Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
çok güzeller canım gördüm hepsini ellerine sağlık.
ya utandım:) baya gitti bi et parçası hafif sert işte anlamadım yani umarım hamileyimdir perşembe gidicem tekrar artık o zaman anlıcam :)
utanma ıtanma birazdaha bizimle takıl zaten perde filan kalmıcak:1: ama işallah hamişsindir.
aa bende koymuştum orayaa ama sonra hiç bakmadımm:) burayada koymuştum bı araa onun lınkını kopyalıyım barii..guzelmişş ellerıne saglık
teşekkür ederim. onları geçen sene koymuştum. hatta ordan satış bişe yaptım.

$IMG_0008.webp görüncekmı bılmıyorum ama

ayy sözde ben bu gün erken yatacaktım. hep sizin yüzünüzden:37: hepinize iyi geceler. bi aksilik çıkmazsa yarın görüşürüz artık

klozet takımı bu:) sakallı ipler varya onlarla yapıldı elifzad bılırsın sen
ben kendime klozet takımı ördüm ama sakallı ipten değil. nakoyla üstüne güller filan yaptım. yarın çekerim resmini yüklerim. seninkide çok hoş olmuş. bu iplerden sandalye ye kılıf filanda yapıyorlar oda çok rahat oluyo. hem yıkamasıda kolay

ayyy kızlar şu testi öğrendikten sonra ben yatıyorum fena uykum geldi.:54:ayy negüzel kaynattık yaa
ii geceler pampikimmmm
serapçım evlilik tarihi,yasını,ilk bebekmi? son adet tarihi yaz bize seyda seni listeye eklesinn
dimi seydaaaaa???
bak nasıl çalısıyorum ben
23 temmuz 2011 24 il bebek 17 ocak son adet tarihim :)
hemen seydaya iletiyosun tatlımmmmm
ayy sözde ben bu gün erken yatacaktım. hep sizin yüzünüzden:37: hepinize iyi geceler. bi aksilik çıkmazsa yarın görüşürüz artık
ii geceler elifimmmm
kızlar ben bi sigara içip çıkcam bana diceniz bişe varmı bakimmm..

seydaaa bak serapta bilgilerini verdi al kızı listeye

kızlarr az önce tuvalete gittim bi baktım inccik saç teli gbi kan renginde akıntı geldi..ama bende basur var ordan mı bilemicem:1:

ben kendime klozet takımı ördüm ama sakallı ipten değil. nakoyla üstüne güller filan yaptım. yarın çekerim resmini yüklerim. seninkide çok hoş olmuş. bu iplerden sandalye ye kılıf filanda yapıyorlar oda çok rahat oluyo. hem yıkamasıda kolay

evet yalnız cok ip gıdıyor bıde ben kaymasın dıye tığ ile yapıyorum bunu bende kullanıyorum bende gorunce zaten butun arkilerim istedi:) ii oluyo ya hem oyalanıyorum sevıyorum yapmayı hemde arada para kazanıyoz ii oluyo dımı:)

evet yalnız cok ip gıdıyor bıde ben kaymasın dıye tığ ile yapıyorum bunu bende kullanıyorum bende gorunce zaten butun arkilerim istedi:) ii oluyo ya hem oyalanıyorum sevıyorum yapmayı hemde arada para kazanıyoz ii oluyo dımı:)

olmazmı yaa ne diyosun. evliliğimizin 8. ayından sonra eşim işsiz kaldı. ortalama 1,5 sene kadar. hep bu işlerle evi geçindirdik. beraber yaptık. dışarı dantel filan ördüm. yoksa halimiz araptı valla

merim kuzum kızıcan ama bende kaçım şu uykularıda duzene sokmalı saçımı yapim aslında maşa yapsım varda eşarpta cok basılıyo olmuo sanada bensiz göbuş atmanın cezası kuşum yarın gece görüşmek dileğiyle esenle kal

aman benmde uykum geldi..
kankim hadi yatalım hem sen daha saçlarını düzleştireceksin

hepinize iii geceler diliyorum yarın benm kursum var aksam 6 ile 10 arası..sonra hemen gelirim
muckkkkkk

olmazmı yaa ne diyosun. evliliğimizin 8. ayından sonra eşim işsiz kaldı. ortalama 1,5 sene kadar. hep bu işlerle evi geçindirdik. beraber yaptık. dışarı dantel filan ördüm. yoksa halimiz araptı valla

hadi ya; işsizlik zor,sende ne guzel destek olmuşsun işte; satıcak yerın olması cok önemlı benım artık tukendı yanı son bi iş var elimde başkada yok...hangi şehırdesın sen

kızlar ben kaçıyorum artım armızda bi toplantı yapıp saat koymalıyız kendimize yumişleri duzenli uykuya ihtiyacı var daha erken saatlerde girlim guzel sohpetler edelim

merim kuzum kızıcan ama bende kaçım şu uykularıda duzene sokmalı saçımı yapim aslında maşa yapsım varda eşarpta cok basılıyo olmuo sanada bensiz göbuş atmanın cezası kuşum yarın gece görüşmek dileğiyle esenle kal

yok annem ne kızıcam...bende azcık geçmişte takılırım belki..
sonrada hemen yatarım..yarın gece görürüşürzzzz:16:

Back
X