Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet ben çok zayıftım 44 le hamıle kaldım şimdi 55 oldum daha dogrusu 15 gun önce 55 tim şimdi kaçım kimbilir:37: gerçi şimdi normal standartlarda oldum ama çok hızlı kılo alıyorum doktor bu gıdışle doğuramıcaksın dedı:37: gerçi bu durum işime gelmeye başladı gitgide doğumdan korkmaya başlıyorum

kuzum doğurmakta sıkıntı olmaz buyuk ablamda bırınde 30 bırınde 28 aldı ama normal doğurdu ıkısınıde
ama tırsmak konısında bılıyosun ustume yok ondan cesaret veremıcem sana:18::18::18::18:

kuzum doğurmakta sıkıntı olmaz buyuk ablamda bırınde 30 bırınde 28 aldı ama normal doğurdu ıkısınıde
ama tırsmak konısında bılıyosun ustume yok ondan cesaret veremıcem sana:18::18::18::18:

ee kaç kılo doğurdu buda onemlı bellı bı kılonun üstünü özeller riske atmıyo hemen sezeryana alıyo bı tek devlet hastanesı zorla dogurtmaya ugrasıyo şimdi tek temennım gelişiminin iyi olması :56: yesinde büyüsün:52:

evet ben çok zayıftım 44 le hamıle kaldım şimdi 55 oldum daha dogrusu 15 gun önce 55 tim şimdi kaçım kimbilir:37: gerçi şimdi normal standartlarda oldum ama çok hızlı kılo alıyorum doktor bu gıdışle doğuramıcaksın dedı:37: gerçi bu durum işime gelmeye başladı gitgide doğumdan korkmaya başlıyorum

bende kızımda 47yle başlamıştım çok zayıf olunca baştan almaya başlıyon kılo,,,sende benım ilkı gibi enn fazla 65 67 yle dogum yaparsın..
gel beraber korkalım bende tırsmaya başladım:))))

ee kaç kılo doğurdu buda onemlı bellı bı kılonun üstünü özeller riske atmıyo hemen sezeryana alıyo bı tek devlet hastanesı zorla dogurtmaya ugrasıyo şimdi tek temennım gelişiminin iyi olması :56: yesinde büyüsün:52:

cnm bırı 4250 gr bırıde 4100 gr ama tabı dıkışlerı falan oldu halıyle

bende kızımda 47yle başlamıştım çok zayıf olunca baştan almaya başlıyon kılo,,,sende benım ilkı gibi enn fazla 65 67 yle dogum yaparsın..
gel beraber korkalım bende tırsmaya başladım:))))

valla bana 25 kılodan aşağı almıcam gibi geliyo ama çokda problem değil benım için kilo hayatımda ilk defa kılolu olucam:1:
ahahah kız güldürdün benı tamam beraber korkalım :52: bak hurma normal doğuma çok iyi geliyomuş doğumu kolaylaştırıyormuş ben tırım tırım hurma yıyom şimdi:37:
hem kuran-ı kerim de de geçiyo peygamber efendımızde demiş hamıleler hurma yesın dıye aaa umut fakırın ekmegi kuranda geçiyorsa kesin faydası vardır deyıp saldırdım hurmaya :1:

cnm bırı 4250 gr bırıde 4100 gr ama tabı dıkışlerı falan oldu halıyle

ablanın maşallahı varmış :nazar::nazar::nazar:
hiç ablana çekmemişsin insan onun gibi azıcık cesaretli olur dimi ama :1:
4250 dogurmuş tabı dıkışlerı olur ben derken bıle korkuyorum 4250 yı çıkartmak :52::52::52::52::52:

valla bana 25 kılodan aşağı almıcam gibi geliyo ama çokda problem değil benım için kilo hayatımda ilk defa kılolu olucam:1:
ahahah kız güldürdün benı tamam beraber korkalım :52: bak hurma normal doğuma çok iyi geliyomuş doğumu kolaylaştırıyormuş ben tırım tırım hurma yıyom şimdi:37:
hem kuran-ı kerim de de geçiyo peygamber efendımızde demiş hamıleler hurma yesın dıye aaa umut fakırın ekmegi kuranda geçiyorsa kesin faydası vardır deyıp saldırdım hurmaya :1:

evt biliyom bana da kv demişti yedim hpp zemzem suyu içtimm,, 17 saatte anca doğurdum:1::1:
ama olsun yinede normal doğum en iisi tabi hiç bieşy kalmıyo dikiş vs..

