Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben hastaa oydumm siz yoksunzzz ben çıkıyomm öptümm sizi azcık uzanıyım halim hiç yok ztnnnn..öptümm hepicinizi sizi sevyorumm

bu arada suaydan ve sedefkerem sizden ne hbaer

ben hastaa oydumm siz yoksunzzz ben çıkıyomm öptümm sizi azcık uzanıyım halim hiç yok ztnnnn..öptümm hepicinizi sizi sevyorumm

bu arada suaydan ve sedefkerem sizden ne hbaer

cnm benım nasıl oldun bakım ay ben cıkımısım sen gırmışsın
demkkı cnm nasıl oldun agrıların vardı

arkadaşlar topiğin ilk sayfasında yazdığınız yararlı bilgiler için tşk.Emeği geçen herkeslerden Allah razı olsun.Bu kadar bilginin hepsini biranda bulmak zor:):46::46:

Siz s.o ya neden gidecektiniz ki.. Niye çağırdılar sizi?

merhabalar şekeruım ya benım ayın sonunda kontrolum varı cnm gıtmedım bu sabah aradılar gel dıye haftasonuna kadar hem yaptırdıgın tahlılınıde getır dedıler ay evın karşısında ama ıdesım gelmıyo tansıyon kg tmamadır dr a da yenı gıttım zaten

Ben daha geçen tahlil götürmüştüm, herhalde onun için çağırmadılar beni..
Sağlık bakanlığı isityormuş onlardan.. İdrarda proteini ve tansiyonu özellikle takip etmek zorundalarmış..
Ebem bene öyle demişti.. Haa, birde bebişin kalp sesini dinliyorlar.. Gidin gidin..

Sağlık bakanlığı isityormuş onlardan.. İdrarda proteini ve tansiyonu özellikle takip etmek zorundalarmış..
Ebem bene öyle demişti.. Haa, birde bebişin kalp sesini dinliyorlar.. Gidin gidin..

evt ervada da sürekli arıyolardı kalp atışınıda dinliyoduk ama bunun daha dinlemedikk..bide şu sütleri sorıyım diyorum verirler artık herald dimi

cnm ya benım bı kere kalp atışını dınlettıler ınan hıc bışey anlamadım ruzgar gıbı bı sestı sankı
bıde benı drla aynı zmaana gelıyo ondan pek hevesım olmuyo am gıdıcem nasıp olursa

ıyı yapmışın cnm benım acele yok drada yenı gıttın nasılsa bızımkılerde hem şeker yuklem esı yapmzlar hem sonucunu ısterler

ya bu ebelerde sonuçlarınıda getir diyolarda bize hastaneden kağıt falan vermiyolarkii doktor söylüyo okadar elimde bişey yokki ne götürcem,yapılmayan tahlıl varsa yapıyoruz falan diyo

Back
X