Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevcancımm, seydamm, niluperrrcim nasılsınız calarım???
beni özlediniz mi bakayım![]()
ş bulduk canım nasılsın görüşmeyelihoşgeldin elifff
hızına yetişilmiyo vallakırmızı bi ipim kalmıştı..şal yapodum normalde iğnem kırılnca kaldı canım sıkılıyodu ne yapsam diye düşünürken kırmızı ipimle karşılaştım dedim bi bebk süeteri yapim..öle takılıyom işte..şimdi bi pembe ipim kaldı bir de alacalı bir renk var o alacalı renkten kapşonlu hırka örcem bide bantolon örcemm
maaşallah bu ne marifet
ş bulduk canım nasılsın görüşmeyeli
ho
ben iyim ya sen nasılsın sen geç geliyosun iş güç mü yapıon dicem ama çalışmıyosun sen
oyy kucum ne o ağlıyonmu ne oldu bebiğim benimslm kızlarr![]()
ş bulduk canım nasılsın görüşmeyeli
ho
hızına yetişilmiyo vallahırka süeter yelek tamamda ben bebekte örgü pantolonu hiç sevmiyom yawwww
![]()
evet canım evdeyim. çalışmıyorum ben. bu aralar görümceme mutfak takımı başladım onu örüyorum. o yüzden geç giriyorum. buraya takıldığım an dantel filan hak getire. siz hep engel oluyorsunuz banaş bulduk canım nasılsın görüşmeyeli
ho
ben iyim ya sen nasılsın sen geç geliyosun iş güç mü yapıon dicem ama çalışmıyosun sen![]()
kızlarrr ben çok kötüyüm elifalpelif bana msj atmış dün...düşük yapıyomuş bebeğini kaybediyomuş...ikinci bhcg düşük çıkmış..dr bebek düşüyo demiş..ya ben çok kötüyüm yaaa...şeydacım özel bi ricası var elifin listeden silinmek istiyo uzun bi süre giremeyecekmiş topike
![]()
oyy kucum ne o ağlıyonmu ne oldu bebiğim benim
napim kuzum yaa...bi örnek gördüm çok hoşuma gitii kemerli fln çok ttalıydı ..örcem güzel olursa ne ala ama olmazsa sökerim ben..kapşonlu bişe örcem çoban dügmeli
evet canım evdeyim. çalışmıyorum ben. bu aralar görümceme mutfak takımı başladım onu örüyorum. o yüzden geç giriyorum. buraya takıldığım an dantel filan hak getire. siz hep engel oluyorsunuz bana![]()
anam ne ayıp kavgada sölenmez valla
kızlarrr ben çok kötüyüm elifalpelif bana msj atmış dün...düşük yapıyomuş bebeğini kaybediyomuş...ikinci bhcg düşük çıkmış..dr bebek düşüyo demiş..ya ben çok kötüyüm yaaa...şeydacım özel bi ricası var elifin listeden silinmek istiyo uzun bi süre giremeyecekmiş topike
![]()
![]()
![]()
ayyyyy benim yaşadımı yaşamış inan tuğlerim diken diken oldu anlatamam ya çok kötu oldum ya kimyasal gebelik oldu demekki ay öle yıkıldım ki su anda anlatamam
canım kankam sen yoktun ben yazdıgımda..hoşgeldinbana yok mu?
![]()
![]()