Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selam kızlar nasılsınız bakalım
A. selam canim cok sükür iyiyim. sen nasilsin beebisimiz nasil cinsiyetide belli olmustur simdi minnosun
bugun adet oldum kızlar yine moral bozukluğu yine yılgınlık...başka hiç bişey yok...karar verdim bu ay aşılama istiycem.bat 6 ekim seydacım
üzüme tatli canini. doktorunla konus bu asilama konusunu icini ferahlatsin ve güzel haberlerle dön doktordan insaallah. Umarim asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsin Insaallah
Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin Insaallah.

naydın kızlar bende aranızda yeniyim 2 yıldır evliyim ve 2 yılın sonunda iğneyle ilaçla hamile kaldım bebeğim pazartesikalbi durmuş 3 aylıktı kürtaj oldum tekrar hamile kalırmıyım ((((((( çok üzgünüm

canım benim çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin tekrar yaşatmasın inşallah hiç korkma bitanem Allahın izniyle tekrar olur tabiki bende daha önce kürtaj oldum 3 ay sonra hamile kaldım canım benim kalbini ferah tut sen bir an önce iyileşmene bak yeterki

allah iyilik versin canım benim o zaman bebiş iyi bakalım çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor allah izin verirse bugünde cinsiyetinbi öğrenicem birazdan kontrolüm var çıkıyorum gelince yazarım size

elifalpelif saol canım çok tşk ederim rabbim herkese nasip etsin olanlarada acısını göstermesin ama çok zormuş çokkk o kadar hayalim vardıki eşim hala ağlıyor üzülüyor rabbim hayırlısını versin ((((((((((((

ah cnm benım ya ne desem boş gelcek şımdı sana ama elbet gelıcek nazlı bebişin sana
ne yaptın cn duşundunmu aşılama olayını

evet adetim bitsin gidicem doktora ama kontürel için intihap var sanırım asılama dersede
iki ay bekleyebilirmiyiz dicem bakalım nedicek doktor canımm ben böle düşünüyorum

evet seni biliyorum sürekli gelip ilaç sorardın hatta sonunda hamiş kaldın mı demiştim
sürekli çok telaslıydın yani yazdıklarından onu anlıyodum
çok geçmiş olsun ALLAHIM bi daha yasatmasın kürtajdan sonra hamişolan çok arkadas
var insallah en kısa zaman da olur canımm

Hatirladim seni canim cok uzuldum.ama bak onemli bi problem yokmuski ilacla hamile kalabilmissin.neden tekrr olmasin.benim ikinci ayimdi ignede.yine olmadi.bu ay rahim filmi ve asilama istiycem beklemek istemiyorum artik zaman geciyo omur gidiyo bebegime daha fazla hasret kalmak istemiyorum

cnm benım ya guzel aberınle cok mutl omuştuk hepmızz ınan bu haberede cok uzuldum ınan ne desem bılemedım ama sakın umudununyıtırme bak ben elif bı çok arkadaşımız yaşadı talıhsız durumu ınşalla tez zmanda yıne guzel haberler verırısın bıze

cnm nasılsın bakalım göremedım ne zmndır ay merak ettım cnm yazmmaışıssın cnm saat bu saat oldu

selam kızlar nasılsınız..geliyorum topik boş oluyor şuanda da öyle... MUCİZEMM 16 sı ile 21 i arası yokum benim bat 19 u gelişmeleri gelince bildirim.. Dilerim eylül ayı hepimize uğurlu gelir..

selam kızlar uzun zamandır takıp edıyorum ama yenı uye oldum benım yasadıklarımı yasayan warmı 2 aydır korunmuyoruz gecen ay bole seyler hıssetmedım ama bu ay ınanılmaz derecede kasık agrılarım war ılıskıden 1 hafta sonra basladı bazen sol bazen sag kasıgımda batma oluyo bel agrılarım gun ıcınde ara ara oluyo sırt ustu yattıgımda bıraz rahatlıyorum ama bu seferde karnım cok kasılıyo bı tek yan yattıgımda rahat yatıyorum cok gazım war bacaklarımdada sankı romatızma warmıs gıbı agrıyo karnımın ıcınde sankı kazı calısması oluyo we kendımı cok yorgun hıssedıyorum 1 haftadırda yatma ıstegı basladı hastalanmama 3 gun kaldı acaba hamıle olabılırmıyım ??? acıl cewap beklıyorum arkadaslar

