Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
üzülmeyelim canım... bir vakti saati var elbet... sana çok geçmiş olsun..... stres yapmamak lazım ama nasıl olacak o? formulünü bilen varsa yazabilir mi lütfen? bir de bi şey sorucam göğüsler neden sızlar...? ovu günlerim de bitti?

valla tatlım benim şu an sızlamakta yumurtlamam yakınlaştı tatlım nedicem bak yumurtlama gunlerim bitti diyosun ya sakın çalışmaları bırakma mesela ben ilk 2 ay yumurtlama zamanlarıma özen gözsterdim adete yakın ya biyere gittim yada cok uzerinde durmadım meger ben adet olmam gereken gun yumurtlamışım o yuzde adet olana kadar çalış dr da öle dedi sabit yumurtlama yok erken yada gec olabilir dedi haftada 2 3 aile yaşantısı ile yakalayabilirsin yumurtlamayı dedi

vallah benim hic gögüslerim agrimiyor. dün yumurtlamam vardi.. hamilelikte de öyle bisey olmadi.. sadece adet günlerimde..

göğüslerim ağrımıyor sadece sanki süt doluyormuş gibi sızlıyor:) ama süt yok... reglime daha 10 gün var.. henüz neden olduğunu anlayabilmiş değilim:)

bugün iyiyim kızlarr başağrım kalmadı ilaca alıştı sanırım vucut :)))
sizler naptınız bakalım nasıl gidiyorr

nasıl olsun tatlım aynı bende bu ay stres yok daha rahatım kendi kendimi terapi yapıyorum cunku stres benim periyodumu cok etkiliyo senin kaçıncı gun

valla tatlım benim şu an sızlamakta yumurtlamam yakınlaştı tatlım nedicem bak yumurtlama gunlerim bitti diyosun ya sakın çalışmaları bırakma mesela ben ilk 2 ay yumurtlama zamanlarıma özen gözsterdim adete yakın ya biyere gittim yada cok uzerinde durmadım meger ben adet olmam gereken gun yumurtlamışım o yuzde adet olana kadar çalış dr da öle dedi sabit yumurtlama yok erken yada gec olabilir dedi haftada 2 3 aile yaşantısı ile yakalayabilirsin yumurtlamayı dedi

aaaa bunu bilmiyordum çok sağol:)) gün aşırı ilişki en iyisi sanırım... dr mu baktı yumurtalarına adet günü olduğunu anladın? ilginç.. herkesin yumurtlama günü farklı demek ki:44: belirti var mıydı?

aaaa bunu bilmiyordum çok sağol:)) gün aşırı ilişki en iyisi sanırım... dr mu baktı yumurtalarına adet günü olduğunu anladın? ilginç.. herkesin yumurtlama günü farklı demek ki:44: belirti var mıydı?

tatlım beta hcg sonuçları ve rahim kalınlaşmamım miktarından anladı drum belirti derken hamilelik olarak ileri deerecede ayaklarımda üşüe vardı

cnm benim bat belli değil malesef ama 29 ocakta 43.gun geldi kırmızılar korunmayı bıreaktığımdan beri çok düzensizleşti normalı 32 aslında

anladım canım stres yapmamalıyız... bir arkadaşımdan duymuştum Meryem Suresi ni 41 kere okuyunca Allah ın izniyle hamile kalınabiliyormuş... yer gök dua ile... Rabbim ol deyince olcak bebişlerimiz... 6 şubattan itibaren okuyor eşim... sizlerde okuyun ya da okutturun. ben çok duydum okurken ya da bitirince hamile kalındığını...

anladım canım stres yapmamalıyız... bir arkadaşımdan duymuştum Meryem Suresi ni 41 kere okuyunca Allah ın izniyle hamile kalınabiliyormuş... yer gök dua ile... Rabbim ol deyince olcak bebişlerimiz... 6 şubattan itibaren okuyor eşim... sizlerde okuyun ya da okutturun. ben çok duydum okurken ya da bitirince hamile kalındığını...

doğru diyosun cnm ne istiyosak rabbimden bu ay stres yok çok şukur rahatım vardır bı vakiti bu arada kızım 5 yaşında

az da kalmış cnm ya inşalla hayırlı hbrler alırsın

inşallah canım yaaa
bugün bir tanıdığımızın bebeği oldu onu görmeye hastaneye gittim bebek çok tatlıydı bir görseniz
ama içim burkuldu
resmen gözlerim doldu boğazım düğümlendi
ve doğum yapan arkadas anladı bu durumu
kendimi zor tuttum
eve geldim ben ağla ağla :(((

inşallah canım yaaa
bugün bir tanıdığımızın bebeği oldu onu görmeye hastaneye gittim bebek çok tatlıydı bir görseniz
ama içim burkuldu
resmen gözlerim doldu boğazım düğümlendi
ve doğum yapan arkadas anladı bu durumu
kendimi zor tuttum
eve geldim ben ağla ağla :(((

ah cnm ya doğru diyon insanın içi cız diyo benim eşimde dun gece yarısı bana dediki düşmeseydi bebeğimiz kaç aylık olacaktı dedi 3 buçuk dedim neden sordun nereden geldi aklına dedim birden uzuldum aklıma gelince dedi benimde boğazım düğümlendi ben bu ay senden çok umutluyum cnm dr kontrolunde Allahın izniyle olcak inşalla deperlerindce normal değilmi cnm

Back
X