Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
nilll sorma ya nasıl bi tutku bu ya cıkamıyoz kzılar eşim ayrın izinli gelemneyebeiliri kayınvaldeme gitcez özledim görmedim 2 haftadır gece gec geliriz ee koçiş evde falan asakın ha fazla yazışmayım okuyamıyorum çatlıyorum patlıyorum

şekercininkızına 12.gunde çizdi çizgiyi aam 14 gun 12 sine cekti aaa bak bi konu daha bize iyi oldu
bize konu çokk. bizde bu çene varken. olan garibim parmaklara oluyo:1:
haklısın galiba elifcim...
peki o ates seyside mi 1 ay kullanımlık..
yani içinde 30tanemi var?

hee sende haklısın kankamm..ben sana atesimi sölerim..banada tablo yaparıs okey mi???

hahhahaha beni çok güldüürüyosunn..senden bu yüsden hoşlanıyorum:23:

sen üyo ol senin adına tarihleri bile belirliyo akıllı site canımmmm:1: satını batını herşeyini söylüyo.

canım yalnız albüm gizliliğini kendin ayarlıyorsun şuan herkese açıktır muhtemelen..kontrol paneli kullanımı/ayarlar/profil/profil gizliliğine giriyorsun oradan ayarlıyorsun kimlerin görmesini istiyorsan.

sağol tatlım suan albüm eklemedim eklediğimde gizlicem teşekkürler kuzum

kızz hürrem bitene kadar 11i gecer sonrada erken gelip erken gitmekten bahsediyorsun:20::20::20:
insanların aklına sokuyorsun şimdi bunu isteyen cok var aramızda:9::9:
gerci benm gündüz girmelerim biraz zor bu saatlerde de gelıorum beden baska kimse yok:50:
hürremi de sevmıyorum :37::37::37:

bende herseyi okumadan duramıyorum..
sende hepsini okuyomusun kızz:27::27::27:
bakben erken girdim:)) ama kimse yok:50:
gündüz de kursta oluyorum:5::5::5:

ayyy ankara da olsaydım keşke...
suan bu topicte izmit sakarya cok var bende izmitteym neyseki:52::52::52:
insallah bi bulusma ayarlıyacagız:52::52::52:
ama senle de görüşebilmek isterdim zaten yapayalnızım bu sehirde:5::5:

evettt bak ben bu ayrıntıyı kaçırmısım...teşekkürler karabiberimmm:21::21::21::21:

valla okuyorum tatlım hiç erinmiyorum okumasam merak ediyorum bu cadılar ne yapmış gece diye valla kuzum bana uyar beklerim ankaraya sıkılma sen ne kursuna gidyorsun mericim

ii bakalımm kuzucumm benimmm

kızzz sensinn cadı şuna bakk...napim kuzum yaa kocam gececi olunca uyuyamıyorum anca böle oluyo...hee bu arada sende amma korkmuşun hee birileri görcek diye..tatlım yazıştıklrımızı okusunlar ne olcak ..sen çok özel bişey söylicen zmn kimlini açığa vercek kadr o zamn özelde msj atrsınn..ztn albümlerinede arkaşlrından başka kimse görmüyor.. o yüzden sorun olmaz ttalım.çoğu kişi googleden arştırınca gerekli bilgilere ulşıyo ...yaralı bi topik sorun olmaz ttalım benimm:54:

tamam tatlım ama ne yapayım bende sizinle sohbet etmek istiyorum ama gece yazışıyorsunuz ya raziye şeyda ara sıra erkende yaz :9: yaaa evet çok kroktum ben ama kızlar soğolsun içimi rahatlattılar bende yenı yenı öğrenıyorum bu siteye ne yapalım zamanla artık bu arada benım bat: son 5 gün

öncelik üzücü haberi okudum elifalpelif bebeğini düşürüyormuş çok üzüldüm allah yardımcısı olsun en kısa zamanda şifası versin hemen bebeği olsun bune kızlar kürler ateş ölçmeler siz yice uçmuşsunuz ben hiöç bilmiyorum bu ateş ölçmeyi bu ay kırmızı gelirse bende ateş ölçeyle ovülasyon testlerinden alacağım bide onu denicem bakalım

öyle miymiş ya canımm... hayırlısı olsun inşallah,iyi yönden bakmak gerek genetik olarak elverişli olmayan bebek düşüyor en kısa zamanda çok sağlıklı bir gebelik haberinin alırız inşallah...

canlarım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çoook ama çook teşekkür ederim rabbim hayırlısını versin demekki kısmet böyleymiş benim tarafımdan yapacak bişiy yok nre yazıkki dua etmekten başka :14:

canlarım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çoook ama çook teşekkür ederim rabbim hayırlısını versin demekki kısmet böyleymiş benim tarafımdan yapacak bişiy yok nre yazıkki dua etmekten başka :14:

cnm arkadaşım benim tekrardan gecmiş olsun bende 1 buçuk ay önce yıkıldım ama kendime gelince şükğr dedim şükürkü rabbim bana sağlıklı olmayanaı vermedi bak şimdi topladık yeni bebek sahibi olma düşüncesi bize umut oldu sakın sende salma kendini su anda tek duam bu dönemi benim kadar rahat gecirir en yakın zamanda umudunun guzel hbrnı alırsın seni çok seviyoruz

canım benım her bebek rızkıyla dünyaya gelir demekti o masumun yiyecek ekmeği yokmuş ne annler doğumda yaşayım 1 2 ay sonra ölüyorlarlar onlar ne yapsın o daha çok acı iyiki öyle bir durum yaşamadın rabbım en kısa zamanda hayırlısını versin dua et veren o alan o o yeterki ol desin biz senın daima yanındayız berkı gerçe anlamda yanında olmasakta kalbımız senınle unutma sakın

elifcim çok geçmiş olsun canım kendini çok üzüp hırpalama tatlım herşeyin hayırlısı... canım önce şöyle düşün çok şükür ki gebe kalabiliyosun demek ki bişeyler yolunda gitmemiş ve vücut onu atmış bundan sonraki gebeliğin inşallah daha sorunsuz olur ama kendini sakın yıpratma tatlım elinden geldiğince dışarı çık açık havada yürüyüş yap kafanı çok takmamaya çalış Rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

Back
X