selam canım hoşgeldin..bendede sıksık kasık ağrıları ,gaz ve bel ağrıları oluyo geceleri uyuyamıyorum okadar yani...adetten sonra yumurtlama da dahil diğer adete kadar sürüyo neredeyse..ben gecen ay adetime 4 gün kala testlerle öğrenmiştim canım..ama bazı belirtilerini görmüştüm test yaptım..ne yazıkki erken düşükle sonuclandı...hamile olduğuna dair diğer belirtiler varmı canım ...
adet gecikmesi mide bulantısı fln..olmadı bence kan testi yaptır derim şüpheleniosan..

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bakımmm...ben sılınmısım lısteden ama olsunn gelıorum arada nadırde olsa gıremıorum cunkı yıgenıme bakıorum sımdılık..cok ozledım sohbetlerımızı...ben gayet ıyıyımm gecen ay 2 kez adet gordum ama sımdı sanırım ayın 25 ınde olucam allahın ıznıyle 7 ekımde de esım gelıck yanıma calısmalara devam anlıcanız:)) bebegım sımdı benımle olsaydı bende bu ay sonu cınsıyetını ogrenıcektım ama nasıp deılmıs artık ne yapalımm umudumuzu yıtırmeyıp onumuzdekı maclara devam edıoruzz:))) sızlerı unuttugumu sanmayın olurmu akllımdasınız ama soledım ömerımız cok yaramaz canavar gıbı durmak bılmıo e halıyle yoruluorum bende
solım dedımm sonra bırden cekıp gıttı demeyınnn:)))) sızlerı sevıorum arada yıne ugrarımm kendınze ıyı bakın canlarımm optmm hepınızı.. buarada allahım herkeze annelık duygusunu yasatsınn herkezı evlat sahıbı yapar ınsallahh..dualarımdasınızz ıyı geclerr..

cnm benı cok mutlu oldum görunc yazdını özetmışsın kendını heee
cnm ınan yenı bebk olana kadar hep gun sayıyo ınsan şimdi su kadarlık olurdu faln gıbı bende aşadım aynı şeylerı en ıyı ılaç yenı bı bbek ınşalla bu seferde tutar cnm annecıgıne sıkı sıkı tutunur

cok uzuldum canım allah bı daha nasıp eder ınsallah saglıklı sıhhatlı kucagına alırsın ınsallah... regl olmama 2 gun kaldı gecıkmedı yanı ama soledıgım belırtıler dısında yogun hıssettıgım bısey yok sadece ben sıgara kullanıyorum ama sıgaradan bı tıksınır gıbı oldum ıcerken mıdem bulanıyo bıde sabah kalktıgımda sankı gunlerdır yemek yemıyomusum gıbı ac kalkıyorum yanı mıdem kazıyo ama canım bıse ıstemıyo son ıkı gun sabretmek ıstıyorum

AMİN canım İNŞALLAH..benimde ramazana denk gelmişti kolay kolay midem bulanmaz ama dişlerimi fln fırçalarken midem bulanıyodu..şüphelenmesem yapmazdım tahlil onun için yaptım..beklemen daha iyi pozitif cıkar adetle giderse üzülebilirsin çünkü..

nill,,,,,, songüllll nerelerdesinizz?? ay ben hiç yatamıyorum artık ya..ne sağıma ne soluma ne de sırt üstüü nasıl duracağımı şaşırıyorum artık hee...bide sırt üstü yatıyorum mesela acayip tepişiyo rahatsızmı oluyo acaba yoksa normalımi bu anlamadım valla:)) sağıma hiç yatamıyorum zaten soluma dönüyorum sankı altımda kalmış gibi kıpır kıpır yapıyo:)) ay napcamı şaşırdımm

haha cnm ben gelıyorum er akşam kımseler yok malesef
cnm rtık bebışının ta aktıf oldugu dönem normal her şartta kıpraşması
bizimkıde öle yerde gökte yanda yunda hep aktıf hep aktıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…