Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hoşgeldin elifff
ş bulduk canım nasılsın görüşmeyeli
ho

kırmızı bi ipim kalmıştı..şal yapodum normalde iğnem kırılnca kaldı canım sıkılıyodu ne yapsam diye düşünürken kırmızı ipimle karşılaştım dedim bi bebk süeteri yapim..öle takılıyom işte..şimdi bi pembe ipim kaldı bir de alacalı bir renk var o alacalı renkten kapşonlu hırka örcem bide bantolon örcemm
hızına yetişilmiyo valla:nazar:hırka süeter yelek tamamda ben bebekte örgü pantolonu hiç sevmiyom yawwww:50:

kızlarrr ben çok kötüyüm elifalpelif bana msj atmış dün...düşük yapıyomuş bebeğini kaybediyomuş...ikinci bhcg düşük çıkmış..dr bebek düşüyo demiş..:14::14:ya ben çok kötüyüm yaaa...şeydacım özel bi ricası var elifin listeden silinmek istiyo uzun bi süre giremeyecekmiş topike:14::14::14:

oyy kucum ne o ağlıyonmu ne oldu bebiğim benim
ho

hızına yetişilmiyo valla:nazar:hırka süeter yelek tamamda ben bebekte örgü pantolonu hiç sevmiyom yawwww:50:

napim kuzum yaa...bi örnek gördüm çok hoşuma gitii kemerli fln çok ttalıydı ..örcem güzel olursa ne ala ama olmazsa sökerim ben..kapşonlu bişe örcem çoban dügmeli

ho

ben iyim ya sen nasılsın sen geç geliyosun iş güç mü yapıon dicem ama çalışmıyosun sen
evet canım evdeyim. çalışmıyorum ben. bu aralar görümceme mutfak takımı başladım onu örüyorum. o yüzden geç giriyorum. buraya takıldığım an dantel filan hak getire. siz hep engel oluyorsunuz bana :37:

kızlarrr ben çok kötüyüm elifalpelif bana msj atmış dün...düşük yapıyomuş bebeğini kaybediyomuş...ikinci bhcg düşük çıkmış..dr bebek düşüyo demiş..:14::14:ya ben çok kötüyüm yaaa...şeydacım özel bi ricası var elifin listeden silinmek istiyo uzun bi süre giremeyecekmiş topike:14::14::14:

hadi ya allah yardımcısı olsun allah sabırversin üzüldüm bende şimdi ya

oyy kucum ne o ağlıyonmu ne oldu bebiğim benim

napim kuzum yaa...bi örnek gördüm çok hoşuma gitii kemerli fln çok ttalıydı ..örcem güzel olursa ne ala ama olmazsa sökerim ben..kapşonlu bişe örcem çoban dügmeli

çook kötüyüm ağlıcam nerdeyse yaaa:14::14:

Son düzenleme:

ayyyyy benim yaşadımı yaşamış inan tuğlerim diken diken oldu anlatamam ya çok kötu oldum ya kimyasal gebelik oldu demekki ay öle yıkıldım ki su anda anlatamam

ayy çok üzüldüm tatlım yaa gerçekten bak çok üzüldüm bizdende geçmiş olsun dileklerimizi söle ttalım yaa...tamm silerim söuyle ona kimyasal gebeliktir onnki bu ay çalışsın olur..sende kendini üzme bebğini düşün..zatn bu günlerde dahadoğmadan ölen bebk haberi çok duyuyorum lütfen kendine dikkat et sende cnm benm

hadi yaaa:14: bende çok kötü oldum şimdi. peki sebebi neymiş dr bişey demişmi. allah sabır versin. çok üzüldüm:14:

canım kankam sen yoktun ben yazdıgımda..hoşgeldin

offf bende diyordum bikaçgündr yok bu kız die..
Allah yardımcısı olsun insallah bir daha olmaz.Bende de olmustu bilirim o duyguyu..
Vallahi ne desem bilemedm içim acıdı

Back
X