Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
başka bir nedenden dolayı dr a gitmem gerekti ve hamilelik testi istedi ve sonuç 24,0 çıktı kan testinde hiç bi bilgim yok yardımcı olabilir misiniz

hee canmyaa ama aklım hep sizleydi...
kadınlar matinesine gittim degişik bir gece geçirdim:1:

öle deme kızzz:50::50::50:
ben seni özlemiştim ama sen bana çatla dion:37::37::37::37:

oohh ohh kankama bak...neler dio..nası oynadın kız bensiz:30::30::30:

sen nasıl oynadınsa ohoh ay bugunde sohpet cok akıcı be amannnnnnn

hee canmyaa ama aklım hep sizleydi...
kadınlar matinesine gittim degişik bir gece geçirdim:1:

öle deme kızzz:50::50::50:
ben seni özlemiştim ama sen bana çatla dion:37::37::37::37:

oohh ohh kankama bak...neler dio..nası oynadın kız bensiz:30::30::30:

bilerek öyle diyorum özledim seni nerdesin bu saate kadar gözüm hep aşağlardaydı geldi mi geldi mi diye :16:ohh eğlenmişsin iyi yaptın canım kurtlar döküldü artık

tatlım yok seninkinden 2 hafta önce benim yengemde oldu onunda arkasından kanaması olmadı değerler yavaş yavaş sıfırlanır 83 olmasına ragmen 10 gunde düştü telaş yapmayın kaç oldunu biliyomusun[/QUOTsuhan hatrlamıyorum canımya ama yüksek dedi düşene kadar kan vercekmiş takpte yani oda korkuyo diyolarki belki parca kaldı inşlh kalmamıştır ya

başka bir nedenden dolayı dr a gitmem gerekti ve hamilelik testi istedi ve sonuç 24,0 çıktı kan testinde hiç bi bilgim yok yardımcı olabilir misiniz

cnm benimde 23 tu öle öğrendim gebesin cnm ama daha çok yeni gebelik hangi tarihte adet olmama gerekiyo tatlım

tatlım yok seninkinden 2 hafta önce benim yengemde oldu onunda arkasından kanaması olmadı değerler yavaş yavaş sıfırlanır 83 olmasına ragmen 10 gunde düştü telaş yapmayın kaç oldunu biliyomusun[/QUOTsuhan hatrlamıyorum canımya ama yüksek dedi düşene kadar kan vercekmiş takpte yani oda korkuyo diyolarki belki parca kaldı inşlh kalmamıştır ya

ben 5 kere kan verdim cnm hiç korkmayın idrar da ve kanda hemen düşmüyo yavaş yavaş

canım tebriklerr..umarım istedigin bir bebektir
sen nasıl oynadınsa ohoh ay bugunde sohpet cok akıcı be amannnnnnn
:((( böööö..
bilerek öyle diyorum özledim seni nerdesin bu saate kadar gözüm hep aşağlardaydı geldi mi geldi mi diye :16:ohh eğlenmişsin iyi yaptın canım kurtlar döküldü artık
vallahi döküldü kendime geldim kıs..
sen de dün yoktun ama:37:
ayy kızlar ben örgü öröm bilonuzzmuuu???ilk defam hemdee

ooo maş..marifetli hatun..
ögren kız ögren..belki ilerde teyze olarak bizlerede yaparsın

ay kendimi gunde gibi hissettim hani, bi an gelir herkes farklı şeyler konuşurya ÖRGU VAR ATEŞ VAR KAN TAHLİLİ VAR DÜŞÜK VAR TEMİZLİK VAR ATATURK BİLE VAR HAAA BİDE MATİNE VAR

Back
X