Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm benım ınşalla tek sorun prolaktındır cunku cok basıt bı tedavısı var
1 sene doldu artık eşinde meslektaşlarının yolunu tutmaya razı oldu sanırım değilmı cnm
yarın bıze yaz mutlaka cnm yumurta takıbın yapıldımı cnm yanı yumurtan guzel buyuyup catlıyomu

eşim takmıştı ya bir yıl dolunca gideriz diye.o zaman çok inatlaşmıştım aslında şimdi anlıyorum haklıymış:37: çünkü tüplere bakılması zor bir işmiş.önceden gitseydim bi de ardından bebek olsaydı boşu boşuna o acıyı çekmiş olacaktım.tabi benim olmadı o ayrı ama.doktor yumurtlamanda bir sorun yok dedi.ama yumurtlama takibi konusunda herşeye bakılsın öle diyo.yani eşimin sperminde ya da benim tüplerde sorun varsa yumurtlama takibinin anlamı yok.aklım karışık canım ben de tek sorun prolaktin olsun istiyom üst değer 26 benim de 26. doktor sorunun bu olacağını sanmıyom dedi ama yine de baklılsın dedi.

eşim takmıştı ya bir yıl dolunca gideriz diye.o zaman çok inatlaşmıştım aslında şimdi anlıyorum haklıymış:37: çünkü tüplere bakılması zor bir işmiş.önceden gitseydim bi de ardından bebek olsaydı boşu boşuna o acıyı çekmiş olacaktım.tabi benim olmadı o ayrı ama.doktor yumurtlamanda bir sorun yok dedi.ama yumurtlama takibi konusunda herşeye bakılsın öle diyo.yani eşimin sperminde ya da benim tüplerde sorun varsa yumurtlama takibinin anlamı yok.aklım karışık canım ben de tek sorun prolaktin olsun istiyom üst değer 26 benim de 26. doktor sorunun bu olacağını sanmıyom dedi ama yine de baklılsın dedi.

hım analdım cnm ama korkucak bişey yok okadarda bak tuhfede rahım fılmı oda bılgı verebılır sana sanırım beklemektense bışeylere bakılması daha ıyı derım

canım o tuplere bakılmak zor bısey degıl benım martta anestezısız bakıldı ve gercekten cok basıttı adet sancısı gıbı bı agrı oldu sadece

ben yeni katıldım aranıza bebiş istiyorum 3 yılık evliyim 2 senedir deniyoruz olmuyo:(işte ilk defa klomen kullandım bu ay yarın 12 gün doktora gidicem yumurta takibi için dua edin neolur aslında şuan kasıkta hafif agrılarda aşladı bugun bide çatladığında yaşanan o sıvılarıda gördüm bilmiyorum erken degilmi çatlaması için...

ben yeni katıldım aranıza bebiş istiyorum 3 yılık evliyim 2 senedir deniyoruz olmuyo:(işte ilk defa klomen kullandım bu ay yarın 12 gün doktora gidicem yumurta takibi için dua edin neolur aslında şuan kasıkta hafif agrılarda aşladı bugun bide çatladığında yaşanan o sıvılarıda gördüm bilmiyorum erken degilmi çatlaması için...

cnm benım merhaba öncelıkle sabıt bı yumurtlamayok cnm bazen erken bazen ıse gec olabılıyo sen gun aşırı calıl degerlendır bugunlerı
normalde perıyodun nedrı tatlım kaç gunde adet oluyosun

hım analdım cnm ama korkucak bişey yok okadarda bak tuhfede rahım fılmı oda bılgı verebılır sana sanırım beklemektense bışeylere bakılması daha ıyı derım

zaten korksam da mecbur:)benim doktor aşama aşama gidiyo.diğerlerinin doktorları nasıl bilmiyom ama ilk aşama hormon tahlili ve ultrason dedi.prolaktine tekrar bakılsın sen bu aşamayı geçcen dedi.daha sonraki aşama eşime sperm testi.en son da rahim filmi.ben diyom ki yarın benim prolaktin yüksek çıksın.tek sorun da bu olsun:27:

