada suaydan ve sedefkerem sizden ne hbaer
cnm benım nasıl oldun bakım ay ben cıkımısım sen gırmışsın
demkkı cnm nasıl oldun agrıların vardı
biraz iim cnm ama surekli istifra ediyorum sanırım kullndığım ilçlrla alaklı
ervaaa napıyosun bakımmmmm
iiym cnm sen napıyon? ay ben bugun gidemedimm s.ocagına sen gittinmi
iiym cnm sen napıyon? ay ben bugun gidemedimm s.ocagına sen gittinmi
cnm yok nerdeeeee yoruldum zaten benım ışler bıtene kadar 6 oldu ay gıcte gıdesı yok cunku bı tansıyon bı kg tamamdır ış bıde tahlıl sonucunu ıstedıler pufff
Siz s.o ya neden gidecektiniz ki.. Niye çağırdılar sizi?
Siz s.o ya neden gidecektiniz ki.. Niye çağırdılar sizi?
cnm yok nerdeeeee yoruldum zaten benım ışler bıtene kadar 6 oldu ay gıcte gıdesı yok cunku bı tansıyon bı kg tamamdır ış bıde tahlıl sonucunu ıstedıler pufff
Ben daha geçen tahlil götürmüştüm, herhalde onun için çağırmadılar beni..
Sağlık bakanlığı isityormuş onlardan.. İdrarda proteini ve tansiyonu özellikle takip etmek zorundalarmış..
Ebem bene öyle demişti.. Haa, birde bebişin kalp sesini dinliyorlar.. Gidin gidin..
Ben daha geçen tahlil götürmüştüm, herhalde onun için çağırmadılar beni..
Sağlık bakanlığı isityormuş onlardan.. İdrarda proteini ve tansiyonu özellikle takip etmek zorundalarmış..
Ebem bene öyle demişti.. Haa, birde bebişin kalp sesini dinliyorlar.. Gidin gidin..
evt ervada da sürekli arıyolardı kalp atışınıda dinliyoduk ama bunun daha dinlemedikk..bide şu sütleri sorıyım diyorum verirler artık herald dimi
benimde hiiç gidesim gelmedii valla belim ağrıyo bugun benım hepp yattım,,yarın artıkınn:)
cnm sut sadece kocaelı beledıyesı dagıtıyo 12 kutu 6.aydan ıtıbaren bıze sut yok sen alırsın ama bu ay
ıyı yapmışın cnm benım acele yok drada yenı gıttın nasılsa bızımkılerde hem şeker yuklem esı yapmzlar hem sonucunu ısterler