Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm bebiışin masraflar bıttı sayılr sıra ablamızda onnda bıttı sımdılık aidat ve servıs dışında
nm ben bez almadım daha doğuma yakın alırım dıyorum hanı anı bı durum olsa bıle bı bakalda bıle var
ufak tefek eksıkler kaldı bıde ay sonu annem gelcek o da yapcak alışverış bıde kunyesını alcak ufaklıgın o işler kaldı
nasıl cnm geldımı kışlık urunler bu gunluk ış halledersın ben dıyorum ıyıkı yapmışım şimdi okul telaşı falan daha zor olurdu

tabi bide senın masraflar ikiye katlandı hem bebek hem okull allah yardım etsin..hiç çarşıya inmedimki hep evdeyim ne zamandır,,son hafta yapıcam artık,herşeyi alıp gelcem zaten belki unuttugum şeyle olursa kii olur heralde arada indiğim zaman alırım onlarıda..kış sezonu açıldı artık çıkmıştır artık kışlıklar.

cnm eşim geldı mamcık hazırlıyo bıze yemekten sonra malum vadı var o sırada gelıcm yın egöruşuruz burda olursan

Canım arkadaşlarımmmmm :16::16::16::16::16::16:nasılsınızzzz çok özledim sizlerii.... ama kader bir türlü bırakmadı gelemedim epey zamndr .... malesef talihsizliklerle boğuşup durdum....bunları anlatıp canınızı sıkmayım inş bi aksilik çıkmadığı müddetçe sık sık gelmeye çalışıcam eskisi gibii.... malumunuz bu ay rahim filmi çekildi ve ardından iğneli tedaviye geçilmişti... zar zorda olsa 16 mm ulaştık şükür ...dün akşam çatlatma iğnemi yaptım ve sıkı durun nasip kısmet olursa yarın aşılama yapılcakkkk:52::52::52::52::52:inş hayırlı bi şeklde döner sonucu bana .... içimde garip duygular var heyecan derseniz değil belki biraz korku biraz üzüntü bakalım yarın neler hissedicem ..... dua edin dostlarım bana Rabbim yardımlarını esirgemesin bizden .....bu ay çok zordu benim için umarım önümüzdeki ay mucizeme kavuşurumda bu sıkıntıları unuturum.....şimdilik bukadar kızlar inş denk gelir daha detaylı konuşuruz hepinizi tek tek öpüyorum... hepinizden Rabbim razı olsun gönlünüzdeki muratları şerse hayır uzaksa yakın etsin....Allah aemanetsiniz kuzularımmm.......

Delyam merhaba tatlım nasılsın
canim kusura bakma demin topikleri dolasiyordum gormemisim mesajini ben iyi olmaya calisiyorum canim sen nasilsin MASALLAH bebek kocaman olmus RABBIM saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH
Canım arkadaşlarımmmmm :16::16::16::16::16::16:nasılsınızzzz çok özledim sizlerii.... ama kader bir türlü bırakmadı gelemedim epey zamndr .... malesef talihsizliklerle boğuşup durdum....bunları anlatıp canınızı sıkmayım inş bi aksilik çıkmadığı müddetçe sık sık gelmeye çalışıcam eskisi gibii.... malumunuz bu ay rahim filmi çekildi ve ardından iğneli tedaviye geçilmişti... zar zorda olsa 16 mm ulaştık şükür ...dün akşam çatlatma iğnemi yaptım ve sıkı durun nasip kısmet olursa yarın aşılama yapılcakkkk:52::52::52::52::52:inş hayırlı bi şeklde döner sonucu bana .... içimde garip duygular var heyecan derseniz değil belki biraz korku biraz üzüntü bakalım yarın neler hissedicem ..... dua edin dostlarım bana Rabbim yardımlarını esirgemesin bizden .....bu ay çok zordu benim için umarım önümüzdeki ay mucizeme kavuşurumda bu sıkıntıları unuturum.....şimdilik bukadar kızlar inş denk gelir daha detaylı konuşuruz hepinizi tek tek öpüyorum... hepinizden Rabbim razı olsun gönlünüzdeki muratları şerse hayır uzaksa yakın etsin....Allah aemanetsiniz kuzularımmm.......
Ahh tatlim ne kadar sevindim anlatamam INSALLAH bu ay melegine kavusursun RABBIM gonlundekini kaderine yazsin INSALLAH 15 gun sonra hamileyim der hepimizi sevindirirsin :52::52::52::54::54::54:

aaaaaaaaaaaaa kaçak senı ya bak neler olmuşta bıze şimdi haber verıyo ay guzel gelışmler ardından yıne guzel gelışmeler getırır ınşalla ya demek aşılama yapılıyo he ay 2 hafta sonraya sonucta bellı olur heycanla beklıcam cnm ya

canim kusura bakma demin topikleri dolasiyordum gormemisim mesajini ben iyi olmaya calisiyorum canim sen nasilsin MASALLAH bebek kocaman olmus RABBIM saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH

