üzülme canim ya.. bakarsin adet degildir. biliyorsun herkes diyor belli olmaz diye.. malum ben bilmyiorum henüz tecrübem yok ama :44: düsük yaptigimda da anlamamistim zaten ne oldu ne olmadi.. bugün kaynanam pat diye demez mi, dogursaydin iki yasinda olcakti diyesanki isteyerek dogurmadim..
canim ben hazirana aldim biletimi geliyom canim türkiyemeeeeeeeeeeama ankarada degilsiniz ki hic biriniz..
ayy tatlım yerleşme kanamsı olsa daha çokk erken öle bişe olsa anca 2 haftalıktır yerleşme kanamsı 4 haftada oluyo..benimki adet tarihim yakın ztn 17 18 şubat olcaktı..hiç beklemdoum ne edelimki şimdi yapcak bişey yok......ztn bu kaynanalar varya ne diim yaa..bende bıktımm en son şöle ağzına bi çakçam oturtcam..benim tek kaynanada değil..görümcem görümcemim kızı ooo çok yanii..ben geçen öle konuşuyodum şimdi düşmeseydi 21 haftalık olcaktı fln..demzmi hemen olsaydı 1.5 yaşında fln olcaktı uyuz yaa...kendime kızdım donra..şimdide soğan suyu içsin diyo...aman bida içmm o illeti berbbat tadı var ztn 3 ay içtim onu ben ..bıraktım ne zman olursa..böle adet oluncada üzülüyom napim yaaa.....aman ttalım sen gel ailene kavuşta ankara izmit farketmez cnm benim