adet tarihinde beta baktırdım 1 çıktı Şimdi 3 gün geciyo
Aslında bu konuda çok cahilim..beta nedir 1 çıkması nedir hiç bilmiyorum ben...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet tarihinde beta baktırdım 1 çıktı Şimdi 3 gün geciyo
Allah yardım etsin yardımcımız olmazsa biz hüsrana uğrayanlardan olucaz
tatlım bu arada listeyi düzeltirimm..adetn önemli değil adet olunca güncelrriz bilgiyi...benmde adetm 5 de olmsı lazım amaben 15 yazdım ama negtf işte ben de beklemelerdeymm
Aslında bu konuda çok cahilim..beta nedir 1 çıkması nedir hiç bilmiyorum ben...
canımm olmayız öle inşallah tüm kalbimle inanıom benn sende sölücen kısa zaman hamişim die bak gör Rabbim merhamet doluu o geri çevirmezz hayırlı zamanı beklioz sadece emin ol![]()
her ay okuduğumdan iyi biliyorum ben yani test yaptırdım kanda negatf çıktı canım
evet cnm pko vr bende.....en geç 34 gnde olodum ama iyice şaşrıdı kendiniii..tmm cnm düzeltyom şimdiiitamam güzelim doğum tarihimde 90 canım bunu da hatırlatıym sende pko mu var canım niye bu düzensizlik
ben bu ay hamile değilsem eşim haziranda tıpış tıpış doktora gidicek..Sperm sayısı azsa tedavisi uzun mu??
hımm ...hayırlısı olsun..umarım bu ay bizim bir mucize gerçekleşir..Tüm bu hamilelik belirtilerini çürütürüz..
ayy canım ne guzel yazmıssın oyle ınan duygulandım bı an rabbım tum ısteyenlere tattırsın bu duyguyucanım Allah güzel haberlerle dönmek nasip etsin inşallah tatlımn
Allah hiç bir olumsuzluk yaşatmasın sana gülüm
gülen yüzün hiç solmasınnnnnnnnn
yaa canım ınankı anlamadımsenın bat 12 sıydı sen 6 sındamı kan verdın 6 sındamı lekelenme oldu kafam karısıtı benım yawwww:44::44::44::44:güzelim benim bet 12 siydi listede farklı yazıyo Anlattım ya 2 gün lekelenme oldu bata 1 hafta önce beta baktırdım kanda negatif cıktı 3 gün geciyo şimdi
elifimm çok doğru dion belirsizlik yoruor insanı ama eşim izin vermioo yaa valla kan falan vermiceksin die üstüne basa basa söledi gitti gecikicek öle yapıcaksın dedi bende bu kez onu dinleyim diorum ama yok yok adet gelicekk biliom ben(( ayıp sölemesi 10 aydır ilk kez bu ay yumurtlama dönemlerinde ağırlık verdik biz canım ya merakım ona benim aslında
artık olmazsada
gidicez bu ay iğnemi olucamm artık bide öle deneriz geç olsun güç olmasın duA et bacım hamişsin sen
![]()
evet cnm pko vr bende.....en geç 34 gnde olodum ama iyice şaşrıdı kendiniii..tmm cnm düzeltyom şimdiii
ayy cnm içini ferah tut eğer eşinde öle bişe vr 2 ilaçal düzelri tatlımmm
bişey sorucam...Eşin doktora gitti mi??
yok canım doktora ilk gittiğimizde gerek duymadı bi tane kızım var bide arada kaybım oldu ondan gerek görmedi sanırım bu ay olmazsa belki ister die düşünüom ben ondanda ama bakalım bende pcos belirtileride var canım problem bende die düşünüomm ben ama hayırlısı
offfffff ağlayacağım ya ne olur yardım edinnnnnn
Evet bildiğim tek şey bu Bekliycez her ay umutla Sağol canımsın Seninle konuşmak iyi geliyor gercekten
ayy canım ne guzel yazmıssın oyle ınan duygulandım bı an rabbım tum ısteyenlere tattırsın bu duyguyu
yaa canım ınankı anlamadımsenın bat 12 sıydı sen 6 sındamı kan verdın 6 sındamı lekelenme oldu kafam karısıtı benım yawwww:44::44::44::44:
canım sen boşver eşini git kanını ver ne zamana kadar beklıcen yoksa barı soktorurcu fılan içersin ama varsa ne guzel ıste kurtulursun belırsızlıkten
offf kızıcam simdi güzelim sana msj yazmaktan deli olucxam Antebte nerde oturuyon kız geliym yanına Günün gecmeden bilemeyiz bi tanem sabret sabert canım
yok canım doktora ilk gittiğimizde gerek duymadı bi tane kızım var bide arada kaybım oldu ondan gerek görmedi sanırım bu ay olmazsa belki ister die düşünüom ben ondanda ama bakalım bende pcos belirtileride var canım problem bende die düşünüomm ben ama hayırlısı