Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar 9 haftalık hamileyim
ama bugün kanamayla dr.gittim
şükür bebekte sorun yok
ama kanamam devam ediyor
çok korkuyorum

korkma tatlım çok yakın göruştuğum arkadaşım 4.ayına kadar bu sorunu yaşadı çok şukurtemmuzda bebişini dunyaya getirdi pekala progestan verdimi o o laçla atlattı bu dönemi

gece görüşemiyeceğim arkadaşlarım SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN inşallah önümüzdeki yıl bu güne hepimiz 3 ya da 4 kişilik bir aileyle gireriz:16:(artırmak isteyen olursa söylesin:1:):54:

Canım etkilemek istemem ama bence de cektir.annem de evlendikten 4 sene sonra hamile kalmış tek tüpü kapalıymış.bircok doktora gitmiş en son gittigi rahim filmi istemiş annem 2 ay sonra hamile kalmış..gerci Rabbim ol dedikten sonra hersey olur ama sonucta biz elimizden geleni yapalım ve tıpın imkanlarını kullanalım tevekkül edelim..gerisi artık nasip..sonucunu düşünürsen hiç korku kalmayacagına inanıyorum ben canım

Canım etkilemek istemem ama bence de cektir.annem de evlendikten 4 sene sonra hamile kalmış tek tüpü kapalıymış.bircok doktora gitmiş en son gittigi rahim filmi istemiş annem 2 ay sonra hamile kalmış..gerci Rabbim ol dedikten sonra hersey olur ama sonucta biz elimizden geleni yapalım ve tıpın imkanlarını kullanalım tevekkül edelim..gerisi artık nasip..sonucunu düşünürsen hiç korku kalmayacagına inanıyorum ben canım

tatlım doğru diyon ama pampik daha bisene bile olmadı mesela bi değeri yuksek bulunmuş belki tek sorun o o düştüğü zaman hamilelek gercekleşicek eger sorun devam ederse çektirmeli sabır lazım yani değilmi

yarencim yazdiklarnizi göremiyorum 512. sayfada takildim.. forum takipden takip ediyorum..
dün yumurtlama vardi.. dün ondan önceki gün calistik.. bugünde düsündümm... ama canim hic istemiyor...

yarencim yazdiklarnizi göremiyorum 512. sayfada takildim.. forum takipden takip ediyorum..
dün yumurtlama vardi.. dün ondan önceki gün calistik.. bugünde düsündümm... ama canim hic istemiyor...

tatlım en az 48 saat enfazla 5 gun yaşıyomuş ondan pekte dert etme derim bugun kaçıncı gundu cevap yazdıktan sonra bisure bişeye basmadan bekle son sayfaya geliyosun

iyiyiz teyzesi sağ tarafım bugün biraz ağrıyo yanıyomuş gibi 10 cu haftamız biticek haftaya cumartesi kontrolumuz var ıkılı test yapıcak dua edin herşey yolunda gitsin

oh maşlla cnm ya dun gibi ögrendimiz gun ağrılaeda normal cnm sanrım ya yaren zamanı ikili test yapılmamıştı cnm bizi nbiraz bilgilendirimisin bu arad nasıl kg aldınmı göbüş çıktımı

arkadaşlar merhaba.. uzun zamandır takip ediyorum sizleri... bende 2. çocuk için uğraşıyorum... reglime 10 gün var ilk defa göğüslerim sızlıyor ve kasıklarım ağrıyor... ne desem boş... beklemek çok kötü:14:

arkadaşlar merhaba.. uzun zamandır takip ediyorum sizleri... bende 2. çocuk için uğraşıyorum... reglime 10 gün var ilk defa göğüslerim sızlıyor ve kasıklarım ağrıyor... ne desem boş... beklemek çok kötü:14:

merhaba cnm bende eylul ayından beri 2.çocuk telaşındayım ilki kızım ilk ay olmuştu ama ikincimiz biraz nazlı bekliyoruz işte senin ne kadar suredir istiyoosun tatlım yumurtladığın 4 ggun falan olmuş belirti için erken sanırım

oh maşlla cnm ya dun gibi ögrendimiz gun ağrılaeda normal cnm sanrım ya yaren zamanı ikili test yapılmamıştı cnm bizi nbiraz bilgilendirimisin bu arad nasıl kg aldınmı göbüş çıktımı

aybükedede yapmamıştı 17 .ci haftamızda 3lü test yapmıştı okadar şimdi hepsini istiyorlar agustosta dış gebelik geçirmiştim 72ye çıkmıştım serumlar falan diyetisyene gittim 59 kiloya indim 59 lada hamile kaldım şuan 57 kiloyum diyetisyene gidiyorum hergün yarım saat yrüyüş yapıyorum kızımdaki gibi top olmayacam

Back
X