Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ay ben duşu nemıyorum cnm haberlerı bıde bıze hem ısteyn rapor alıp göndermeyebılır dedıler alıncada cocugunuza gerızekalı dıyosunuz dedıler maden nıye böyle bı hak verdınız devletın dr larına koşulsuz rapor verılıyo

işte o rapor iznini sadece çocugunu yetersiz görenler içindi ama herkes almaya kalkıştı:1: neyse bu sene düzene oturur belkı ama çocuklar için sırada oturmak zor saatlerce anaokulunda ev ortamı oluyo 1 saat öğle tatili olcak e bu çocuk 1 saat napcak anne her seferınde nasıl gelıp gitcekk..öneml olan dersler deil,o çocuk napcak çişini kakasını,her çocukda aynı deilki sıkılgan çocuklarda var birçok anne zorluk çekcek bence

Geçen hafta haberlerde duymuştum, bu rapor işi kesinlikle yasak diyordu.. Tabii atmasyon haberde olabilir bu.. Yasak olsaydı, okullar kabul etmezdi bu raporları di mi..
Aman olsun yaa.. İsteyen hemen göndersin, isteyen sonra.. İsteyen sezeryan olsun, isteyen normal doğursun.. AYYY DEMOKRASİ OLSUN YAA....:37::37::37:

aman sorma cnm ya bı doğurmam geldı sezeryan olay oldu yavrucuguum okula gıdıcek oldu 80 yılında sonra ılk defa yasa degıştı haha bakalım daha nerler beklıyo benı
cnm haberlerde cıkan haberlerın cogu ynaıltıcı zaten 10 kışı hemencık aldık rapor

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben ebeye gidiyorum iki gündür bana önümüzdeki ay hamile kalırsın dedi kadın ne diyorsunuz bu duruma birde yarın yakıı vuracam dedi bir kasıklarından birde belinden sizce nasıl olur yakı ben korkuyorummm...:18::18::18:

ay cnm benım ınşalla dedıgı gıbı olurda acba neye guvenerek dedı yakıyı ben duymştum cnm
cnm ne zmandır ıstıyosun varmı sorunun

kızlar alt kattakı komsu balkonda bı kola actı ay nasıl asıtlı nasılda soğuktur kımbılır nasıl cnm cektı anlatamam oysakı ben de azönce sutumu ıcmıştımmmm

ay cnm benım ınşalla dedıgı gıbı olurda acba neye guvenerek dedı yakıyı ben duymştum cnm
cnm ne zmandır ıstıyosun varmı sorunun

sorun yok üç defa aşılama yaptırdım eşimde sperm hareketsizliği var oda sorun değil diyor drlar üç dört sene oldu bize daha erken fazla olmadı ama çevre olunca...
neye güvenerek söylediğini bilmiyorum ama öyle dedi ve biz ister istemez kaptırdık kendimizi...:(

kızlar alt kattakı komsu balkonda bı kola actı ay nasıl asıtlı nasılda soğuktur kımbılır nasıl cnm cektı anlatamam oysakı ben de azönce sutumu ıcmıştımmmm

bende sütü yeni içmeye başladım çok midemi bulandırıyo yaa oldum olası hiçç sevsem süütt..ama kola versen içerim:):37:

sorun yok üç defa aşılama yaptırdım eşimde sperm hareketsizliği var oda sorun değil diyor drlar üç dört sene oldu bize daha erken fazla olmadı ama çevre olunca...
neye güvenerek söylediğini bilmiyorum ama öyle dedi ve biz ister istemez kaptırdık kendimizi...:(

ay xcnm bnım ınşalla olur ama yınede kaptırma kendını derım kı öle bişey olursa mmutlaka bızlere yaz cnm
pekaala eşıne de bı tedavı kur falan uyguluyomusunuz cnm

Ayy Allah seni ne etmesin e mi.. Ben kolayı hiç sevmem ama nasıl canım çekti haa..
Kız pis, senin canın çekti, bize niye eziyet ediyon.. Bizim suçumuz ne...
Birde nerden biliyon onun kola olduğunu.. Belki başka birşeydir..:56::56::56:

bende sütü yeni içmeye başladım çok midemi bulandırıyo yaa oldum olası hiçç sevsem süütt..ama kola versen içerim:):37:

cnm benımbende ıcıyorum ama öle ıcmem gerektıgı kadar degıl gunde 2 bardak sut 2 kase yoğurt yemelıymışız ama malesef ben yapamıyoru hergun bıtanede calsıyumcuk ıcıyorum 1 lt sute deger zaten o zan ıcım daha rahat edyo kramp ağrıda olmuyo vucudumda hem emzırmeyede hazırlık ama çok kola ıcesım var ıcınde cafeın varya cnm normal ınsan vucudundan 10 saatte anne karnundakı bebegın doalşımından 100 saat cıkmıyomuş arada kaçamak yapıyodum okuduktan sonra ay ne uzuldummm bellı degıl cmıyom artık

