çok güzeller canım gördüm hepsini ellerine sağlık.
utanma ıtanma birazdaha bizimle takıl zaten perde filan kalmıcakya utandım:) baya gitti bi et parçası hafif sert işte anlamadım yani umarım hamileyimdir perşembe gidicem tekrar artık o zaman anlıcam :)
teşekkür ederim. onları geçen sene koymuştum. hatta ordan satış bişe yaptım.aa bende koymuştum orayaa ama sonra hiç bakmadımm:) burayada koymuştum bı araa onun lınkını kopyalıyım barii..guzelmişş ellerıne saglık
Eki Görüntüle 347292 görüncekmı bılmıyorum ama
ben kendime klozet takımı ördüm ama sakallı ipten değil. nakoyla üstüne güller filan yaptım. yarın çekerim resmini yüklerim. seninkide çok hoş olmuş. bu iplerden sandalye ye kılıf filanda yapıyorlar oda çok rahat oluyo. hem yıkamasıda kolayklozet takımı bu:) sakallı ipler varya onlarla yapıldı elifzad bılırsın sen
ii geceler pampikimmmmayyy kızlar şu testi öğrendikten sonra ben yatıyorum fena uykum geldi.ayy negüzel kaynattık yaa
bak nasıl çalısıyorum benserapçım evlilik tarihi,yasını,ilk bebekmi? son adet tarihi yaz bize seyda seni listeye eklesinn
dimi seydaaaaa???
hemen seydaya iletiyosun tatlımmmmm23 temmuz 2011 24 il bebek 17 ocak son adet tarihim :)
ii geceler elifimmmmayy sözde ben bu gün erken yatacaktım. hep sizin yüzünüzdenhepinize iyi geceler. bi aksilik çıkmazsa yarın görüşürüz artık
kızlar ben bi sigara içip çıkcam bana diceniz bişe varmı bakimmm..
ben kendime klozet takımı ördüm ama sakallı ipten değil. nakoyla üstüne güller filan yaptım. yarın çekerim resmini yüklerim. seninkide çok hoş olmuş. bu iplerden sandalye ye kılıf filanda yapıyorlar oda çok rahat oluyo. hem yıkamasıda kolay
kızlarr az önce tuvalete gittim bi baktım inccik saç teli gbi kan renginde akıntı geldi..ama bende basur var ordan mı bilemicem
evet yalnız cok ip gıdıyor bıde ben kaymasın dıye tığ ile yapıyorum bunu bende kullanıyorum bende gorunce zaten butun arkilerim istedi:) ii oluyo ya hem oyalanıyorum sevıyorum yapmayı hemde arada para kazanıyoz ii oluyo dımı:)
olmazmı yaa ne diyosun. evliliğimizin 8. ayından sonra eşim işsiz kaldı. ortalama 1,5 sene kadar. hep bu işlerle evi geçindirdik. beraber yaptık. dışarı dantel filan ördüm. yoksa halimiz araptı valla
olmazmı yaa ne diyosun. evliliğimizin 8. ayından sonra eşim işsiz kaldı. ortalama 1,5 sene kadar. hep bu işlerle evi geçindirdik. beraber yaptık. dışarı dantel filan ördüm. yoksa halimiz araptı valla
merim kuzum kızıcan ama bende kaçım şu uykularıda duzene sokmalı saçımı yapim aslında maşa yapsım varda eşarpta cok basılıyo olmuo sanada bensiz göbuş atmanın cezası kuşum yarın gece görüşmek dileğiyle esenle kal
bakk bakk yarenle merii helee yaren hanımm eşim gececi yalnız bırak benı gıt gıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?