cnm 10 le tuttu ne anlamdım pek
okulla ugraşıyoruz dedın cnm bız hıcbışey yapmadık okuldan form aldık ekstra bişey yapmak gerekkıyomu

yokcanımya 10 gunle tutuyo bısey yapmana gerek yok bız vermememk ıcın ugrasdık oda fos cıktı
bıde dusunuyorum tuhfe nısanda dogucaktı aslında 5 hafta once oldu eger normal dogsaydı tutmuyodu dunyaya gelmeyı kendı secdı vardır bundada bı hayır dıyorum

zaten korksam da mecbur:)benim doktor aşama aşama gidiyo.diğerlerinin doktorları nasıl bilmiyom ama ilk aşama hormon tahlili ve ultrason dedi.prolaktine tekrar bakılsın sen bu aşamayı geçcen dedi.daha sonraki aşama eşime sperm testi.en son da rahim filmi.ben diyom ki yarın benim prolaktin yüksek çıksın.tek sorun da bu olsun:27:

bi de ben hiç alttan muayene olmadım rahim filmi çekilirken nasıl açcam bilmiyom:)

yokcanımya 10 gunle tutuyo bısey yapmana gerek yok bız vermememk ıcın ugrasdık oda fos cıktı
bıde dusunuyorum tuhfe nısanda dogucaktı aslında 5 hafta once oldu eger normal dogsaydı tutmuyodu dunyaya gelmeyı kendı secdı vardır bundada bı hayır dıyorum

hadı ya duşunsene 31 mart doğumlu gıdıyo ama 1 nısan gıtıyo
bak doğumunun erken olmasıda okulda nasılda etkılı oldu ay bende ıstemedım hıc göndermeyı ama elımızden bışey gelmedı arkadaşım bakalım yaşıcaz görcez
ee calışmlar nasıl cnm

bak doğumunun erken olmasıda okulda nasılda etkılı oldu ay bende ıstemedım hıc göndermeyı ama elımızden bışey gelmedı arkadaşım bakalım yaşıcaz görcez
ee calışmlar nasıl cnm

valla calısmalar aynı ama bende tık yok gecen ay yumurtlama gunu falan hıc kacırmadık ama genede olmadı

cnm benım merhaba öncelıkle sabıt bı yumurtlamayok cnm bazen erken bazen ıse gec olabılıyo sen gun aşırı calıl degerlendır bugunlerı
normalde perıyodun nedrı tatlım kaç gunde adet oluyosun

teşekkür ederim.. ben aslında 29 günde bir adet olurdum iki ay öncesine kadar ki kızlığımdada hiç şamadı fakat bu iki aydır 31_32günde oldum neyse işte aslında benim sormak istediğim bide bu yumurtalar belirli bi olgunluğa ulaşmadan çatlıyomu acaba böyle bişey duymuştum birde progestoron iki aydada farklı çıktı anlamadım

ee calışmlar nasıl cnm

hadı ya dr ne dıyo yumurta takıı fala n oluyomu

enson gıttıgımde 3 ay ara verelım olmassa aşılama dedı o 3 aylık sure ramazanda bıtıyo muhtemelen eylude gıderım artık tekrar

cnm adetın bıtıyo bıkaç gun ıcınde dr cagırıyo vajınal muayneyle bakıyo yumurta boyutuna buyumesıne ger yolundaysa guzel buuyosa bı kere daha cagırıyo yıne bakıyo ve ılişkı tarıhı verıyo

anladım canım bebek olmuyo diye gidenlere de normalde alttan bakılıyomuş doktor senin gibi çok zayıflarda herşey karından ultrasonla gözüküyor dedi.belki yumurtada karından gözükür:)

Back
X