Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bak bana şekercinin kızı tarif etmişti sana kopyalıyayım.

1. şimdi her sabah 7-8 arası dil altından ateşini ölç sonratakvimin üstünde ölçtüğün günün sayısına tıkla karşına bi ekran gelecek ordatemperature yazan yerin karşısına çıkan ateşi yaz mesela 36,6 gibi.daha sonratime nin yanına saatini yaz 7:10 gibi cervical fluid yazan yerde adet değilsenakıntı durumunu yaz dry:kuru sticky:yapışkan creamy:kremsi watery:sulueggwhite:yumurta akı demek.adet olduğun zamanda yazmıyosun.menses adet durumudemek adet olduğun günlerde orayı yaz.ıntercourse:ilişki durumu demek am sabahpm akşam demek onları yaz sonra save bas.adetliyken sadece ateşini saatini veadet durumunu işliyosun canım anlatabildim mi şimdi sabah ölçtüğün ateşi işleben sonra bi bakim
her sabah 7-8 arası olması önemliymiş. zaten ben 6:40 da ölçüyorum. yine yatıyorum. sonra uyandığımda saat 12 gibi çok farklı sonuç çıkıyor en az 5 derece artıyor.

Aaaa.. Birde sabah 7 de mi kalkacağız.
ne alaka ki yaa..
Birde..
Neden dil altından?
Ben hep koltuk altından ölçerim.

nasıl yani??? anlamadım ben..
insanın sabahın o saatindeki ateşiyle normalde uyandığı ateşi birbirini tutmuyo nedense. kuzum sen namaza kalkmıyomu zaten her sabah. o zaman ölç. ben öyle yapıyom. yada yanlışmı hatırlıyorum. sen namaz kılıyormuydun. yoksa benmi pok kırdım:26:

insanın sabahın o saatindeki ateşiyle normalde uyandığı ateşi birbirini tutmuyo nedense. kuzum sen namaza kalkmıyomu zaten her sabah. o zaman ölç. ben öyle yapıyom. yada yanlışmı hatırlıyorum. sen namaz kılıyormuydun. yoksa benmi pok kırdım:26:

ben jkalkıyom tatlım ama uyumamdan 4 u buluyo o yuzden namaz sonraı 9 a falan kuruyorum

doğru kalkıyorum daa..
5.30 larda kalkıyorum ben...

Back
X