kızlar bebek bakım çantası alanlar resimlerini ekleyeblirmi ?
özellikleri ? nasıl olmalı ? ben avvivo bebek bakım çantasını beğendim ama 100 tl civarlarında fiyatı değer mi bukadar pahalı bilemiyorum ?
kızlar bebek bakım çantası alanlar resimlerini ekleyeblirmi ?
özellikleri ? nasıl olmalı ? ben avvivo bebek bakım çantasını beğendim ama 100 tl civarlarında fiyatı değer mi bukadar pahalı bilemiyorum ?
arkadaşlar bu konudaki yorumlarınızı alabilir miyim?? şuan araştırıyorum aşırı pahalı bişey de düşünmüyorum
gercekten guzel gibi. Hem sırt çantası hem diğer anne çantası mı alsam karar veremedim. Nasolsa bu sirt çantası her zaman her amaçla kullanılabilir. Bebek çantası olarakta kraft ve awio nun çantaları var. Güzeller baya. Hele awio nun bazı modellerinde iç kısmında çoklu göz seçeneği var 4ten fazla. Onların fiyatları tabi daha pahalı 150 civarıMerhaba arkadaşlar, benim omuz yapım dar olduğu için sırt çantasını daha rahat kullanırım diye düşündüm, çantaları baya araştırdım ama sonunda illa bebek çantasımı olması lazım dedim ve NIKE ULTIMATION VICTORY BACKPACk modeline karar verdim.
Gayette kullanışlı, termos bölümü bu çantada var, su geçirmiyor, tabi daha spor birşeyler düşünen arkadaşlar düşünebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?