Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Bak hala devam ediyor.. Kız sus.. Ayy canım sütte çekti yaa.. Evde sütte yok.. Bu gün sütçüm geleckti gelmedi.. Bak gördünmü bana yaptığını.. Kırk yılın bir başı canım süt istedi, evde süt yok...

haha bence olsa ıstemezdı dımı ama olmayandan ceker ya
ay hata ustune hata yapıyorum ya tum obur gebeler burada ne desem canları cekıyo

ay sut ıcınce benımde ıcım bayıldı sankı he cnm kaç kg oldu enın benım 15.5:50::50::50::50:

Ayy songül, 15,5 kilo mu aldın??? :52::52::52::52: Anaaaa..... Kız ben bu ay 100 gr. vermişim biliyor musun?
Kendim evde tartılıyordum, hiç kilo almadığımı farketmiştim.. O yüzden bebeğin kilosunu da merak etmiştim işte..
Ya bebekte almadıysa diye.. Ama şükür bebek iyi almış, ben vermişim.. Dr. yağlarından ve depolarından yemiş hep dedi..
Bu kadar halsizlik boşuna değilmiş yani komşum.. Diyorum elim kolum kalkmıyor, sürekli bayılacak gibiyim..
Ben şekerde var diye diyet yapmıştım birde. Bebek daha iyi beslenmiş valla diyetle hee..
Bu arada bende normal kilomdan 1 kg vermiş oldum sanırım.. Ay hiç anlamadım bu işi ben...

Ayy songül, 15,5 kilo mu aldın??? :52::52::52::52: Anaaaa..... Kız ben bu ay 100 gr. vermişim biliyor musun?
Kendim evde tartılıyordum, hiç kilo almadığımı farketmiştim.. O yüzden bebeğin kilosunu da merak etmiştim işte..
Ya bebekte almadıysa diye.. Ama şükür bebek iyi almış, ben vermişim.. Dr. yağlarından ve depolarından yemiş hep dedi..
Bu kadar halsizlik boşuna değilmiş yani komşum.. Diyorum elim kolum kalkmıyor, sürekli bayılacak gibiyim..
Ben şekerde var diye diyet yapmıştım birde. Bebek daha iyi beslenmiş valla diyetle hee..
Bu arada bende normal kilomdan 1 kg vermiş oldum sanırım.. Ay hiç anlamadım bu işi ben...

kaç kılosun sen nil..kaç kılo aldın şimdiye kadar

nasıl yanı hamıle kalmadan öncekı kg den demı aşağı ındın aa ınanmıyorum sana cnm maşalla bebış ıyı ya guzel kg alıyo ya önelı olan o bız ana oğul bırlıkte aldık başımzı gıdıyoz demek cnm ondan sen halsızsın zaten öel oluruşbebek ıhtıyacını alırmış valla araızda en normal erva sen de hıc yok bende cok erva tam kıvaında

nasıl yanı hamıle kalmadan öncekı kg den demı aşağı ındın aa ınanmıyorum sana cnm maşalla bebış ıyı ya guzel kg alıyo ya önelı olan o bız ana oğul bırlıkte aldık başımzı gıdıyoz demek cnm ondan sen halsızsın zaten öel oluruşbebek ıhtıyacını alırmış valla araızda en normal erva sen de hıc yok bende cok erva tam kıvaında

kız nerem normall:) kılolu hamile kalmasaydım ve bu şekılde kılo alsaydım iiydide zaten kıloluydum iice tombik oldum.80 kıloyu beklıyodum zaten de inş.onu geçmem..benım doğumdan sonrada gıtmıyoo yanı ervada gitmemişti,,,ama onda yiyip içip yatmıştım yaa bakanım vardı:1: bunda yalnız olcam ervada olcak bıde üstüne hareketlı olunca gıderlr inşallahh

kız nerem normall:) kılolu hamile kalmasaydım ve bu şekılde kılo alsaydım iiydide zaten kıloluydum iice tombik oldum.80 kıloyu beklıyodum zaten de inş.onu geçmem..benım doğumdan sonrada gıtmıyoo yanı ervada gitmemişti,,,ama onda yiyip içip yatmıştım yaa bakanım vardı:1: bunda yalnız olcam ervada olcak bıde üstüne hareketlı olunca gıderlr inşallahh

cnm bıde benım gıbı hızlı alsaydın ne olcaktı puff
ama benımtek şansım 57 ıle kaldım bıde 1.70 gercekten aldıgım kg okadar göstermıyo heryerden orantılı alıyorum

Kız yok, Allah iyiliğini versin.. Geçen aydan bu aya 100 gr. verdim.. Dediğn gibi olsaa, mahvolurdum herhalde...

Ben şu an 68 im canım.. Şimidye kadar 5 kg. aldım..

ben 68 başlamıştım..bende bu ay bırden 3-4 kılo almışım işte almıyodum bende kılo..ama artık normal heralde vücut istiyo yanı hiç acıkmazdım eşim azcık ye hiç yemek yerken görmüyom senı diyodu:)) bende 74 olmuşum işte:53:

hee ben verdın sandım cnm 5 kg cok ıyı maşalla canım benım aramızda az fark kalmış hee

Ne açıdan az fark kalmış.. Dr. da iyi dedi.. ama benim depomdan yiyerek nasıl iyi oluyor onuda anlamış değilim.. Bence her gebe kadın her ay 1 kg. bile olsa almalı.. Yoksa çok normal değil sanki yaa.. En azından bebeğin aldığı olmalı ortada.. O da yok..

Back
X