Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek bakım çantası hangisi olmalı

eflal55

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
29
0
286
Karabük
çok araştırdım... istedim ki şık spor çok gözlü kullanışlı bi şey olsun...Okiedog Sumo Açık Mavisine bayıldım.çok gözlü, sırta asılıyo, omza asılıyo çapraz asılıyo..Ama internette bu renk bu marka tükenmiş...Hiçbir sitede yok...
sizin bakım çantanız ya da önerileriniz

arkadsım baktım dedıgın cantaya cıdden cok guzel gorunuor bende cok arastırmstım bulamadım boyle guzel .fıyatta ii imiş ama :)))

valla oioi diye bir markanın çantaları harika ama 300 e kadar çanta var çok pahalı ...biz de okiedog un metro açık mavisini aldık mecbur...spor kullanışlı bi şey almak istiyenlere duyurulur...videoları da var içine büyüklüğüne bakmak isteyenler bakabilir...

hepsı burada dA var CNM BEN PAHALI DİE O SAYFALARA BAKMAMISIM AMA VALLA DEĞERMİŞ YA NEYSE BAKAYIM BENDE YAZA ALAYIM ŞIK OLUR DIŞARI ÇIKARKEN FALAN:)) BEN GENELDE NETTEN HEPSI BURADADAN ALIORDUM FİYATI ORDA 109 SEN NE KADARA ALDIN

çantalar güzelde fiyatları baya pahalı. fiyatı uygun olarak ben pumada bitane model beğendim 70 tl civarı. aynı fiyatlarda birde adidasın bi ürününü beğendim.

hepsı burada da var cnm ben pahalı die o sayfalara bakmamısım ama valla değermiş ya neyse bakayım bende yaza alayım şık olur dışarı çıkarken falan:)) ben genelde netten hepsı buradadan alıordum fiyatı orda 109 sen ne kadara aldın

ben 109 aldım genelde tüm sitelerde bu çanta bu fiyat ve kargosuda fiyatı 100 den üzeri olduğu için bedava...ben de senin gibi düşünüyorum kendime ek çanta kullanmak yerine şık bir çantam olsun analı kızlı kullanalım dedim:1:

okiedog sumo kullanıcısıyım ve etrafımda bu çanta kadar şık ve kullanışlı olanını görmedim. hem sırta hem omuza asılıyor yada elde taşınıyor ve daha bir sürü özellik.. parasına değer herkese tavsiye ederim

Son düzenleme:
ben okiedog bliss metro modelini aldım henüz kullanmaya başlamadım ama çok güzel ve kullanışlı bir çanta çok işime yarayacağına eminim.

bende okiedog suma füme rengini aldım, çok kullanışlı geldi bana,sırt ve omuz çantası olarak kullanılıyor olması çok avantajlı.. tabi henüz kullanmaya başlamadım...bide indirimli olarak 80 tl ye almıştım..

Valla ben gittim mahmutpaşaya, havuzluhana gayet markasız olan bir çantayı 40tlya aldım...çok da güzel...öyle 100 falan vermeyi hiç düşünmedim

Tatlım hepsiburada.com da çok hoş kullanışlı bişeye benziyor.Fiyatlarıda uygun bakamanı tavsiye ederim.

Back
X