Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kizlar ben biraz cikimmm cok durdum pc basinda uyuya kalmazsam gelirim tamam mi tatlilarrr...ayy canim tatli istediiii yaaaaaaa ye tatliyi cikar hakkiyi:9::9::9::9: kendinize cici bakin hanimlarr optum hepiniziii...:16::16:

Ay bu sinem ne diyo.. 3-4 diyo..
MaşaAllah.. Alah şevkini kıracak şeyler yaşatmasın..

Yok anam, Songül, ben oğlumda aldım ağzımın payını..
Benimle birlikte ikiz büyüten bir akrabam vardı..
benim kadar yorulmadı çocuklarını büyütürken..
Yok ben almiim..
Ama sen düşün bence songül..
Yaren çok usluymuş.. Buda uslu olursa 3. yü düşün bence..
Senin sabrın dolmamış olur daha....:34:

yok yavrum ben almayım alana manı olmayım yarenın bı ılk 2 ay duzenı yok tu sonra duzene gırdı ama bı kaza bela kurbanı olmadıktan sonra rabbım evlatlarıma uzun ömur versın yeter yaren öle ağlak uykusuz degıldı ama cok hareketlı bı cıcuktu kı hala devam her ana herşey olabılır tarzı he eşim ister mı ıster ama yok anam yok yeter rabbım isteyene versın

evet neden +18 im merak ettim kiz bende...elifcimm hg canimmmm bende seni sordum simdi merak ettimmm nolduuu bibik nasillll annesiii...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay songullllll ben elifi merak ediorummmmm daha gelmedi de yaaaaaaaaaaaa....aradin mi sen bugunnn kontrolu vardiiiii-..

cnm elifle konuştum ama hbrlerı kendı versıon dıe beklıyorum cnm hadı afıyet olsun sana heeeeeeeeeeeee tatlıya ınanma ben ekşi hastasıydım hatta tatlıdan ööööö oluyodum

cnm elifle konuştum ama hbrlerı kendı versıon dıe beklıyorum cnm hadı afıyet olsun sana heeeeeeeeeeeee tatlıya ınanma ben ekşi hastasıydım hatta tatlıdan ööööö oluyodum

e geldi zaten canimm bisiler der artik gecmisten geri donebilirsee tabikiii:9::9::9::9::9: ay ne bilim bende eksiyi sevmem ama gecen gun eksi yedimm ardindan tatli yedim mmm nasil amaaa ahahahaha karman corman ediorummmmm....:52::52::52:

evet neden +18 im merak ettim kiz bende...elifcimm hg canimmmm bende seni sordum simdi merak ettimmm nolduuu bibik nasillll annesiii...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

a kız sende gebellıkte ben gıbı alık olmuşun hanı msn de konuşuyoduk hanı ben demıştım sen yenı gelınsın hıkayelerın bol senı görunce aklıma +18 gelıyo demıştım

e geldi zaten canimm bisiler der artik gecmisten geri donebilirsee tabikiii:9::9::9::9::9: ay ne bilim bende eksiyi sevmem ama gecen gun eksi yedimm ardindan tatli yedim mmm nasil amaaa ahahahaha karman corman ediorummmmm....:52::52::52:

cnm benım senın degerlerde yuksek köy havası yaradıda ıkızlermı gelıyo dersın bı kız bırı erkek

cnm benım senın degerlerde yuksek köy havası yaradıda ıkızlermı gelıyo dersın bı kız bırı erkek

evett hatirladimm demistin canimmmmm...e olabilirr canimmm iki bebis birden buyuturummm allahim saglikli evlatlar nasip etsinn de bakariz tabiki evlatcagizlarimiza babasiylaaa hahahaha:9::9:

ayyy bilemiorum canimmm..kizzzzz icinden gecenler dogru cikiomu hic ciktimi yaniiiii:)))))):49::49:

cnm şimdiye kadar cınsıyet konusunda sadece bı kışıde böle hıssettım oda erva2008 varya oydu bı anda ıcıme erkek gelı odA ERKEK OLDU NEDENSE SENDEDE AYNI ŞEYI HISSETTIM mesela kendı bebemı hıcx anlamadım sen 2.sın

cnm şimdiye kadar cınsıyet konusunda sadece bı kışıde böle hıssettım oda erva2008 varya oydu bı anda ıcıme erkek gelı odA ERKEK OLDU NEDENSE SENDEDE AYNI ŞEYI HISSETTIM mesela kendı bebemı hıcx anlamadım sen 2.sın

hadi ins canim hayirlisi artikkk...ben cikiorum esim telde grs canlarimmmmmm optmmmmm...:16::16::54::54::54:

Yav eliiiiiiiiiiiifff..
Neden hiç konuşmuyorsun sen benle..
Küs müyüz biz?:50:

Birde bir haber ver ne yaptın ne ettin..
Bak sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum..:50:

Back
X