Ahh tatlim ne kadar sevindim anlatamam INSALLAH bu ay melegine kavusursun RABBIM gonlundekini kaderine yazsin INSALLAH 15 gun sonra hamileyim der hepimizi sevindirirsin :52::52::52::54::54::54:

sağol cnm benım ya sende gelışmeler ne durumda cnm sızınde aşılama gıbı planlar varmu yoksa sperm sayıs yetersızmı tatlım

canım arkadaşlarımmmmm :16::16::16::16::16::16:nasılsınızzzz çok özledim sizlerii.... Ama kader bir türlü bırakmadı gelemedim epey zamndr .... Malesef talihsizliklerle boğuşup durdum....bunları anlatıp canınızı sıkmayım inş bi aksilik çıkmadığı müddetçe sık sık gelmeye çalışıcam eskisi gibii.... Malumunuz bu ay rahim filmi çekildi ve ardından iğneli tedaviye geçilmişti... Zar zorda olsa 16 mm ulaştık şükür ...dün akşam çatlatma iğnemi yaptım ve sıkı durun nasip kısmet olursa yarın aşılama yapılcakkkk:52::52::52::52::52:inş hayırlı bi şeklde döner sonucu bana .... Içimde garip duygular var heyecan derseniz değil belki biraz korku biraz üzüntü bakalım yarın neler hissedicem ..... Dua edin dostlarım bana rabbim yardımlarını esirgemesin bizden .....bu ay çok zordu benim için umarım önümüzdeki ay mucizeme kavuşurumda bu sıkıntıları unuturum.....şimdilik bukadar kızlar inş denk gelir daha detaylı konuşuruz hepinizi tek tek öpüyorum... Hepinizden rabbim razı olsun gönlünüzdeki muratları şerse hayır uzaksa yakın etsin....allah aemanetsiniz kuzularımmm.......

cnm arkadasım bende uzun zamandır gremıyorum yogunum şimdı okudum ınan ıcımden ınsallah muadına kavuşursun.

sağol cnm benım ya sende gelışmeler ne durumda cnm sızınde aşılama gıbı planlar varmu yoksa sperm sayıs yetersızmı tatlım

canim bizde asilama dusunuyoruz ama once biraz tedaviye devam etmeye karar verdik farkli takviyeler uyguluyorum esime 2-3 ay daha bekliycez eger duzelmezse asilama yaptiricaz suan sperm sayisi asilama icin yeterli ama nebilim iste korkuyorum ALLAHIM hayirlisiyla nasip etsin INSALLAH

nill,,,,,, songüllll nerelerdesinizz?? ay ben hiç yatamıyorum artık ya..ne sağıma ne soluma ne de sırt üstüü nasıl duracağımı şaşırıyorum artık hee...bide sırt üstü yatıyorum mesela acayip tepişiyo rahatsızmı oluyo acaba yoksa normalımi bu anlamadım valla:)) sağıma hiç yatamıyorum zaten soluma dönüyorum sankı altımda kalmış gibi kıpır kıpır yapıyo:)) ay napcamı şaşırdımm:53:

Aa dün gece kaynattınız gene di mi. Ya bende hergün bakıyorum, kimse olmayınca çıkıyorum..
Hepimiz aynıyız nilüü.. Benimkide acayip hareketli.. İşin garibi gündüz hiç uyumuyor mu bu bebk yaa.. Gündüz hareket etmediği bir dakikka yok.. Gecede sessiz garibim ama ben sağımdan soluma döneyim hemen anında güm diye bir tekme atıyor.. Ne garip yaa.. Korkuyorum, bu da abisi gibi uykusuz mu olacak yoksa..
Hee birde sağıma yattıysam, sağ alttan tekmeliyor, soluma yattıysam, sol alttan.. Altta kalan yerlerden vuruyor benimkide.. Onu diyorsan, o bende de var.. Normal herhalde yaa..
Ya bende 2 haftadır falan bebek sol leğen kemiğime öyle bir bastırıyor ki, kemiğim resmen eğriliyor sanki, öyle bir acı çekiyorum ki o an.. Bu nedir anlamadım.. Sol leğen kemiğimde o baskı olurken, aynı zamanda sağ kaburgamda da baskı oluyor.. Yani beebk sol alttan , sağ üste duruyor sanırım ve baskı yapınca iki taraftanda acı hissediyorum ama çok fena halde.. Anladınız mı acaba? Karışık oldu biraz..
Ama o an canuımın acısından 2 kere bağırdım.. Ayy ne bileyim yaa.. Ben oğlumda bu kadar acı falan hissetmedim.. Her hamilelik farklı valla..
Bu arada gelmeyen kaçaklar gelmiş, hoşgelmiş. Kızlar ara sıra uğrayın yaa.. İyice kestiniz ayağınızı sizde..

cnm benım sende haberler varmı yoktun uzun zzamandır

cnm ben aynı bı degısıklık yok yazın gorumcemler geldı onlarla ugras sonra temızlık,bızım alt katta kıracı vardı o cıktı bız tasınacaz evı mahfetmişler onla ugrasıyoruz oyuzden gremedım nete pek benım adet gunlerı sastı 4aydır erken oluyorum doktorada gdemedım işler yuzunden benden boyle cnm ALLAHrazı olsun sordun ıcın cnm okudum senın hamişlık ıyı gdıyo sanırım RABBIM derler ya bı avazda dogurasın.saglıklı,hayırlı evlat nasıp etsın.:16::16::16:

Kizlar bugun doktora gittim.bu ay kist var bende 20 gun ilac kullancam..sali rahim filmim cekilcek.gerginim...rahim filmi cektirenler tecrubelerini yazarsa cok sevinirim.

