ayy nasip olursa ben doğum yapınca bana mı geleceksiniz sahi miii???
ahh kankammm..insallah sen sağlıkla kızını alacaksın kucagına bizde gelecegiz yarenmle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy nasip olursa ben doğum yapınca bana mı geleceksiniz sahi miii???
atmam kıayamam ben sizlere ama duymuyo bunlar beni yaaa...hamiş olsam ne olurdiki sanki ne çokta hazırlamıştımm kendimi heeeçak bacım çak yeterki stresini at gel bana çak
hoşgeldinn tatlımm benimmmslm millet nasılsınız
bende sendenim kankacım...bende epiduralden vazgeçiyo gibiyim![]()
yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
sıkma canını canım bu k k lar yokmu bazen insanı çileden çıkarıyorlar. benimkide geçen gün gidin bi doktora artık dedi. sanki o demese biz hiç bişeyi düşünmüyoz.![]()
anaaaaaa senin bebişin cinsiyeti belli oldumu ne çabuk. yoksa meri me malum mu olduahh kankammm..insallah sen sağlıkla kızını alacaksın kucagına bizde gelecegiz yarenmle![]()
neresinde merkezde mi???ben oraya yakınım aslında tam ümraniye değil dudullu tarafıı???ben oraya çok geliyom biliyon mu gezmeye alemdağ caddesine???
ahh kankammm..insallah sen sağlıkla kızını alacaksın kucagına bizde gelecegiz yarenmle![]()
hahahh valla cekerdin başı ona bişe diyememben o acidan düsünmemistim ki.. yani topige gelme acidan sey etmistim.. bulusmaysa bir sey diyemem.. aaaahhh ah keske ayni sehirde olsaydik, zaten bulusma organizasyonunun basini cekerdim kesin
![]()
neresinde merkezde mi???ben oraya yakınım aslında tam ümraniye değil dudullu tarafıı???ben oraya çok geliyom biliyon mu gezmeye alemdağ caddesine???
kızını mı alla alla herkes kız diyo içinize mi doğuyo acepp:44::44:
gelin ama bak tamam mı???
atmam kıayamam ben sizlere ama duymuyo bunlar beni yaaa...hamiş olsam ne olurdiki sanki ne çokta hazırlamıştımm kendimi heee
hoşgeldinn tatlımm benimmm
epiduralden neden vazgeçtin normal olmıcaksa epidurel en iisi hem bebğini görüyon hem acı yok valla.benim yengem bideestetdik diktirdi hemn ayağı kalktı izi bile belli olmuyoo
aaaa benimkinin dra gittigimizden haberi yok.. bi düsük olduya ici rahat yani cocuk oluyor.. yani söyleyip niye insani daha cok strese sokuyorsunuzki sanki di mi amayani allahtan kaynanan kalk dra gidiyoz dememis.. gidin demis
haha bende kız dedim geliyomu bi yaren daha eşinize saygılar
hahahh valla cekerdin başı ona bişe diyemem
kuzum demişsinya yazılarımı görmüon die valla bi yandan okuyup bi yandan yazıom arada kaynıo..yetişemıom geç kalıom
sayfalar uçusuyo geceleri
aaa benm teyzem de çekmeköy de..dudullu tarafında
bende 18 eylül 2010da evlendim biliyonmu bi gün önce senden ailende burdamı yalnızmısın benim gibi
omuriliğe iğne yapıyolar ya tatlım korkuyom biraz ne bilim...
gelicezz kankam...vallahi bana da kız gibi geliyor..kızını mı alla alla herkes kız diyo içinize mi doğuyo acepp:44::44:
gelin ama bak tamam mı???
anaaaaaa senin bebişin cinsiyeti belli oldumu ne çabuk. yoksa meri me malum mu oldu![]()
aaaa benimkinin dra gittigimizden haberi yok.. bi düsük olduya ici rahat yani cocuk oluyor.. yani söyleyip niye insani daha cok strese sokuyorsunuzki sanki di mi amayani allahtan kaynanan kalk dra gidiyoz dememis.. gidin demis