Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu sinem ne diyo.. 3-4 diyo..
MaşaAllah.. Alah şevkini kıracak şeyler yaşatmasın..
Yok anam, Songül, ben oğlumda aldım ağzımın payını..
Benimle birlikte ikiz büyüten bir akrabam vardı..
benim kadar yorulmadı çocuklarını büyütürken..
Yok ben almiim..
Ama sen düşün bence songül..
Yaren çok usluymuş.. Buda uslu olursa 3. yü düşün bence..
Senin sabrın dolmamış olur daha....![]()
ay songullllll ben elifi merak ediorummmmm daha gelmedi de yaaaaaaaaaaaa....aradin mi sen bugunnn kontrolu vardiiiii-..
cnm elifle konuştum ama hbrlerı kendı versıon dıe beklıyorum cnm hadı afıyet olsun sana heeeeeeeeeeeee tatlıya ınanma ben ekşi hastasıydım hatta tatlıdan ööööö oluyodum
evet neden +18 im merak ettim kiz bende...elifcimm hg canimmmm bende seni sordum simdi merak ettimmm nolduuu bibik nasillll annesiii...![]()
e geldi zaten canimm bisiler der artik gecmisten geri donebilirsee tabikiiiay ne bilim bende eksiyi sevmem ama gecen gun eksi yedimm ardindan tatli yedim mmm nasil amaaa ahahahaha karman corman ediorummmmm....
![]()
cnm benım senın degerlerde yuksek köy havası yaradıda ıkızlermı gelıyo dersın bı kız bırı erkek
cnm benım senın degerlerde yuksek köy havası yaradıda ıkızlermı gelıyo dersın bı kız bırı erkek
bide dusunuorummm adiyaman golbasi havasindan miii oldu yoksaa antep havasindan miiii bilmiorum yaaaa...ikisinden biryerde tutundu yavrum bana ama nerde...![]()
hah kuzum bılemıyoruz artık ama bana gölbaşı gıbı geldı sankı bıde erkek duştu ıcıme bakalım cıkacakmı
hah kuzum bılemıyoruz artık ama bana gölbaşı gıbı geldı sankı bıde erkek duştu ıcıme bakalım cıkacakmı
ayyy bilemiorum canimmm..kizzzzz icinden gecenler dogru cikiomu hic ciktimi yaniiiii:))))))![]()
anamm bir sayfayi gereksiz doldurdum yaaaa....hahahaha
cnm şimdiye kadar cınsıyet konusunda sadece bı kışıde böle hıssettım oda erva2008 varya oydu bı anda ıcıme erkek gelı odA ERKEK OLDU NEDENSE SENDEDE AYNI ŞEYI HISSETTIM mesela kendı bebemı hıcx anlamadım sen 2.sın
Yav eliiiiiiiiiiiifff..
Neden hiç konuşmuyorsun sen benle..
Küs müyüz biz?
Birde bir haber ver ne yaptın ne ettin..
Bak sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum..![]()