bende onu sorcakktım sana biliyonmu:) bızede henüz bişey demedi ervada son ayda yokdu .bi aksilik yoksa son ay yasak oluyo sadce ama..
aynen cnm benım 8.aydan sonra fınışh lohusalıktada yok
ah ah çok ararlar bebk çalışmalarını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende onu sorcakktım sana biliyonmu:) bızede henüz bişey demedi ervada son ayda yokdu .bi aksilik yoksa son ay yasak oluyo sadce ama..
cnm benımde oluyo anlattıgın şey hatta ay dıye bıle dıyorum yerımden hoplatıyo bazen
ama sureklı degıl enın sureklımı o modda
tamam senın duruşundan kaynaklanıyo ozaman kimisi oturur gibi durur,kimi namaz kılar gibi,, duruşundan dolayı rahatsızlık vrıyo sana.kızımda öyleydı benımm,sag tarfımda hep bi top gıbı bişeyy acırdı nasıl elim hep orda olurdu.
kızlar laplece vardı hatırlıyomusunuz topiin yenı zmanlarında oda 36.haftada doğum yapmış 2600 gr
erken doğum suyu kalmamış şukurkı saglıklıymş kuveze gırmemış
Hah işte, aynen öyle ama sürekli..
Anladım, olabilir aslında.. Keşke sorsaymışım bizim doktora.. Ama önemsemeyecekti kesin. Birşey görseydi söylerdi zaten usg de..
aa.. Çok erken doğum yapmış yaa.. Yazık.. Ama iyi bak, bebiş küvöze girmemiş.. Gelişmiş demek ki bebek. Rabb'im esirgesin hepimzinkinide.. Vakitlice doğuralım inşaAllah..
aynen cnm benım 8.aydan sonra fınışh lohusalıktada yok
ah ah çok ararlar bebk çalışmalarını
evt bi 2 ay yok![]()
saatı 2 yapmışız ama hıc gıdesım yok daha nevresımlerımı sercm banyo yapıcam sız gıdnee kadar burdayım ama
nerdeeee artık eskı sohpetler kaçırmam valla bulmuşken
haha ama aşklarıda artıo özlemden dımı ama
Yavaş yavaş çıksak mı.. Bir o tarafa dönüyorum yazarken, bir bu tarafa.. Batıyor karnım..
Ne zamndır kitap okuyarak uyumaya da alııştım ya, aklımda da hep kitap var..
Gerçi bugünden geçti artık.. Kitap acayip dinginlik veriyor insana.. Dinlendiriyor..
Ayrıca ben gibi uyku problemi olanlara da iyi uyku getiriyor..
Ben yavaştan yavaştan kaçıyorum kızlar.. Gene buluşalım inşaAllah..
nıl cnm ya ben b erkekn doğumdan bıde dr um olmadan doğumdan cok korkuyorum sankı başkası benı doğrtamaz gıbı guzel kesemez gıbı
dr um doğumda beraberız dedı ama ne bılım bayrama gelir suyum gelır bışey olur pufffffffffffffffffffff
ne banyosu kız bu saatte:)
Aman dur aklına getirme öyle.. Ben ne yapayım, bak, benim doğru dürüst doktorum bile yok henüz..
Ne kadar boşluktayım anla.. Dua edelimde bebilerimi zvakitlice gelsinler..
cnm ya hergece yatmadan yıknıyorum cok rahat uyuyorum helekı bugun nevresımler yıkandı şart hah cok severım yenı yıkanan nnevresımde banyo yapıp yatmayı
yine gel diyesim geldi yaa:)) eve oturmaya gelene denir ya yine gel diye:)))) grş cnmm ii gecelerr..
yine gel diyesim geldi yaa:)) eve oturmaya gelene denir ya yine gel diye:)))) grş cnmm ii gecelerr..
cnm ya hergece yatmadan yıknıyorum cok rahat uyuyorum helekı bugun nevresımler yıkandı şart hah cok severım yenı yıkanan nnevresımde banyo yapıp yatmayı
bende gidiyim yavaştann barii belimm koptuuuu![]()
aynen cnm hepberaber cıkarız