Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ya ben hamileliliği de geçtim abla ya neden adet olamıyom neden düzensiz ilaç kullanıyom başa dönüyor ve stresten ölcem gel buyur merkezde oturuyorum şehreküstüde çalışıyorum biliyosundur antepliysen eğer

bak bu sorunun cvbını suan bende kendime soruyorum bende olmadım da Kist oluşmuştur bu ay dra gitsene canım benim yok erzurumluyumda akraba ziyaretine gelebiliriz oraya

Arkadaşlar hepimiz anne olmak için burada birbirimizin fikirlerine başvuruyoruz. Benim öğrenmek istediğim hamile kaldığımızı anlamak için rakamlar dışında en belirgin özellikler ne ? akıntımızın, göğüsümüzün kasık ağrılarımızın, vücutlarımızındaki tepkilerinin en belirgin halleri nelerdir?

herkese üzerine bastıra bastıra soğan kürü yapın diyorum sende yap Allah şifalar versin
ayy tatlım bende nasıl bir bünye vrsa bilmiyorumm bende işe yarmıyor hiç bir kür..ztn hem bebek için çalışıp hemde soğan kürünü nasıl yapimm..düşün ilkini yaptık hdi 2. de adetn başlamdan yapılıyor..ya bebk vrsa o an düşme tehlikesi olo..o yzden yapamıyorum..
offfffff ağlayacağım ya ne olur yardım edinnnnnn

ne oldu cnm ne sıkıntın vrr

evet cnm pko vr bende.....en geç 34 gnde olodum ama iyice şaşrıdı kendiniii..tmm cnm düzeltyom şimdiii

ayy cnm içini ferah tut eğer eşinde öle bişe vr 2 ilaçal düzelri tatlımmm

teşekkür ederim.. Eskiden 5 sene tedavisi sürüyormuş diye duymuştum..korktum baya şimdi rahatladım..

kist daha önce vardı ama ilaç kullandım bitti yeni evliydim daha onda bu gittiğim dede doktor iltihap yok hormonlarda normal dedi yumurtalıklar çalışmıyo adet olmadığın için dedi

Arkadaşlar hepimiz anne olmak için burada birbirimizin fikirlerine başvuruyoruz. Benim öğrenmek istediğim hamile kaldığımızı anlamak için rakamlar dışında en belirgin özellikler ne ? akıntımızın, göğüsümüzün kasık ağrılarımızın, vücutlarımızındaki tepkilerinin en belirgin halleri nelerdir?
üzgünm cnm hiç bir bilgim yok :(
canım inşallah hele bi gidelim doktorada bakalımm ne diceklerr erkekte tedavi süreci nasıl başlıorki önce spermogram mı bakıolar

evet cnm ilk önce ona bakıyolr

kist daha önce vardı ama ilaç kullandım bitti yeni evliydim daha onda bu gittiğim dede doktor iltihap yok hormonlarda normal dedi yumurtalıklar çalışmıyo adet olmadığın için dedi
ayy tatlım bende nasıl bir bünye vrsa bilmiyorumm bende işe yarmıyor hiç bir kür..ztn hem bebek için çalışıp hemde soğan kürünü nasıl yapimm..düşün ilkini yaptık hdi 2. de adetn başlamdan yapılıyor..ya bebk vrsa o an düşme tehlikesi olo..o yzden yapamıyorum..

hiç bişey olmuyo zara vermiyo canım İçin rahat olsun ben bizat adamdan duydum bişey olmaz hamile olduğunu öğrenince bırakıyosun canım biraz deneömen lazım hemen etkisi olmaz

dr sana yumurtalıkları calıştıracak ilç verir güzelim eğer kullanıyosan ve adet olmadıysan gebesindir imş.

o kadar farklı hamilelik belirtileri var ki...Ne söylesem boş.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

işte diyorum ya geçen ay nisan 13 de oldum adet bana cyclo pro verdi 21 gün kullandım ilaç bitti 1 hafta içinde adet oldum bu ayda olmam laızmdı yani dün ama olmadım acaba hamilemiyimdir doktorlar testler kabusum oldu abla yaaaaaaa :(((( inş. hamileyimdir allahım her secdede yalvarıyorum sana olmayan herkese tattır bu duyguyu senin yanında vardır sen ver allahımmmmmmmmm

işte diyorum ya geçen ay nisan 13 de oldum adet bana cyclo pro verdi 21 gün kullandım ilaç bitti 1 hafta içinde adet oldum bu ayda olmam laızmdı yani dün ama olmadım acaba hamilemiyimdir doktorlar testler kabusum oldu abla yaaaaaaa :(((( inş. hamileyimdir allahım her secdede yalvarıyorum sana olmayan herkese tattır bu duyguyu senin yanında vardır sen ver allahımmmmmmmmm

önce herşeyin hayırlısını diliyorum..Demekki hayırlı zaman bu değil ki Allah bize uygun zamanı vericek..Ama biraz erken olsa fena olmaz dimi..

BU ay kullandı mı peki

dr sana yumurtalıkları calıştıracak ilç verir güzelim eğer kullanıyosan ve adet olmadıysan gebesindir imş.

Back
X