yaptıgım işleride gostercektım sizlere ama eklıyemedım fotoları:)))
hımm nasıl ceyizeviylemi çalışıyosun benim eltim izmitte bi çeyizevine işliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptıgım işleride gostercektım sizlere ama eklıyemedım fotoları:)))
ilk defa giriyorum biraz acemiyim :))) biraz sürpriz oldu ama çok değişik bi duygu insanı hamile olma ihtimali bile mutlu ettiğine göre eğer değilsem üzülücem gibi:))
haha hiç sevmem ama sana yaprım cnm kanki
mericim örerim tabe kzum benimm yeterki olsun hepimizn yaaff...
niliferimm bendee bebek yeleği örüyorumm bakim becerebilcem miii..pek umudum yok ama bakimm
ya arkadaşım bizim bi arkadaşımız var elifimiz canımız o her ay kendine rahimine bakarak hamile olup olmadına bakarmış bi hamile olsada ona baktırsak diodu ki sen geldin
tammam ben soromm napimm merak ettim
tatlım biz bu akşam bişe denedik evde hamileolup olmadını anlamak için..eskiden yaprlarmış tabi ozman kan testi fln olmadı zmanlarda..parmağınla vajinana soktunda sert bişe gelirse hamile değilsin boşluk varsa hamilesin demekmiş ..denermisin bi..ayıp oldu ama şuan armızda hamile olan bi sen varsın ondan sordukk..tepki verme ama hee![]()
hımm nasıl ceyizeviylemi çalışıyosun benim eltim izmitte bi çeyizevine işliyo
herkeze hayırlı geceler ben yatar sabah hastaneye gitcem öptm şekerlerr![]()
hımmm ama hiç bir dr. bana pco demedi ya senin lh kaç peki.yani onu düşürmek için falan ilaç kullanıyomuydun sen nebiliyim benim adetler çok düzensiz değildi son 2 ay biraz kafayı yemişti.pco da başka ne belirtiler oluyodu canım ne yapmak gerekiyor ya da ne yapmamakhemen bakıyorum
hımm evet lh yüksek ben gibi..aman dikkat et pcos musun kız sen?
genelde polikistikoverde böle görülüyor ve lh yüksek olunca yumurtalar tembelleşiyor..iikimizinde dert aynı
kist olmaması güzel bende de yok
rahim filmine gelelim benden de istemedi baktı sennkiler acıktır dedi ama ben yaptırmak istiyorum
bak gecen sevcan dediki hamiş o şimdi rahim filminde ilaç döküoya tüpler acıkmı die..
o içini tüplerini temizliyomus ve kanalları açıyomus
o film çekildikten sonra hamiş kalmıs dr. ona öle demiş
o yüsden ben de yaptırmayı düşünmeye basladım..3-5dk acı yapıyormus..
özelde yaptırırsan sorun degil dedi..aman herkes yaptırıyor ben korkmuyorum..
dr.un dediyse yaptır kuzum bana demedigi halde canım istedi yaptırmak
yok çeyızevı falan deıl ama isteyenlere yapıyorum
bende dışarı boncuk filan yapıyorum. hatta bi kaçtane fotosu profilimde varyok çeyızevı falan deıl ama isteyenlere yapıyorum
haha yarın temizlik yapıcakmış titiz bayan ondan çıktı canım hayırdır kızii geceler canım..
kızlar bu arada askım nill ben geldigimde burdaydı???
ee birden mi gitti? yoksa vedalaştımı önceden sizle
tamam denicem bişi olmaz umarın:))))bende merak ettim artık denemesem çatlarım zaten:))
bende dışarı boncuk filan yapıyorum. hatta bi kaçtane fotosu profilimde var
kızla4rr ya daha sacımı düzleştircem ama çıkasım yok ya off yoluk kafaylada gidemem gezmelere
yok beyaaa ne olacak. eğer olsaydı zaten bütün hamilelik boyunca doktorlar ilşkiyi yasaklardı. parmağın ondan da büyük değil herhalde:26:tamam denicem bişi olmaz umarın:))))bende merak ettim artık denemesem çatlarım zaten:))
evet guzel olurda nasıl olcak o iş bilmemaslında öle ceyiz evile daha rahat olmazmı
kızla4rr ya daha sacımı düzleştircem ama çıkasım yok ya off yoluk kafaylada gidemem gezmelere