Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
esim teravih den döndümü bende cikmak zorundayim malesef. :50::50:
henüz evde yanliziiiim:52:

arasin resmini gördüm Masaallah nasilda net belli oluyor yüzü Sübhanallah.
yarende gördümü arasi?? ne diyor??

yarenım ontrold yoktu kreşte oldugu ıcın resımı gösterdım bıde ona benzedıgını söyledım cok mutlu oldu kı gerceten ablasına babasına benzıyo
sonra aradan zman gectı sız ben yokken kardesımımı görmeye gıdıyosunuz dıe fırcaladı
söz verdık bı dahakıne sende gelıceksın dıe zaten dr teyzemızde ıstıyo ablasını psıkolojık acıdan uygun buluyo

inş Rabbimin nasip ettiği kadarıyla bende bişiyler yapmaya çalışıyorum bakalım kşmden ne duyarsam şifa niyetine hepimiz için okuyorum senin yazdıklarınıda tek tek kaydedip yapıom kuzumm allah razı olsun aydınlatıyosun bizi :):):):) beni dediğim Kuran da Yasin den hemen sonraki sayfadan başlıyo yasin kadar uzunluğuu adını hatırlayamadım :):) inş hep dualarımdasınız Rabbim hayılır olanlarını kabul etsin inşşş :):):):):)aminnn duların içinn güzelliklerin fazlası seninle olsun inşşş :):):):)

yerim ben seni şirineee :16::16::16::16: anamm çokk sıcak o torbayla çatlarım yahuu :):):):):) kas gevşetici sürdüm irazdan hafifler inşş bakalımm inş niyetlermi hep iyi yünde tutuyom kzum inş rabbim kabul eder inan hergün hepiniz için ediyom duaa Rabbim gülsün inş yzümüze şer olanı hayır uzak olanı yakın etsin inşşşş :):):):):) sende unutma duanda beniiii :34::34::34::34:

Allah razi olsun. dualarin icin cok sagol. bizler icin ettigin tüm güzel dualari Allah sana kat kat versin canim. etmezmiyim canim Insaallah bu gece sahurda tüm bu topikteki arkadaslarima dua edecegim.

Allah razi olsun. dualarin icin cok sagol. bizler icin ettigin tüm güzel dualari Allah sana kat kat versin canim. etmezmiyim canim Insaallah bu gece sahurda tüm bu topikteki arkadaslarima dua edecegim.
saol kuzum Rabbim razı olsun hepinizdenn :):):):):):) inş dualrın kabul olurrr Rabbim büyük geri çevirmez kapısından bizii :):):):):):):) hayde ben bu sefer kaçtımmm yoksa gidemicemm :):):):):):) hayırlı gecelerrr

ayyyyyy en sevdıgı şey şimşekler cakıyoken uyumaktır cnm bu taraflarda geliyomuş beklıyorum mutlulukla
bu arada korkmana sevındım cnm sahalara döndun bak ne guzel

Ayy elüü bunlar.. Şimşek çakarken neysede, o kadar gürlerken nasıl uyunur yaa.. Bu bende küçüklüğümden kalma birşey.. Korkuyroum ben.. UYuyamam öyle..
Ama serinliğine bir diyeceğim yok.. ŞÜkür Rabb'ime biraz serinledi ortalık..
Kız korkmamla sahalara dönmem ne alaka? Anlamadım gerçekten hee..:26:

ben aksam serinligine bayiliyorum. yagmurda yagiyormu???
yagmur yagarken balkonda uyumak isterdim suan. öyle bi rahatlatiyorki insani. terapi gibi

ben gecen yillar cogu kez mübarek günlerde müsait olmazdim.cok sinir birseydi.

Yok anacım, henüz yağmur falan yok.. Zaten sabırsızlıkla bekliyorum bende yağmuru ya... Hele şimşeksiz yağmuru seyretmeye bayılırım ben..
Hadi bakalım, inşaAllah bu sene değerlendirirsin.. Rabb'im bereketli eylesin Bu mübarek ayını..

Ayy elüü bunlar.. Şimşek çakarken neysede, o kadar gürlerken nasıl uyunur yaa.. Bu bende küçüklüğümden kalma birşey.. Korkuyroum ben.. UYuyamam öyle..
Ama serinliğine bir diyeceğim yok.. ŞÜkür Rabb'ime biraz serinledi ortalık..
Kız korkmamla sahalara dönmem ne alaka? Anlamadım gerçekten hee..:26:

şimdi cnm benım korkmasaydın içerı gırmeyecektın bızımlede sohpet edemeyecektın anladınmı komşum benım
kışın ben karları gönderdım senden de şimşeklerı rıca edıyorum ya kahvaltıda aklıma geldı ben trabzon tereyağı ıstoyodum ama sen gelırken unuttum

yarenım ontrold yoktu kreşte oldugu ıcın resımı gösterdım bıde ona benzedıgını söyledım cok mutlu oldu kı gerceten ablasına babasına benzıyo
sonra aradan zman gectı sız ben yokken kardesımımı görmeye gıdıyosunuz dıe fırcaladı
söz verdık bı dahakıne sende gelıceksın dıe zaten dr teyzemızde ıstıyo ablasını psıkolojık acıdan uygun buluyo

yaren hakli ama kardesini oda merak ediyor. dogru demis doktor yareninde gelmesi iyi olur zaten göbekten bakacagi icin ahlakende bi sakincasi olmaz yarene. aklida eriyor yarenin Masaallah zeki kizimiz. hem böylelikle annemler kardesimle daha cok ilgileniyor düsüncesine girmez.