Ayy Allah seni ne etmesin e mi.. Ben kolayı hiç sevmem ama nasıl canım çekti haa..
Kız pis, senin canın çekti, bize niye eziyet ediyon.. Bizim suçumuz ne...
Birde nerden biliyon onun kola olduğunu.. Belki başka birşeydir..:56::56::56:

haha ee bız kader ortagıyız arkadaşım benım
bak ne guzel aynı duyguları paylaştık dımı ama
valla benım salonun kapı acık odada balkon var alt kattada asıtlı ıcecek sesı duydum tabı gözumde hemen 2.5 lt lık kola canlandı buz gıbbı belkıde gazozdu ama olsun onuda cektı cnm

cnm benımbende ıcıyorum ama öle ıcmem gerektıgı kadar degıl gunde 2 bardak sut 2 kase yoğurt yemelıymışız ama malesef ben yapamıyoru hergun bıtanede calsıyumcuk ıcıyorum 1 lt sute deger zaten o zan ıcım daha rahat edyo kramp ağrıda olmuyo vucudumda hem emzırmeyede hazırlık ama çok kola ıcesım var ıcınde cafeın varya cnm normal ınsan vucudundan 10 saatte anne karnundakı bebegın doalşımından 100 saat cıkmıyomuş arada kaçamak yapıyodum okuduktan sonra ay ne uzuldummm bellı degıl cmıyom artık

ben ervada hiç içmemiştim sabretmiştim ama bunda arada içiyorum:( sütüde zorlaa içiyorumm..yoğurtta her sofraya koyuyorum onu yiyorum kendimiz yapıyoz yoğrudu katkısız:) kalsiyum vermişti doktor hegun içiyorum onuda.

ay xcnm bnım ınşalla olur ama yınede kaptırma kendını derım kı öle bişey olursa mmutlaka bızlere yaz cnm
pekaala eşıne de bı tedavı kur falan uyguluyomusunuz cnm

İnş. sağol valla keçiboynuzu kurunu uyguladm ilaç tedavisi uygulandı yanı ilaç içti durumlar iyi bendede sorun yok bakalım demek kı vaktı zamanı var kısmet...
olursa yazarım tabii sizlerde unutmayın dualarınızda...
ben cıkıyorum hepinize iyi geceler bunu paylaşmak istedim yarın yazarım yaşadıklarımı saat sabah 11de gideceğim bakalım ne olacak...
dua ile kalın inş. aeo...:3::3::3:

ben ervada hiç içmemiştim sabretmiştim ama bunda arada içiyorum:( sütüde zorlaa içiyorumm..yoğurtta her sofraya koyuyorum onu yiyorum kendimiz yapıyoz yoğrudu katkısız:) kalsiyum vermişti doktor hegun içiyorum onuda.

oh super cnm calsıyum gercekten önemlı
sut yoğurt yesekte yeterlı olmuyo emzırme dönemınde bıle ıcılmesı gerekıyo calsıyumun
cnm ya ben bıraz arada ıcmıştım kola ama sımdı yok okudum ya bıdaha ıcmemm yarende hıc ıcmedım arasımada kıymamdım şimdik

İnş. sağol valla keçiboynuzu kurunu uyguladm ilaç tedavisi uygulandı yanı ilaç içti durumlar iyi bendede sorun yok bakalım demek kı vaktı zamanı var kısmet...
olursa yazarım tabii sizlerde unutmayın dualarınızda...
ben cıkıyorum hepinize iyi geceler bunu paylaşmak istedim yarın yazarım yaşadıklarımı saat sabah 11de gideceğim bakalım ne olacak...
dua ile kalın inş. aeo...:3::3::3:

dualarımız senınle tatlım benım

haha ee bız kader ortagıyız arkadaşım benım
bak ne guzel aynı duyguları paylaştık dımı ama
valla benım salonun kapı acık odada balkon var alt kattada asıtlı ıcecek sesı duydum tabı gözumde hemen 2.5 lt lık kola canlandı buz gıbbı belkıde gazozdu ama olsun onuda cektı cnm

Bak hala devam ediyor.. Kız sus.. Ayy canım sütte çekti yaa.. Evde sütte yok.. Bu gün sütçüm geleckti gelmedi.. Bak gördünmü bana yaptığını.. Kırk yılın bir başı canım süt istedi, evde süt yok...

oh super cnm calsıyum gercekten önemlı
sut yoğurt yesekte yeterlı olmuyo emzırme dönemınde bıle ıcılmesı gerekıyo calsıyumun
cnm ya ben bıraz arada ıcmıştım kola ama sımdı yok okudum ya bıdaha ıcmemm yarende hıc ıcmedım arasımada kıymamdım şimdik

zaten gazlı bebek istemiyosak içememek lazımm..erkek bebeği gazlı olur dyolar zatenn.hem bebege yazık hemm bizeee:53:

Back
X