- 25 Ağustos 2014
- 21.207
- 50.802
- 798
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
AminnÇok teşekkür ederim
Allahım razı olsun inşallah arkadaşım.
Hepimiz yavrularımızı mutlulukla ve sağlıkla analı babalı büyütelim inşallah arkadaşım.
Kızlar bebeğim çok hareketli hiç aman vermiyor bana bütün gün. Wc de bile beraberiz akşam babasına verip gittim wcye kıyamet koptu. Dün bi oturmya gittik orda hiç aman vermedi illa kucağımda olcak masayı tabakları çekiyor. Gittiğime bin pişmanım yani kısaca. Kadın olduğumu unuttum artık. Eşimle cinsel hayat kızım geceleri çok geç uyuduğu için yok eşimle kankayız sanki. Duş yok, gezmeler zehir oluyor az nefes alayım desem , kaş bıyık zor alıyorum afedersiniz.kilo vermişim kızımın peşine koşmaktan .Dün akşam patladım artık. Eşim bu konuda hiç çözümcül değil napalım şimdi ne yapayım sana ne önerirsin , çocuk esirgemeye mi verelim diyor bana . Çıldırdım iyice. Yani patladığım anda bana soru ile yaklaşıyor ya deliriyorum.kızımı çok seviyorum ama artık bittim ben ruhsal olarak. Ben mi çok tahammülsüzüm diye düşünmeden edemiyorum eşim böyle yapınca.hayattan zevk almıyorum artık dediğimde aferin böyle devam et diyo omzuma vurarak .ayy yazarken bile sinir bastı o anı hatırladım
Okurken beni sinir bastı.Kızlar bebeğim çok hareketli hiç aman vermiyor bana bütün gün. Wc de bile beraberiz akşam babasına verip gittim wcye kıyamet koptu. Dün bi oturmya gittik orda hiç aman vermedi illa kucağımda olcak masayı tabakları çekiyor. Gittiğime bin pişmanım yani kısaca. Kadın olduğumu unuttum artık. Eşimle cinsel hayat kızım geceleri çok geç uyuduğu için yok eşimle kankayız sanki. Duş yok, gezmeler zehir oluyor az nefes alayım desem , kaş bıyık zor alıyorum afedersiniz.kilo vermişim kızımın peşine koşmaktan .Dün akşam patladım artık. Eşim bu konuda hiç çözümcül değil napalım şimdi ne yapayım sana ne önerirsin , çocuk esirgemeye mi verelim diyor bana . Çıldırdım iyice. Yani patladığım anda bana soru ile yaklaşıyor ya deliriyorum.kızımı çok seviyorum ama artık bittim ben ruhsal olarak. Ben mi çok tahammülsüzüm diye düşünmeden edemiyorum eşim böyle yapınca.hayattan zevk almıyorum artık dediğimde aferin böyle devam et diyo omzuma vurarak .ayy yazarken bile sinir bastı o anı hatırladım .
Mutlaka bir yerde bir hata olmalı.
Öğlen uykularını mi uzun uyutuyorsunuz? Yoksa son öğle uykusunu geç saatte mi uyuyor.
Belki öğlen uyuduğu bir uykuyu azaltabilirsiniz yada 1 saatten fazla uyuyorsa uyandırabilirsiniz. Yada son uykusu 16dan sonraysa uyutmayın onu.