inş Rabbimin nasip ettiği kadarıyla bende bişiyler yapmaya çalışıyorum bakalım kşmden ne duyarsam şifa niyetine hepimiz için okuyorum senin yazdıklarınıda tek tek kaydedip yapıom kuzumm allah razı olsun aydınlatıyosun bizi :):):):) beni dediğim Kuran da Yasin den hemen sonraki sayfadan başlıyo yasin kadar uzunluğuu adını hatırlayamadım :):) inş hep dualarımdasınız Rabbim hayılır olanlarını kabul etsin inşşş :):):):):)aminnn duların içinn güzelliklerin fazlası seninle olsun inşşş :):):):)

Rabb'im kabul etsin inşaAllah.. Her harfine binlerce sevap, ecir alasın.. Tüm umdukdların seni bulsun en kısa zamanda.. Dediğin sure Tebareke olmalı.. Yasinden sonra o gelir hep.. Evet, Tebareke de çok kıymetli surelerdendir.. Peygamberimiz Tebarekeyi okumadan uyumazlarmış.. Onun yaptığı hiç birşey boşuna değildir.. Ne kaadar kıymetli ki, her gece okumuş.. Darısı başımıza..

mrb kızlar nasılsınız?
cok sükür canim sende iyisin Insaallah
Yok anacım, henüz yağmur falan yok.. Zaten sabırsızlıkla bekliyorum bende yağmuru ya... Hele şimşeksiz yağmuru seyretmeye bayılırım ben..
Hadi bakalım, inşaAllah bu sene değerlendirirsin.. Rabb'im bereketli eylesin Bu mübarek ayını..

Insaallah . Allahim herkese nasip etsin Insaallah kadir gecesini degerlendirmeyi

ben kactim. Allaha emanet olun

yaren hakli ama kardesini oda merak ediyor. dogru demis doktor yareninde gelmesi iyi olur zaten göbekten bakacagi icin ahlakende bi sakincasi olmaz yarene. aklida eriyor yarenin Masaallah zeki kizimiz. hem böylelikle annemler kardesimle daha cok ilgileniyor düsüncesine girmez.

evet cnm benım bu aya kadar hep geldı ama malum kreş olunca bu ay göturmedık dr umuzda muayne sonunda onada zaman ayırıyo onun soruları cevaplıyo
şimdilik cok kardeş duşkunu ama bakalım doğunca nasıl olcak durumlar

şimdi cnm benım korkmasaydın içerı gırmeyecektın bızımlede sohpet edemeyecektın anladınmı komşum benım
kışın ben karları gönderdım senden de şimşeklerı rıca edıyorum ya kahvaltıda aklıma geldı ben trabzon tereyağı ıstoyodum ama sen gelırken unuttum

Aaaaa.. Kız niye demediiin.. Geçti borun pazarı..
Evet buranın tereyağı meşhurdur.. Ama bende köylü kadınlardan falan hiç almıyorum.. Yine yerel ama fabrika malı alıyorum.. Güvendiğim bir marka..
Ama deseydin o zman getiridim canım benim.. Arabanın soğuk bölmesine koyardım, birşeycik olmazdı... Neyse nasip değilmiş...

Aman al şimşek senin olsun.. Yağmur benim.. Kaç aydır sabırsızlıkla bekliyorum.. Hele azıcık yağsın buraya, sonra gönderirim ben size... Ama bu teknikende mümkün değil ya.. Batıdan doğuya geliyor biliyorsun.. Burdan oraya ancak duayla gider.. Zaten salı günü falan İstanbula da yağmur geliyormuş...

Aaaaa.. Kız niye demediiin.. Geçti borun pazarı..
Evet buranın tereyağı meşhurdur.. Ama bende köylü kadınlardan falan hiç almıyorum.. Yine yerel ama fabrika malı alıyorum.. Güvendiğim bir marka..
Ama deseydin o zman getiridim canım benim.. Arabanın soğuk bölmesine koyardım, birşeycik olmazdı... Neyse nasip değilmiş...

Aman al şimşek senin olsun.. Yağmur benim.. Kaç aydır sabırsızlıkla bekliyorum.. Hele azıcık yağsın buraya, sonra gönderirim ben size... Ama bu teknikende mümkün değil ya.. Batıdan doğuya geliyor biliyorsun.. Burdan oraya ancak duayla gider.. Zaten salı günü falan İstanbula da yağmur geliyormuş...

cnm benım bızede önerırmısın o markayı ben cok severım ekmek ustu surmeyı
sukur bızede gelıcekmış 2 gune serınlesın memleketım dımı

Back
X