Aa dün gece kaynattınız gene di mi. Ya bende hergün bakıyorum, kimse olmayınca çıkıyorum..
Hepimiz aynıyız nilüü.. Benimkide acayip hareketli.. İşin garibi gündüz hiç uyumuyor mu bu bebk yaa.. Gündüz hareket etmediği bir dakikka yok.. Gecede sessiz garibim ama ben sağımdan soluma döneyim hemen anında güm diye bir tekme atıyor.. Ne garip yaa.. Korkuyorum, bu da abisi gibi uykusuz mu olacak yoksa..
Hee birde sağıma yattıysam, sağ alttan tekmeliyor, soluma yattıysam, sol alttan.. Altta kalan yerlerden vuruyor benimkide.. Onu diyorsan, o bende de var.. Normal herhalde yaa..
Ya bende 2 haftadır falan bebek sol leğen kemiğime öyle bir bastırıyor ki, kemiğim resmen eğriliyor sanki, öyle bir acı çekiyorum ki o an.. Bu nedir anlamadım.. Sol leğen kemiğimde o baskı olurken, aynı zamanda sağ kaburgamda da baskı oluyor.. Yani beebk sol alttan , sağ üste duruyor sanırım ve baskı yapınca iki taraftanda acı hissediyorum ama çok fena halde.. Anladınız mı acaba? Karışık oldu biraz..
Ama o an canuımın acısından 2 kere bağırdım.. Ayy ne bileyim yaa.. Ben oğlumda bu kadar acı falan hissetmedim.. Her hamilelik farklı valla..
Bu arada gelmeyen kaçaklar gelmiş, hoşgelmiş. Kızlar ara sıra uğrayın yaa.. İyice kestiniz ayağınızı sizde..

çokk ii anlıyorum seni şuan.alttan üstten bi baskı var:)) sanırım kılo aldıkca büyüdükce yerleri dar gelmeye başladı artık sığamıyolarr..kaburgam benımde acıyo ama o şuanda herzaman acımıyo bazen öyle bi şekle giriyokii kaburgam çok acıyo bastırıyo şişiyo bişeyler yapıyo:))ervada da çok acırdı sol göğsümün altı sürekli orda yuvarlak bişey dururdu hep ovalardım oramı.. mide yanmalarımda oluyo arada:( çok fena oluyo yaa..ayyy bide şu yeşill akıntıııı bıkktım vallahi şundan yaaaa...resmen elinle sürmüşş gibi çok geliyoo sankı bi parmak krem sürüyorum çamaşırıma o derece çok var..heleki az işey yorulmıyım çok oluyor..bi dok.gidiyim söylicem yinee inşallah doğumda bi zarar vermez bebişe şu akıntı..

kuzular ben geldim ama erken geldim galiba.... henüz teşrif etmemiş kimseee:9::9::9::9:şükürler olsun atlattık hayırlısıyla bugünü yoruldum ama olsun.... aşılamam yapıldı sonuç için 1 ekim i beklicez nasıl geçcek bilmiyorum ama beklicez artık....kafamda büyüttüğüm gibide zor falan olmadı eşim tahlil verdi yıkandı spermler sonra alıp kendi doktorumuzua geldik yattım önce rahim temizlendi akıntı falan kalmadı daha sonra ince bişiyle içeri enjekte ettiler hissetmedim bile... sonra dr hadi hayırlısı umuarım güzel hbr alırız dedi :):):):):):) bende bol bol dua ettim inş kabul olurr .... yarım saat dinlendim ... bu gece ve yarın kesin ilişki dedi dr ben yasaklar diye düşünüyodum ama olmadı neyseki... gerçi kasıklarım da ağrı var nasıl olcak bilmiyom ama:17::17::17: öyle yani kuzular kasık ağrımdan başka bi şikayetim yok şükür tabi korkumu , endişelerimi ve sabırsızlığımı saymazsakkk:52::52::52:akşam eğer fazla ağrım olmassa yine bakarım olmadı yarın inşşşş özledim sizlerii muhabbetinizi hepinize ayrı ayrı dua ettim bugün hamile olanlarada bekleyenlerede inş kabul eder Rabbim öylede güzel bi güne denk geldiki şükürler olsun cuma günü Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşş.....:21::21::21::21::21::21:

Back
X