yok canım benimkisi düzeldi. sanırım senin pcye atladı bendenŞİmdide bende bozuk sayfalar..
Karışık kuruşuk..
Sizde de öylemi?
yok canım benimkisi düzeldi. sanırım senin pcye atladı benden
ahahaha. nerde bu millet yawww msnde mi görüşüyorlar acabaKışş kışş bendende pampikin PC. sine atlasın..
Ne de olsa ben onu pek sevmiyormuşum ya..
kızlar ben kaçıyorum çokk uykum geldi (ayy bugün geç uyandım aslında ) öpüyorum herkesi iyi geceler
hahah canım benim pambiksiz yapamazsın sennnnn ama napiim sen bana küsmüştün yaa ben ondan öyle diyorum ama senin ince espri yeteneğini bir tek ben anlıyorum bak o gece kızlar dumur oldu hepsi kemal kim ne alaka temizlik falan diyolardıKışş kışş bendende pampikin PC. sine atlasın..
Ne de olsa ben onu pek sevmiyormuşum ya..
kızlar ben kaçıyorum çokk uykum geldi (ayy bugün geç uyandım aslında ) öpüyorum herkesi iyi geceler
ahahaha. nerde bu millet yawww msnde mi görüşüyorlar acaba
hepsi pc karşısında uyudu galibaAaaaa. Kimseden ses çıkmıyor bugün..
Ne iş yavrularım.
Ben yokken kurt mu uğradı buralara yoksam?
iyi hadi biraz bekliyim gelsinler banada.kız senin tablon ne alemde çigin düzleşti mi bakimmkız nereye gidiyon daha sorunlar senin pc nede atlıcaktı.
Kız ben seni ihmal edermiyim asssskım..
Şu eşim bazen acayip canımı sıkıyo..
Ondan moralim bozuk olunca, buraya yazamıyorum bile..
Ondan yani..
E anlayın işte, bak o durumda bile yazamasamda uğruyorum yine..
Alışkanlık oldu hee..
Tiryakilik yapıyo bu topiik..
ne diyon kız senin yüzünden adım pehlivan kalcak zatenben hep buradayım pehlivanım benim
allh rahıtlık versin cümlenize bende kacar allh emanet olsun hayırlı geceler herkeze
benim tablom sizlere afiyet azıcık kafayı yediiyi hadi biraz bekliyim gelsinler banada.kız senin tablon ne alemde çigin düzleşti mi bakimm
ne diyon kız senin yüzünden adım pehlivan kalcak zaten
hepsi pc karşısında uyudu galiba
aaa aa neden ki bişyler mi değiştirdinbenim tablom sizlere afiyet azıcık kafayı yedidünküyle alakası yok
benim tablom sizlere afiyet azıcık kafayı yedidünküyle alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?