Doğuma Hazırlık bebek bakım çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NHLTLG

Rabbim korusun meleğimi..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
956
4
96
41
İstanbul
kızlar bebek bakım çantası alanlar resimlerini ekleyeblirmi ?
özellikleri ? nasıl olmalı ? ben avvivo bebek bakım çantasını beğendim ama 100 tl civarlarında fiyatı değer mi bukadar pahalı bilemiyorum ?

Nivea nın bebek bakım çantasını tavsiye ederim. İçinde nivea ürünleri de var. İnternetten inceleyebilirsin.

ben port bebe taşıma çantası almıştım. yanında bebek bakım çantası da vardı onu kullanmayı düşünüyorum

bence değer bebek çantası. çünkü uzun süre kullanıyorsunuz. ben ilk oğluma da pierre cardin almıştım bu oğluma da öyle aldım. reklama girer mi bilmiyorum ama resim ekleyemediğim için resmini bulduğum site adını verebilirim. bende 100 tl ye aldım bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bunu beğendim 110 tl fiyatı
Biberon koyma aparatı
Alt açma bezi
Deri Tutma kolu
Silenebilir kumaş
Su geçirmez kumaş
Şeffaf kirli torbası
Geniş iç hacim
Ürün boyutu : boy 33cm – En 45 cm

Son düzenleyen: Moderatör:
bende aldım 55 tl ye
termal biberon kılıfı
alt açması
şeffaf kirli torbası var
ve silinebilir dış yüzey kumaş filan değil daha uzun ömürlü
piierre cardin istemiştim abalama ben almıştım 3 sene önce 50 tl ye piierre cardinden ama izmitte bulamadım aynından ona benzer olan çantayı aldım bende sadece içindeki alt açmasını ayrı bi göz sanmıştım meğer içi tek bölmeymiş önündede fermuarlı ayrı bir görü daha var içinde bi bölüm daha olaydı çok iyi olurdu ama gördüğüm en güzel çanta buydu
jaccob gibi bişiy markası deri saplı şık bişey ayrıca uzatma sapıda mevcut

Ben nivea nın atta çanta setini aldım mavi-lacivert renkgi bebek çantamı sırt çantası olarak almak istiyordum daha kullanışlı olur diye internetten 52 tl ye sipariş verdim içinde nivea nın ürünleri var ve çok güzel kokuyor ürünler çantamı yıkayıp içine bebişimin cicilerini yerleştirdim doğuma hazır halde bekliyor dezavantajı çok geniş değil çanta bide içinde biberon kılıfı ve kirli torbası yok sadece alt açması var

nursahincim o set realde geçtiğimiz ay 39 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ama kalmamıştı bende jhonson unkini aldım onun çantası makyaj çantası gibi ama 30 tl ye aldık
bir arkadaşım söyledi tekrar başlatılcakmış kampanya

ben espiritin aldım.60 ytl.irem bebeden
çok güzel ve kullanışlı.gerçi daha kullanamdım ama :))
espirit bebek bakım çantası yaz google da bulursun cnm

zevk meselesi ben olsam koyu renkte bişiy tercih ederdim herşeyle uysun diye siyah lacivert gibi

zevk meselesi ben olsam koyu renkte bişiy tercih ederdim herşeyle uysun diye siyah lacivert gibi

ilk çocuk olunca insan genellikle koyu birşey tercih ediyor. ben ilk oğlumda gri almıştım. ama sonra uzun süreli kullnaınca sıkılıyorsun ve değişik daha canlı bişiler kullanmak istiyorsun. sonuçta bebek çantası bu sefer çok koyu olmasın diye düşündüm ben kırmızılı- beyazlı aldım hoş durdu :lepi:

Ben de skip-hop bakım çantası kullanıyorum. Çok geniş değil ama ben eşyalarımızı sığdırabiliyorum. Renkleri çok canlı, anne için de bölmeleri var, ayrıca bir el çantası taşımak zorunda kalmıyorum. En önemli özelliği pusete takılabilen klipsleri var, çok rahat oluyor. Her şey içinde olsun diyenler pek beğenmeyebilir, çünkü sadece alt açması var içinde, termal çanta ya da kirli torbası yok...

ben espiritin aldım.60 ytl.irem bebeden
çok güzel ve kullanışlı.gerçi daha kullanamdım ama :))
espirit bebek bakım çantası yaz google da bulursun cnm

fotolarda küçük gibi gözüküyor çanta... ama özelliklerini yazmışlar gayet kullanışlı gibi... bu akşam uğrayayım irem bebeye bende... yalnız internet fiyatı 69 tl... mağazada farklı değildir heralde... :)

şimdi kararsız kaldım... chicco ve nivea nın çantaları küçük ama bakım seti hediyeli... naapsam ki...

ben bebek bakım çantasına 100 tl gibi bir fiyat verme taraftarı olmadığım için chicconun bebek bakım çantaını aldım..içinde malzemelerde vardı ve hala şampuanı falan kullanıyorum..ayrıca chicconun bebek bakım ürünlerinden çok memnun kaldım özellikle pişik kreminden kesinlikle tavsiye ederim...

bende nivea atta seti aldım çantası çokta küçük değil bence üçüzlerimin hastane çantası olarak kullanıcam biberonlarda dahil herşey çıktı yedek ve battaniyeleride var ve mis gibi kokuyorlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…