- 3 Ekim 2010
- 11.579
- 4.050
- 773
Yok onlar instadaki super annelerdendir. 2 cocuuguna gul gibi bakan evi cicek gibi olan kendi bakimli olan ve hic yardimci almayan herseyi tek basina yapan mukemmel anneler. Ben 3 aydir kizim dogdugundan beri topuzumu bile cozemedim. esimle dalga geciyoruz anne topuzu diyehele bir de lohusayken pskolojim bozuluyodu onlari gordukce kendimi beceriksiz hissediyordum bakamiyorum diye agliyodum her kolik saati geldiginde. Cok sukur ki gecti. Bende inanmiyrum bu kisilere. Siz de aldirmayin her annenin yardima ihtiyaci vardir. Onlar gelmiyosa siz cagirin kayinvalideniz yakinsa onu cagirin uzaktan gelmek kolay olmayabiliyor. Yarin bigun bisey oldugunda kvniz de sizden bekliyecek sonucta. O zaman sizde ustunuze duseni yaparsiniz cekinmeyin yardim istemekten
Onları da sormayın reklam uğruna yapmayacakları şey yok.
Yediğine içtiğine çok dikkat eden organik diye diye ölecekti neredeyse instagram da gördüğüm bir anne 2. bebeği doğduktan sonra bir baktık sürekli kaşık mamaları reklamı yok şöyle güvenli, lezzetli..
Yedirmeyin demem asla kimseye de kötülemem ama buharda haşlanmış sebzeler, somonlar, şekerli gıda, paketlenmiş hazır gıdaları kötülerken sonra sen kalk hazır gıdayı öve öve bitirme..
Her şey gösteriş kesinlikle.
Ayrıca yok öyle görünüyorlar ama evlerine yardımcı alıyor, hafta da bir soluğu kuaförde alıyorlar.
Yoksa bende asla inanmıyorum ev çiçek gibi kendisi bebek gibi, benim oğlan temizliği bitirme mi bile beklemiyor çat hemen bir şeyleri yere indiriyor, bozuyor..
hele bir de lohusayken pskolojim bozuluyodu onlari gordukce kendimi beceriksiz hissediyordum bakamiyorum diye agliyodum her kolik saati geldiginde. Cok sukur ki gecti. Bende inanmiyrum bu kisilere. Siz de aldirmayin her annenin yardima ihtiyaci vardir. Onlar gelmiyosa siz cagirin kayinvalideniz yakinsa onu cagirin uzaktan gelmek kolay olmayabiliyor. Yarin bigun bisey oldugunda kvniz de sizden bekliyecek sonucta. O zaman sizde ustunuze duseni yaparsiniz cekinmeyin yardim istemekten