Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm sakaryadakı dr un hazır ona göre heee
kaçıyomusun cnm cok anı odu 5 dk durda alıştırayım kendımı yarın akşamda geleım ya cok ıyı oldu böle

Ahahah.. Songül huyu.. Hep böyle dersin.. 5 dk. daah.. 15 dk. daha.. Ayy güzel komşum benim..
e hadi 5 dk. daha duralım, sonra hep beraber çıkalım.. En iyisi öyle.. Dediğim gibi, siz gün belirleyin,
geliriz inşaallah.. Diğer matmazellerde gelsinler ama.. 3 matmazeldense 5 matmazel daha iyidir dimi...

eşim gececi 2 gundur bugun son du..yokken daha rahatt evdeyken yatırıyo zorlaa:))

Kizlar esimin sperm tahlil sonucunu yaziyorum bilgisi olan bisey soylesin haftaya doktora gostercem sabirsizlandim..miktar:5.2,ph:7.0,toplam hareketli sperm yuzdesi %75,ileri hareketli sperm yuzdesi:%75,toplam sperm sayisi:192.4,sperm yogunlugu:37.0,normal morfoloji sperm yuzdesi:14,bas anomalisi:%73

canim esinin sonucu cok iyi, bi problem yok, normalin ustunde iyi...

hayırlı aksamlar herkesee
evet adet oldum 08.09 ve yeni tarihi düşünmek bile
istemiyorumm ALLAHIMM affettsinn amaa artık umudum yokkk
tükendii üzülemiyorum bilee artık aglamıyorum yine geldi demiyorumm
sanırımm hep böle olacak ve ALLAHIMM benim alışmamı saglıyorr
düşünüyrum daa gecense nee adet oldugum gün sabahdan aksama aglardım...

ah cnm benım ya ne desem boş gelcek şımdı sana ama elbet gelıcek nazlı bebişin sana
ne yaptın cn duşundunmu aşılama olayını

bugun adet oldum kızlar yine moral bozukluğu yine yılgınlık...başka hiç bişey yok...karar verdim bu ay aşılama istiycem.bat 6 ekim seydacım

selam kızlar nasılsınız bakalım
canım nasıl gıdıyor hamılelık cınsıyetı belli mi hayırlı dogumlar dilerim

bugun adet oldum kızlar yine moral bozukluğu yine yılgınlık...başka hiç bişey yok...karar verdim bu ay aşılama istiycem.bat 6 ekim seydacım
canım herseyin hayırlısı olsun Rabbım butun dualarını kabul etsin sende bırgun bebısınle resmini koyarsın tamam mı

oğlunda sende çok tatlısınız canım..oyle imreniyorumki annelere...

nillll nilll napıyosun bakım

songül naber canım uzun zamandır görüşemedik
haber vermek istedim ben doğum yaptım
geçen salı, kahvaltıdan sonra nst için hastaneye gittim
dr suratımı iyi görmedi, aslında başım ağrıyodu
tansiyonum 16/10 yüksek çıkına acilen tahliller yapıldı ve gebelik zehirlenmesi ile spinalanestezi ile doğuma alındım vesalı 1.30 da kızım sağlıklı doğdu 3kilo 80 gr.adını oğlumun isteği ile ayça koyduk
herşeyimiz acele oldu ama mutluyuz
öptüm

Hayirli olsun canim anali babali buyusun hayirli bi ewlat olsun

aaa cnm benım hem ayırlı hem gecmış olsun şukurkı dr un doğru zmandan doğrru mudahale yapmış
hem 38.haftad olmuş rabbım analı babalı buyutsun cnm cok sevındım sağlıklı olmanıza cnm
ayca ısmınıde cok sevdım cnm

canım sa saglım almıssın bebegını kıucagına Allah hayırlı evlat etsınnn :)))
gelin geldi ha :)) yerım ben mınnak kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…