Aa dün gece kaynattınız gene di mi. Ya bende hergün bakıyorum, kimse olmayınca çıkıyorum..
Hepimiz aynıyız nilüü.. Benimkide acayip hareketli.. İşin garibi gündüz hiç uyumuyor mu bu bebk yaa.. Gündüz hareket etmediği bir dakikka yok.. Gecede sessiz garibim ama ben sağımdan soluma döneyim hemen anında güm diye bir tekme atıyor.. Ne garip yaa.. Korkuyorum, bu da abisi gibi uykusuz mu olacak yoksa..
Hee birde sağıma yattıysam, sağ alttan tekmeliyor, soluma yattıysam, sol alttan.. Altta kalan yerlerden vuruyor benimkide.. Onu diyorsan, o bende de var.. Normal herhalde yaa..
Ya bende 2 haftadır falan bebek sol leğen kemiğime öyle bir bastırıyor ki, kemiğim resmen eğriliyor sanki, öyle bir acı çekiyorum ki o an.. Bu nedir anlamadım.. Sol leğen kemiğimde o baskı olurken, aynı zamanda sağ kaburgamda da baskı oluyor.. Yani beebk sol alttan , sağ üste duruyor sanırım ve baskı yapınca iki taraftanda acı hissediyorum ama çok fena halde.. Anladınız mı acaba? Karışık oldu biraz..
Ama o an canuımın acısından 2 kere bağırdım.. Ayy ne bileyim yaa.. Ben oğlumda bu kadar acı falan hissetmedim.. Her hamilelik farklı valla..
Bu arada gelmeyen kaçaklar gelmiş, hoşgelmiş. Kızlar ara sıra uğrayın yaa.. İyice kestiniz ayağınızı sizde..