ablanın maşallahı varmış :nazar::nazar::nazar:
hiç ablana çekmemişsin insan onun gibi azıcık cesaretli olur dimi ama :1:
4250 dogurmuş tabı dıkışlerı olur ben derken bıle korkuyorum 4250 yı çıkartmak :52::52::52::52::52:

haha he ya ama bende tık yok ınankı
ama ılıkındebayagı sorunluydu ıdrar torbada sorunlar oldu dıkışleırı coktu ınan ben sezeryanken daha cabuk toparlanmışımdır ıdrar bıle kaçırma olayları oldu bı daha tedavı gördu bence en ıyısını yapıyolar sımdıkı dr lar hastayı hırpalamıyolar

evt biliyom bana da kv demişti yedim hpp zemzem suyu içtimm,, 17 saatte anca doğurdum:1::1:
ama olsun yinede normal doğum en iisi tabi hiç bieşy kalmıyo dikiş vs..

yawww bi onunla kendımı avutuyodum şimdi bütün hayallerimi yıktın:37: insan hee evet çok faydası varmış kolaylaştırıyomuş fılan derdı :37:

cnm aslında ırı cocuk daah kuvvetlı ıtermış kucuk bebk daha cok annenın cabasınla ılerlermış senın doğum belkıde ondaz uzunsurdu haftasında mı 2500 gr doğdu erkenmıydı

ben ervada tam son adet tarihini bilmıyodum cnm.uydurmasyon bi tarıh vermiştim:1::1: yanı tahmın etmiştim ona göre 1 hafta erkendi:)
büyük bebekde yırtılma çok oluyo ,, allah bi avazda kurtarsın derler ya hani o lafı çok ii anladım yaniiii

ben ervada tam son adet tarihini bilmıyodum cnm.uydurmasyon bi tarıh vermiştim:1::1: yanı tahmın etmiştim ona göre 1 hafta erkendi:)
büyük bebekde yırtılma çok oluyo ,, allah bi avazda kurtarsın derler ya hani o lafı çok ii anladım yaniiii

nasılda dunya terse döneuyo ıkıncılerde neredeyse ılışkı tarıhını ve sattınıde vercez dımı ama

cnm benım ya demek bu dr unda normal doğurtcak ılla senı ppffff anlamadım gıttı cnm ya sen nasıl mutlu ıstıyosan öyle yap cnm dımı ama senı doğum sırasında sakaryaya transfer edelım cnm benım bende normalden tırsıyorum kı doğurmadan bıde senın hıkayende kötu yanı

Ahha.. Geçen eşimdide diyor.. Adapazarında mı doğum yapsan acaba? diye..
Dedimki, bende bu şans varken, oradakilerde normal diye tuttururlar..
Ama ciddi ciddi de düşünmüyor değilim hee...:44:

Ahha.. Geçen eşimdide diyor.. Adapazarında mı doğum yapsan acaba? diye..
Dedimki, bende bu şans varken, oradakilerde normal diye tuttururlar..
Ama ciddi ciddi de düşünmüyor değilim hee...:44:

nil sezeryan kalkmıs artık normal dogum var son anda bişiy olur da aksilik olursa sezeryan varmıs bunu da doktor açıklamak zorundaymıs kesinlikle yasakmıs ben arkadasımdann duydum oda hamilee
ana saglıklar hap veriomus korunmak için baska bişiy daha ücretsiz hepsi kalkmıs artık
çatır çatır doguracakmısız öle bişiy var yaniii

Back
X