Doğuma Hazırlık bebek bakım çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Arkadaşım birkaç haftaya doğum yapacak,onunla alış verişe çıkıp bebek çantası aldıık..chicco marka, mavi ve kırmızısı var.içinde de bebeğin yağıdır,kremidir bir grup malzeme,çok güzel... 90 lira verdik.İçinde biberon için bölme de bar,bence güzel,tavsiye ederim:)

AVVIO Anne Bebek Bakım Çantası A-5030 Gri | annelutfen.com çok hoş görünen bir çanta ama biraz pahalı chicco nunki çok avantajlı ama çok beğenmedim çantayı nivea da yine avantajlı ama çantası küçük geldi karar veremedim ama bunu alacağım galiba daha 3 ay var doğuma. ayrıca başlık çok güzel olmuş keşke fotoğrafı koyabilseydim ama site engellemiş galiba yapıştıramadım

AVVIO Anne Bebek Bakım Çantası A-5030 Gri | annelutfen.com

AVVIO Anne Bebek Bakım Çantası A-5030 Gri Ürün Detayları
AVVIO Anne Bebek Bakım Çantası A-5030 Gri
- Su geçirmez ve silinebilir kumaş,
- Alt açma bezi ve kirli torbası,
- Termostatlı biberon saklama kabı (max.2-3 saat),
- Dört bölmeli geniş iç hacim,
- Deri tutma sapları.

özellikleri bunlar arkadaşlar özellikle su geçirmez olması kumaşının çok iyi geldi tabi kirli torbası vs de avantaj

En son bunu almaya karar verdim çok pahalı diğerleri bunun kalitesi iyi gibi duruyor kargo ücreti de yok

STYLO Anne Bebek Bakım Çantası S12.125- Siyah Çiçekli

boyutları da 42x22x34 cm sanırım yeterli olur ne dersiniz???

arkadaşlar bu konudaki yorumlarınızı alabilir miyim?? şuan araştırıyorum aşırı pahalı bişey de düşünmüyorum

hanımlar bende baya bir süre bu bebek bakım çantalarını araştırdım hangisini almalıyım ikileminde kaldım hep ama sonunda kraft bebek bakım çantasını aldım. ürün gerçekten tarz ve kullanışlı. günlük olarak kullandığım çantadan bir farkı yok artısı var :) alt değiştirmek için şilte, biberon saklama kabı, kirli bezi torbası var ayrıca çanta su geçirmiyor benim tercihim kraft olmuştu sizlerede tavsiye ederim

arkadaşlar bu konudaki yorumlarınızı alabilir miyim?? şuan araştırıyorum aşırı pahalı bişey de düşünmüyorum

Merhaba arkadaşlar, benim omuz yapım dar olduğu için sırt çantasını daha rahat kullanırım diye düşündüm, çantaları baya araştırdım ama sonunda illa bebek çantasımı olması lazım dedim ve NIKE ULTIMATION VICTORY BACKPACk modeline karar verdim.
Gayette kullanışlı, termos bölümü bu çantada var, su geçirmiyor, tabi daha spor birşeyler düşünen arkadaşlar düşünebilir.

ben de kanz ile sytlo marka arasında kaldım ama.Antialerjij ve filatasız kumaş diyor yani antikansorejenmiş kanz fakat diğerinde öyle ibare yok

bende bakım çantası yerine spor geniş çantalardan almayı düşünüyorum. bebek bakım çantalarından öyle çok içime sinen bi taneye daha rastlamadım. spor çantayı sormalde de kullanırım, ve şık duracağını düşünüyorum.

kızlar sizce hangisini alayım bunlar uygun olur mu. gri olanın 4 rengi var kırmızı olanda bi bu renk güzel.
yardımcı olursanız sevinirim.

kırmızı olanın özellikleri
Çantalarımız Mikropolyester Kumaşından İmal Edilmiş Olup Kumaşın Yüzeyi Dayanıklılık ve Su Geçirmeme Özelliğine Sahiptir.
İç Astarda Sağlamlık Dayanıklılık Ve Su Geçirmezlik Sağlanması Açısından Poliüretan İle Kaplanmıştır
Su Geçirmeme Özelliğine Sahiptir
Çantanın İç Kısmında Biberon ve Süt Şişelerinin Korunması İçin Yapılmış Olan Özel Bölmelerin İç Yüzeyleri Isıya Muhafaza Etmemeleri İçin Köpük ve Alüminyum Folyo İle Kaplanmış Olup Termos Görevini Görmektedir.
Her Çantada Bebeğin Altını Değiştirmek İçin Kullanılan Alt Açma Bezi ve Kirli Bez Torbası Vardır
Kısa Tutma Saplarına İlave Olarak Her Çantada Ayarlanabilen Ve İstendiğinde Çıkartılabilen Omuza Asma Kemeri Mevcuttur.

60 liraya aldım elitte..çok kullanışlı ve geniş biberon sıcak tutma gözü var.

ben bebek bakım çantası almadım. Alabilirdim esasında ama onun yerine adidas marka yanda su şişesi gözü olan (biberon koyma amaçlı kullanacağım) bir çanta aldım. Neden diye sorarsanız bebek bakım çantaları genel olarak kola takılıyor kucağımda bebek kolumda çanta bana zor geldi o yüzden sırtıma takıp rahat bi şekilde gezdirebileceğimi düşünüyorum bebeğimi... gerçi hep kollarımda olmayacak ama yinede bazı zamanlar o şekilde taşıyacaımdan zorluk çıkarmasın istedim ayrıca 1-2 yaşına gelince falanda gezmelere giderken ihtiyaçlarını koyup hep sırtımda taşırım diye düşünüyorum...

gercekten guzel gibi. Hem sırt çantası hem diğer anne çantası mı alsam karar veremedim. Nasolsa bu sirt çantası her zaman her amaçla kullanılabilir. Bebek çantası olarakta kraft ve awio nun çantaları var. Güzeller baya. Hele awio nun bazı modellerinde iç kısmında çoklu göz seçeneği var 4ten fazla. Onların fiyatları tabi daha pahalı 150 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…