- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
2mustafa nedemek desem salak demekonuya fransız kalmısım ben
![]()
allah seni atatürk'e öğretmeni demişya burda iki tane mustafa var. senin adın kemal olsun diye. onu diyorr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2mustafa nedemek desem salak demekonuya fransız kalmısım ben
![]()
tatlım ztn kürtajdan sonra kanama olmaz ama kan değerinn yüksek olması ya parça kaldı ya da ikiz bebk vardı ikincisi orda demek
:26:nasıl yani Atatürk'ün matematik öğretmeni kemal ismini koymuştuya
hee canmyaa ama aklım hep sizleydi...
kadınlar matinesine gittim degişik bir gece geçirdim
öle deme kızzz
ben seni özlemiştim ama sen bana çatla dion
oohh ohh kankama bak...neler dio..nası oynadın kız bensiz![]()
hee canmyaa ama aklım hep sizleydi...
kadınlar matinesine gittim degişik bir gece geçirdim
öle deme kızzz
ben seni özlemiştim ama sen bana çatla dion
oohh ohh kankama bak...neler dio..nası oynadın kız bensiz![]()
allah seni atatürk'e öğretmeni demişya burda iki tane mustafa var. senin adın kemal olsun diye. onu diyorr![]()
tatlım yok seninkinden 2 hafta önce benim yengemde oldu onunda arkasından kanaması olmadı değerler yavaş yavaş sıfırlanır 83 olmasına ragmen 10 gunde düştü telaş yapmayın kaç oldunu biliyomusun[/QUOTsuhan hatrlamıyorum canımya ama yüksek dedi düşene kadar kan vercekmiş takpte yani oda korkuyo diyolarki belki parca kaldı inşlh kalmamıştır ya
demek sen düşük ateşle adet göruyosun cnm ben 36.2 lerde göruyorum bu ayda devammı ben sevdim o işi
başka bir nedenden dolayı dr a gitmem gerekti ve hamilelik testi istedi ve sonuç 24,0 çıktı kan testinde hiç bi bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
tatlım yok seninkinden 2 hafta önce benim yengemde oldu onunda arkasından kanaması olmadı değerler yavaş yavaş sıfırlanır 83 olmasına ragmen 10 gunde düştü telaş yapmayın kaç oldunu biliyomusun[/QUOTsuhan hatrlamıyorum canımya ama yüksek dedi düşene kadar kan vercekmiş takpte yani oda korkuyo diyolarki belki parca kaldı inşlh kalmamıştır ya
ben 5 kere kan verdim cnm hiç korkmayın idrar da ve kanda hemen düşmüyo yavaş yavaş
sana dedim nilin ince bir espri yeteneği var diye bitek ben anlarım onu duy nil duy o beni pek sevmez amanerdenn nereyee bağlantı kurmuşş kadın yaaasoylemesenız hıç anlamam yanii
![]()
ayy kızlar ben örgü öröm bilonuzzmuuu???ilk defam hemdee
sana dedim nilin ince bir espri yeteneği var diye bitek ben anlarım onu duy nil duy o beni pek sevmez amaşimdi anladın dimi
ne örüyon peki bendee havlu işliyom:)
canım tebriklerr..umarım istedigin bir bebektirbaşka bir nedenden dolayı dr a gitmem gerekti ve hamilelik testi istedi ve sonuç 24,0 çıktı kan testinde hiç bi bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
sen nasıl oynadınsa ohoh ay bugunde sohpet cok akıcı be amannnnnnn
vallahi döküldü kendime geldim kıs..bilerek öyle diyorum özledim seni nerdesin bu saate kadar gözüm hep aşağlardaydı geldi mi geldi mi diyeohh eğlenmişsin iyi yaptın canım kurtlar döküldü artık
ayy kızlar ben örgü öröm bilonuzzmuuu???ilk defam hemdee
ben 5 kere kan verdim cnm hiç korkmayın idrar da ve kanda hemen düşmüyo yavaş yavaş
inşlh canım yarın artık bakalım ne diycekler
cnm benimde 23 tu öle öğrendim gebesin cnm ama daha çok yeni gebelik hangi tarihte adet olmama gerekiyo tatlım