ben calıskanımdır asskkıımm sen bilirsin beniiiMilli takım gibiyiz haa..
Türk milleti çalışıyor............
Kız ne hava atıyonuz, tablonuz var diye..
Benim bir tablom bilem yok yaa..
Yazık değil mi bana, bide konuşuyorsunuz burda tablo mablo diyee..
Hiç demiyorsunuz, canı çeker, şişer bir yerleri....
Yaa, yardım edin bana.....
Bende tablo istiyoom..
ohoooo o geçmişte kaldı. benim tablomda benim gibi oynak çıktı. dün 8 di bu gün 11 bakalım yarın ne olcak
iyi de ben anlamıyorum yani hangi veriler değiştiriyor şu tablona göre en fazla ısı düşüşün 8'de olmuş yani senin tekrar yumurtladığını nerden anlıyor kiKız ne hava atıyonuz, tablonuz var diye..
Bende tablo istiyoom..[/QUOT
anam elimizden geldiği kadar yardım ederiz ayıp ettn. biz sana hep diyoz ateş ölçeri aldınmı sen
keşke çalışmadan bebiş yapılabilse. bıktım valla
ohoooo o geçmişte kaldı. benim tablomda benim gibi oynak çıktı. dün 8 di bu gün 11 bakalım yarın ne olcak
Kız ne hava atıyonuz, tablonuz var diye..
Bende tablo istiyoom..[/QUOT
anam elimizden geldiği kadar yardım ederiz ayıp ettn. biz sana hep diyoz ateş ölçeri aldınmı sen
Ben mi ateşölçer alacaktım?
Kız benim evde 8 yıldır ateşölçerim var..
Hem dijital, hem normal..
Meri ile mi karıştırdın beni?
Keşkeee vallaaaa.......evi çocuk yuvasına çevirirz o zaman ahahha milli takımı kurarız
akıllı site bi yerlerden anlıyo ama çözemedim bi türlü:44:ahhh bi çözsem bi sitede ben açıcam ama olmuyoohoooo o geçmişte kaldı. benim tablomda benim gibi oynak çıktı. dün 8 di bu gün 11 bakalım yarın ne olcak
iyi de ben anlamıyorum yani hangi veriler değiştiriyor şu tablona göre en fazla ısı düşüşün 8'de olmuş yani senin tekrar yumurtladığını nerden anlıyor ki
yok kızzz okadar çocuk zaten 47 kiloyum sonra beni büyüteçle görmek zorunda kalırsınız. ben hayırlısıyla 1 taneyi bi doğurayımda belkiiiiiiii 2. yi yaparım oda belki.Keşkeee vallaaaa.......evi çocuk yuvasına çevirirz o zaman ahahha milli takımı kurarız
Var yaa..
Var yaa..
Ben ona bi gözlerimii göstersem, dili tutulur bee..
Beni beğenmiyormuş haa..
Benim gibi hatunu bulmuş, beğenmiyormuş..
Taşşşş gibin hatunum ben bee..
Dudaklar desen... Öyle..
Kaşlarım keman..
Gözlerim ahu..
Benim neyimi beğenmiyormuş yaHu.....................
ohh ne güzel....benmkide beni soğutma uykum kaçar dedi..aa benimki bacaklarının arsına alır hemen ufo gibi adammdır
ohhh düşünceli bebişim benim ahahahhahÇok güldüm kız....Sana ufo şart yak sıcak sıcak dik bacaklaarını nereye istersen ahahahahhahahaha
keşke çalışmadan bebiş yapılabilse. bıktım valla
ben calıskanımdır asskkıımm sen bilirsin beniii
yazık yaa nerde bu millettt....
,hemen benm asskkıımma da tablo yapın bakiimm..
nesi eksık bu hatunun
bencede fatmagul ben bu ay rahatım ohhh ne zaman istersem gureşmek
Ben mi ateşölçer alacaktım?
Kız benim evde 8 yıldır ateşölçerim var..
Hem dijital, hem normal..
Meri ile mi karıştırdın beni?sanırsam öyle oldu. ee ölçtünmü ateşini bu sabah. hemen alalım sanada bi adres
offf doktor offff yaktın beni valla. beni geçtim adam bile zordan yaptı.bencede fatmagul ben bu ay rahatım ohhh ne zaman istersem gureşmek
senin rahatına dicek yok canımm. ama ben senden korkuyom. bu günlerin acısı fena çıkar unutmaBende rahatım kamptaydımmmm :)))))
sanırsam öyle oldu. ee ölçtünmü ateşini bu sabah. hemen alalım sanada bi adres
offf doktor offff yaktın beni valla. beni geçtim adam bile zordan yaptı.
aman olası varsa olur artık napalım cnm böle strese girmeden bebek düşünmeden sanki hiç gureş yoktu psikoloji bozuluyo bence tamamen yuk kalktı ustumden
sanırsam öyle oldu. ee ölçtünmü ateşini bu sabah. hemen alalım sanada bi adres
4-5 gündür ölçüyorum ben..
Adetim salı günü bitecek..
Şimdiden başladım ölçmeye..
Ama olmuyor elifim, bir türlü üye olamıyorum ben..
Kabul etmiyor...
senin rahatına dicek yok canımm. ama ben senden korkuyom. bu günlerin acısı fena çıkar unutma
4-5 gündür ölçüyorum ben..
Adetim salı günü bitecek..
Şimdiden başladım ölçmeye..
Ama olmuyor elifim, bir türlü üye olamıyorum ben..
Kabul etmiyor...
cnm ozman yr-eni adres gerekli şifre falan göndermedimi nerede takıldı olay analat bakım ben daha dun aldım
hiç şansı yok yarın bilemedin öbürgün kırmızılar geliiii ahahasenin rahatına dicek yok canımm. ama ben senden korkuyom. bu günlerin acısı fena çıkar unutma
nil sen daha önce almışmıydın üyelik canım bence sen yeni bir mail adresi al tekrar deneyelim kabul etmiyor bu adresten yaaacnm ozman yr-eni adres gerekli şifre falan göndermedimi nerede takıldı olay analat bakım ben daha dun aldım
hahahah sarmnaz a sevgilerimleee
cnm ozman yr-eni adres gerekli şifre falan göndermedimi nerede takıldı olay analat bakım ben daha dun aldım
2 ayrı adla ve mail adresiyle üye olmayı denedim..
İkisinde de mail neyim gelmedi..
İlk sayfada takıldık kaldık anlayacağın..
Banada almayı denesene elif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?