Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
quote_icon.png
yaren2007 kullanıcısından alıntı
pampik hoşgeldin cnm bugun sana yazdıklarımı okudunmu

hoşbulduk canım evet okudum okumazmıyım ben de sana katılıyorum yani anlamıyorum şu dr.ları önve bi ilacı ver bi kullandır bikaç ay nebileyim ondan sonra olmazsa hsg iste dimi yani.hayır bide akşam 6 da gel diyor ya kafayı yemiş sanki çok basit bişey gibi.ben zaten perşembe günü için başka bi dr.randevu aldım.ama içim rahatladı bayağ bence bu çörekotu kürü işe yarıyor canım çünkü ben ilk dr.gittiğimde(10 ay önce)3-4 yumurtam vardı şimdi 6 yumurtan var dedi dr.ama güzelce çatlamıyorlarmış.canım sence verdiği ilacı kullansam mı yoksa perşembe yeni dr.mu beklesem bu tarz ilaçlar adetin 5.günü başlayıp 5gün içiliyor.ben bide incir kürü yapmayı düşünüyorum senin bilgin var mı

çok haklısın cnm benim cok aceleci ve mantık dışı bi dr ilk duyuyorumki akşam 6 da rahim filmi hemö aç olunması gerekiyo zaten saatlercede bekletmiş seni bence ilacı kullanma diyorum en fazla bi ay daha kaybın olur bunu dememin sebebi bu yaptımız kurun bu değerleride duzene soktuğu incir kuru hakkında bilgim yok onuda yapma cnm bikaç kur bi arada yapılması taraftarı değilim ne kadar olmuştu cnm korunmayı bıraktığın

ben buişten bişey anlamıyorum ya :((( ben sana söleyim sen hesaplar mısın??

15 gun temiz kalıp 16.cı gun adet oluyorum ve en az 9 gun soruyor adetim :(((

o zaman 24.gun adet oluyosun cnm yani dolayısıyla da erken yumurtluyosun yani adetin 1.gunu sayarak 10 gunu pekala bana son adet olduğun tarihi verirmisin cnm

o zaman 24.gun adet oluyosun cnm yani dolayısıyla da erken yumurtluyosun yani adetin 1.gunu sayarak 10 gunu pekala bana son adet olduğun tarihi verirmisin cnm

tamam canım verioorum...20 0cak da oldum 29 ocakda bitti

bu ay ise bugun işaretler kırmızı lekeler geldi adet başlangıcım diyorum yani 14 şubat...

Son düzenleme:
nasılsınız neler yapıyosunuz arkadaşlar,ben pek girmiydm böyle forumlara sadece okuyup geçiyodm,baktım olmayacak,kendime kader arkadaşları aramaya başladım artık,

çok haklısın cnm benim cok aceleci ve mantık dışı bi dr ilk duyuyorumki akşam 6 da rahim filmi hemö aç olunması gerekiyo zaten saatlercede bekletmiş seni bence ilacı kullanma diyorum en fazla bi ay daha kaybın olur bunu dememin sebebi bu yaptımız kurun bu değerleride duzene soktuğu incir kuru hakkında bilgim yok onuda yapma cnm bikaç kur bi arada yapılması taraftarı değilim ne kadar olmuştu cnm korunmayı bıraktığın
aynen canım napalım en fazla 1 ay kaybederiz zaten hemen tedavi olunucak ay gebelik mi oluşuyor yani bazı şeyler de nasip.ben ozaman bu ilacı hiç kullanmıyım perşembe yeni dr.gidiyim bakalım o neler dicek benim bu ayla birlikte tam 1 sene oldu canım.hımm o zaman sadece çörekotunu yapim ok.canım bide şeyda gelmiş sanırım liste güncellenmiş ama beni yanlış yazmış sen görüşürsen bilgi verirmisin burad da okursa.SAT:8şubat Bat:10martsen nasılsın bakalım daha yumurtlamana var sanırım bak benim içime doğdu 2 gün önce birden ay dedim bu kız bu ay hamile kalıcak diye:16:inşallah kuzum gerçekten içime doğmuştur ayy öyle olursa şimdiden müjdelik bişeyler isterim haaa :1:

