Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse kapatalım konuyu zten ağrımda var çıkrım birazdan...
şimdi beyaz soğanı kabuğuyla 4 böl..2 bardak suyu kaynat içinede bunu koy üztü kapalı kısık ateşte 5 dk kaynat.ılınca öğlen yemeğinden yarım saat önce iç.akşamda aynı şekilde. adetinn 14. günü başla 15 gün devam et..adet oluncada diğer adetine son 10 dün kala başla adet olsanda devam et 15 günü tamamla. diğer ayda yap.toplam 15 günolcak..ama bence tam yumurtlama zamnnıda süt buharıda yap
Bende zaten kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla hesabı yapmıştım..
Sonrasının çoğu mak. tamircisiyle telefonda muhabbetle geçti..
Şöyle yap, böyle yap muhabbeti..
Tabii bu arada benim tüllere olanlar oldu..
Onları tek tek ütüledim falan..
Yemeği zor yetiştirdim..
Gıcık bir gündü anlayacağın..:120:
şeydaa kabuklarıylamı olcakk ..kabukalrı soyulcak denmıştı..of bı öğrenemedım bıde 1 soğanmı..bende pek içebilcemi sanmıyorum ama denıcem kafayı taktım bı adet olayımda hele
evet yaaa süt buharini da sen demistin bana yine.. teee ne zaman ama.. onu da denerim ya nolcak sanki cok zor bir sey degil ya.. kac kere yapmak lazim onu canim???
Bende zaten kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla hesabı yapmıştım..
Sonrasının çoğu mak. tamircisiyle telefonda muhabbetle geçti..
Şöyle yap, böyle yap muhabbeti..
Tabii bu arada benim tüllere olanlar oldu..
Onları tek tek ütüledim falan..
Yemeği zor yetiştirdim..
Gıcık bir gündü anlayacağın..:120:
ibrahim amca kesinlikle kabuklarını soyun demişti. kabukları kaynayınca başka bi madde salgılıyormuş. ama şimdi adını hatırlayamadım
ahahaha hiç güleceğim yoktu güldürdün benişeyda geldimi seninkiler cnm neyse zaten akşam test etmiştin ayy durtulunce çabukmu geldiki
Kızlar havuç yiyin bol bol..
Bunu daha öncede yazmıştım..
"Havuç dölü çoğaltır" diye okumuştum bir yerde..
Hatta tavşanlardan bahsetmişti..
Çok havuç yedikleri için beşer beşer yavruları olur onların diye...
Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş..
En azından taze taze suyunu için..![]()
şeydaa kabuklarıylamı olcakk ..kabukalrı soyulcak denmıştı..of bı öğrenemedım bıde 1 soğanmı..bende pek içebilcemi sanmıyorum ama denıcem kafayı taktım bı adet olayımda hele
evet bunu söyledığını duydumm hemde tadıda guzel bariiii genelde şifalı şeyleri ben içemiyom![]()
nilufer şeyda acaba sizinkiler durttuldu ya ondanmı geldi
ibrahim amca kesinlikle kabuklarını soyun demişti. kabukları kaynayınca başka bi madde salgılıyormuş. ama şimdi adını hatırlayamadım
evet tatlım yumurta takibi olur ya hani doktor gün aşırı ilşki der o ara yap işte hespla sen ben adetimi 17. günü yapmıştım.sonra ilşkye gr bi zararı yok..tüpleri açıyo hemde
canım kabuksuz 1tane soganı 5dakka kaynıycak ama hazırsuyla sonra oylen aksam yemekten yarım saat önce içicen 15gun devam edıcen ben yaptım bi işe yaramadı inşlh sana iyi gelir adetim düzelmedi canım
anladim canim olmazsa bi kac gün üst üste yaparim yaa napayim.. nasil olcani biliyorum olmazsa yine sorarim sonra.. ben de 17.gün felan anca yaparim cünkü adet döngüm uzun yumurtlamam gec oluyor biraz.. benim bu ay da olmaz cünkü perhiz yapcazesim dra gittiya. perhizden sonra yine gitcek iste, insallah bir sey cikmayacak.. iste o günde tam yumurtlama günü aksama cökerim basina napayim
hadi iyi geceler kizlar hepinize.. allah rahatlik versin![]()