Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası BEBEK BAKICISI (Zeytinburnu Olıvıum)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ErGiNSeNa

Umuda yolculuk..
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
13.079
15
408
İstanbul
slm evimde yada evinizde zeytinburnunda olmak kaydıyla bebek bakmak istiyorum evinizin yemeklerinide yapabilirm daha önce ikiz bebeklere baktım ilgilenen olursa burdan yada özelden mesaj bırakabilir (yaşım 35)

slm evimde yada evinizde zeytinburnunda olmak kaydıyla bebek bakmak istiyorum evinizin yemeklerinide yapabilirm daha önce ikiz bebeklere baktım ilgilenen olursa burdan yada özelden mesaj bırakabilir (yaşım 35)

bende bebk bakımı ve ev işlerinde yardımcı arıyorum,nasıl iletişime geçebiliriz?? zeytinburnunda oturuyorumm tanıdığınızda olabilir...

Zeytinburnu olivyuma yakın yarım gün oğluma bakabilecek abla arıyorum telefon bırakırsanız ıletısıme gecebılırız.

slm kardeşim bende bebek bakımı işi arıyorum bayrampaşa sağmacılar metro yanıında oturuyorum ulaşım sorun olmaz dilerseniz bana ulaşın zeytin burnu sabniye sezginde oğlum okuyor yurtta kalıyor oradnda araştırabilirisn mail adresim...... gul_1972@mynet.com.........

Merhaba, zeytinburnu bulvar civarinda 8 aylik kizima bakabilecek sigara kullanmayan, guvenilir birini ariyorum bende.. ozelden mesaj atabilirsiniz.

Back
X