Insaallah bidahaki sefere bizimle mutlulugunu paylasir, cok mutluyuuummmm hamileyiiiiiim diye yazarsin
burda icini dökebilirsin canim. bazen cok nadir gelebiliyorsakta buraya eminim arkadaslar yazini okudugunda cevaplayacaklardir.
seni cok üzgün gördüm (burdan nasil görüyorsam

). zaman zaman bende bi cok arkadas gibi üzüldüm, bunaldim, agladim ve böyle iken cok alingan olmaya baslamistim yani bebek varmi? niye yok? ... (sayabilirim daha) sorularina cok hassastim belkide karsimdakileri kirmamak icin duygularimi, hissettigim üzüntümü gizliyordum. esimin yaptigi cocuk hakkindaki sakalar batmaya baslamisti. simdi düsünüyorumda aslinda esim beni ozamanlar buruk,üzgün, nesesiz gördügü icin ve eski neseme kavusmam icin espiriler sakalar yapiyordu. bende ciddiye alabiliyordum söylediklerini.
amaaaa esim ciddi ciddi bu cocuk konusunda yüzüme vuruyor dersen, Rabbim en kisa zamanda bu üzüntüden seni kurtarsin Insaallah esinde seni anlar yakinda ve gercekten öyle demek istememistir.
Kadir gecesi bol bol dua et canim.
Allahim icini ferhalatsinumarim bir anlik bir meseledir ve hersey yoluna girmistir.
yanlis birsey yazdi isemde hakkini helal et