nasılsınız neler yapıyosunuz arkadaşlar,ben pek girmiydm böyle forumlara sadece okuyup geçiyodm,baktım olmayacak,kendime kader arkadaşları aramaya başladım artık,
hahah hoşgeldin canım ben de senin gibiydim 1 ay öncesine kadar bak şimdide burdan çıkamıyor insan 1 gün girmesen aklın kalıyor kızlar neler yapmış diye.. ee anlat tanıt kendini bize

tamam canım verioorum...20 0cak da oldum 29 ocakda bitti

bu ay ise bugun işaretler kırmızı lekeler geldi adet başlangıcım diyorum yani 14 şubat...

cnm 26.gun adet olmuşsun sen yani bidahaki adet tarihin 10 mart olmalı ayın 26 sı senin yumurtlama gunun sen 25 26 28 inde calışmaları ihmal etme ilişki sonrası bi yarı saat falan kalkma

haha hepimiz böle başladık mesela ben google bişi ler sordum hep kadınlar kulubu çıktı uyer olmaya karar verdim okurken yyazmaya başladım aramıza hoşgeldin cnm burada senden cok var listeye girmek istermisin

cnm 26.gun adet olmuşsun sen yani bidahaki adet tarihin 10 mart olmalı ayın 26 sı senin yumurtlama gunun sen 25 26 28 inde calışmaları ihmal etme ilişki sonrası bi yarı saat falan kalkma

ay ne yapıcam bşey yapmayımmı adet bitince sen marttan bahsettin demi?

ben 8 yıllık evliyim ama 2 yıldır bebek istiyorz ve öğreniyoruzki kanallarım tıkalı imiş.çok az açıklık varmış.ilk tüp bebeğim tuttu ama 6 haftalıkken kan pıhtılaşması nedeni ile düşük oldu.2. tüp bebeği ise geçen ay yaptık ama malesef tutmadı.bende artık alternatif tıpa sarmış durumdayım,araştırırken üye oliim dedim işte,öyle,henüz kendime gelebilmişde sayılmam aslında.bnm öykümde böyle işte arkadaşlar,bu sorunu yaşamayan bilemiyo maleseff :(

ay ne yapıcam bşey yapmayımmı adet bitince sen marttan bahsettin demi?

25 26 28 şubatta ilişkiye mutlaka gir cnm onundışındada ne zaman istersen bu dönem senin yumurtlama dönemin ihmal etme beklenen adet tarihinde 10 mart sende listeye girmek istermisin beraber bekleyelim evlilik yıldönumunu sölersen ekleriz cnm

ben 8 yıllık evliyim ama 2 yıldır bebek istiyorz ve öğreniyoruzki kanallarım tıkalı imiş.çok az açıklık varmış.ilk tüp bebeğim tuttu ama 6 haftalıkken kan pıhtılaşması nedeni ile düşük oldu.2. tüp bebeği ise geçen ay yaptık ama malesef tutmadı.bende artık alternatif tıpa sarmış durumdayım,araştırırken üye oliim dedim işte,öyle,henüz kendime gelebilmişde sayılmam aslında.bnm öykümde böyle işte arkadaşlar,bu sorunu yaşamayan bilemiyo maleseff :(

Allah yardımcınız olsun gönlünce olsn herşey

ah cnm benim ya su anda durumun nedir yani tup bebek yöntemi dışında hamile kalman mumkun değilmi cnm

25 26 28 şubatta ilişkiye mutlaka gir cnm onundışındada ne zaman istersen bu dönem senin yumurtlama dönemin ihmal etme beklenen adet tarihinde 10 mart sende listeye girmek istermisin beraber bekleyelim evlilik yıldönumunu sölersen ekleriz cnm

çok saol başını ağrıttım nesin sen hemşire felan mı :) yalnız ben mar tayı umudu olanlardayım orayada 2 gun oldu gireli her iki tarafta oluyormu liste? bana çok şey öğrettin saol:16:

Back
X