Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Allah yardım etsin yardımcımız olmazsa biz hüsrana uğrayanlardan olucaz

canımm olmayız öle inşallah tüm kalbimle inanıom benn sende sölücen kısa zaman hamişim die bak gör Rabbim merhamet doluu o geri çevirmezz hayırlı zamanı beklioz sadece emin ol :16::16:

tatlım bu arada listeyi düzeltirimm..adetn önemli değil adet olunca güncelrriz bilgiyi...benmde adetm 5 de olmsı lazım amaben 15 yazdım ama negtf işte ben de beklemelerdeymm

tamam güzelim doğum tarihimde 90 canım bunu da hatırlatıym sende pko mu var canım niye bu düzensizlik

canımm olmayız öle inşallah tüm kalbimle inanıom benn sende sölücen kısa zaman hamişim die bak gör Rabbim merhamet doluu o geri çevirmezz hayırlı zamanı beklioz sadece emin ol :16::16:

Evet bildiğim tek şey bu Bekliycez her ay umutla Sağol canımsın Seninle konuşmak iyi geliyor gercekten

tamam güzelim doğum tarihimde 90 canım bunu da hatırlatıym sende pko mu var canım niye bu düzensizlik
evet cnm pko vr bende.....en geç 34 gnde olodum ama iyice şaşrıdı kendiniii..tmm cnm düzeltyom şimdiii
ben bu ay hamile değilsem eşim haziranda tıpış tıpış doktora gidicek..Sperm sayısı azsa tedavisi uzun mu??

ayy cnm içini ferah tut eğer eşinde öle bişe vr 2 ilaçal düzelri tatlımmm

canım Allah güzel haberlerle dönmek nasip etsin inşallah tatlımn
Allah hiç bir olumsuzluk yaşatmasın sana gülüm
gülen yüzün hiç solmasınnnnnnnnn
ayy canım ne guzel yazmıssın oyle ınan duygulandım bı an rabbım tum ısteyenlere tattırsın bu duyguyu

güzelim benim bet 12 siydi listede farklı yazıyo Anlattım ya 2 gün lekelenme oldu bata 1 hafta önce beta baktırdım kanda negatif cıktı 3 gün geciyo şimdi
yaa canım ınankı anlamadımsenın bat 12 sıydı sen 6 sındamı kan verdın 6 sındamı lekelenme oldu kafam karısıtı benım yawwww:44::44::44::44:

elifimm çok doğru dion belirsizlik yoruor insanı ama eşim izin vermioo yaa valla kan falan vermiceksin die üstüne basa basa söledi gitti gecikicek öle yapıcaksın dedi bende bu kez onu dinleyim diorum ama yok yok adet gelicekk biliom ben :((( ayıp sölemesi 10 aydır ilk kez bu ay yumurtlama dönemlerinde ağırlık verdik biz canım ya merakım ona benim aslında :1::1::1::1: artık olmazsada:1:gidicez bu ay iğnemi olucamm artık bide öle deneriz geç olsun güç olmasın duA et bacım hamişsin sen :16::16::16:

canım sen boşver eşini git kanını ver ne zamana kadar beklıcen yoksa barı soktorurcu fılan içersin ama varsa ne guzel ıste kurtulursun belırsızlıkten

evet cnm pko vr bende.....en geç 34 gnde olodum ama iyice şaşrıdı kendiniii..tmm cnm düzeltyom şimdiii

ayy cnm içini ferah tut eğer eşinde öle bişe vr 2 ilaçal düzelri tatlımmm

herkese üzerine bastıra bastıra soğan kürü yapın diyorum sende yap Allah şifalar versin

bişey sorucam...Eşin doktora gitti mi??

yok canım doktora ilk gittiğimizde gerek duymadı bi tane kızım var bide arada kaybım oldu ondan gerek görmedi sanırım bu ay olmazsa belki ister die düşünüom ben ondanda ama bakalım bende pcos belirtileride var canım problem bende die düşünüomm ben ama hayırlısı

yok canım doktora ilk gittiğimizde gerek duymadı bi tane kızım var bide arada kaybım oldu ondan gerek görmedi sanırım bu ay olmazsa belki ister die düşünüom ben ondanda ama bakalım bende pcos belirtileride var canım problem bende die düşünüomm ben ama hayırlısı

ikinizde tedavi olun bence

ayy canım ne guzel yazmıssın oyle ınan duygulandım bı an rabbım tum ısteyenlere tattırsın bu duyguyu

yaa canım ınankı anlamadımsenın bat 12 sıydı sen 6 sındamı kan verdın 6 sındamı lekelenme oldu kafam karısıtı benım yawwww:44::44::44::44:

canım sen boşver eşini git kanını ver ne zamana kadar beklıcen yoksa barı soktorurcu fılan içersin ama varsa ne guzel ıste kurtulursun belırsızlıkten

12 sinde adet olmam lazımdı 1 hafta önce lekelenme oldu 11 inde kan testi yaptım 1 cıktı canım

ya ben hamileliliği de geçtim abla ya neden adet olamıyom neden düzensiz ilaç kullanıyom başa dönüyor ve stresten ölcem gel buyur merkezde oturuyorum şehreküstüde çalışıyorum biliyosundur antepliysen eğer

ya ben hamileliliği de geçtim abla ya neden adet olamıyom neden düzensiz ilaç kullanıyom başa dönüyor ve stresten ölcem gel buyur merkezde oturuyorum şehreküstüde çalışıyorum biliyosundur antepliysen eğer
offf kızıcam simdi güzelim sana msj yazmaktan deli olucxam Antebte nerde oturuyon kız geliym yanına Günün gecmeden bilemeyiz bi tanem sabret sabert canım

anladım canım hayırlısı olsun..Benim eşim gidicek merak ediyorum ...

Back
X