Bir düzenleme yapmalısınız. Büyüme hormonu 20-24 arasında alınır. Çocuğunuz şu an sağlığı için gerekli olan uykuyu alamıyor. Geç saatte uyuması bebeğiniz için de zararlı
Eşinizi de dahil edeceksiniz zorla. Bebek gec uyuyorsa saat dokuzdan sonra mesela gecin siz odaya esiniz oyalasın oynatsin. Durmaz elbana gelir vs demeyin bebegi oyalamak isteyen oyalar babasi hele yani. Alt degisimine de dahil edin. Haftasonu tatilinde de parka falan götürsün. Evde de yeneklere edemiyirsa sofra toplamaya yardim etsin yatmadan omce evi toplasin sabah siz toplu eve uyanın. Gece arada o ilgilensin yok ilgilenmiyorsa camasirı vs o sersin . Valla erkeklere kavga dıvuş sorumluluk vereceksiniz bir benim cocugum degil bu diyeceksiniz. Kreş deyince hot mot demis yapiştiracaksinız agzına. Eskiden cocuklar kalabalikta rastgele buyüyordu şimdi oyle dehil tum gun annede apartman dairesinde m can bu da yani. Ben de sizin gibiydim simdi kavga dovuş baktırıyirum hic de vicdan yapmiyorum geciyirum odaya kitap okuyorum uyuyorum dizi izliyorum. Herkesin bir sabri var. Ilgilenecekler bir zahmetKızlar bebeğim çok hareketli hiç aman vermiyor bana bütün gün. Wc de bile beraberiz akşam babasına verip gittim wcye kıyamet koptu. Dün bi oturmya gittik orda hiç aman vermedi illa kucağımda olcak masayı tabakları çekiyor. Gittiğime bin pişmanım yani kısaca. Kadın olduğumu unuttum artık. Eşimle cinsel hayat kızım geceleri çok geç uyuduğu için yok eşimle kankayız sanki. Duş yok, gezmeler zehir oluyor az nefes alayım desem , kaş bıyık zor alıyorum afedersiniz.kilo vermişim kızımın peşine koşmaktan .Dün akşam patladım artık. Eşim bu konuda hiç çözümcül değil napalım şimdi ne yapayım sana ne önerirsin , çocuk esirgemeye mi verelim diyor bana . Çıldırdım iyice. Yani patladığım anda bana soru ile yaklaşıyor ya deliriyorum.kızımı çok seviyorum ama artık bittim ben ruhsal olarak. Ben mi çok tahammülsüzüm diye düşünmeden edemiyorum eşim böyle yapınca.hayattan zevk almıyorum artık dediğimde aferin böyle devam et diyo omzuma vurarak .ayy yazarken bile sinir bastı o anı hatırladım .
Gece bir 8 aylık benek için hiç normal değil. En geç 8-9 da uyumalı çok küçük daha. Ve sağlıklı da değil. Gün içinde huzursuz olması çok ağlaması da aslında uykusunu alamasından. 9-12 arasındaki uyku en verimli uykudur. Bebek bundan mahrum kalmamalıSabah geç kalkıyor. Öğle uykuları düzensiz. Belki de gündüz doğru düzgün uyumuyor. Uyumayınca da düzeni bozuluyor çocukların. Ve uykusunu alamayan çocuklar daha kuduruk oluyor.
8 aylık bebek akşam 8 en geç 9 da uyuyup 6-7 arası uyanmalı. Gündüz de 2 uyku yapmalı.
Geç yattığı için böyle hissediyorsunuz aslında. Erken uyusa siz de dinlenirsiniz. Uyku saatlerine bir göz atın siz de. İki uyku uyuyorsa birini iptal edebilirsiniz. Yada geç saate bırakmayabilirsiniz. Öğlen uzun uyuyorsa 40 dk sonra uyandırabilirsiniz. Hiç bir gündüz uykusu gece uykusu yerine geçmez. Dinlendirmez. Bebeğinizin de geceye daha çok ihtiyacı var. Oğlumun doktoru hep derdi ki bir uykuyu tercih edeceksen bu gece güzel uyuması olsun en önemlisi o derdi.Oğlum 17 aylık sizinle aynı durumdayım.benim oğlumda geç yatıyor kimseden doğru düzgün destek alamıyorum çok zayıfladım, cinsellik bizde de yok,kendime ayıracak vaktim yok bazen çok doluyorum ruhsal ve fiziksel olarak çöktüm.bu gidisatta bebeğime olan verimimde düşüyor önerileri bende takip edeceğim
Offf bebek olunca ev kaos ortamına dönüyor resmen ve ben bu durumdan çok korkuyorum kendi adımaKızlar bebeğim çok hareketli hiç aman vermiyor bana bütün gün. Wc de bile beraberiz akşam babasına verip gittim wcye kıyamet koptu. Dün bi oturmya gittik orda hiç aman vermedi illa kucağımda olcak masayı tabakları çekiyor. Gittiğime bin pişmanım yani kısaca. Kadın olduğumu unuttum artık. Eşimle cinsel hayat kızım geceleri çok geç uyuduğu için yok eşimle kankayız sanki. Duş yok, gezmeler zehir oluyor az nefes alayım desem , kaş bıyık zor alıyorum afedersiniz.kilo vermişim kızımın peşine koşmaktan .Dün akşam patladım artık. Eşim bu konuda hiç çözümcül değil napalım şimdi ne yapayım sana ne önerirsin , çocuk esirgemeye mi verelim diyor bana . Çıldırdım iyice. Yani patladığım anda bana soru ile yaklaşıyor ya deliriyorum.kızımı çok seviyorum ama artık bittim ben ruhsal olarak. Ben mi çok tahammülsüzüm diye düşünmeden edemiyorum eşim böyle yapınca.hayattan zevk almıyorum artık dediğimde aferin böyle devam et diyo omzuma vurarak .ayy yazarken bile sinir bastı o anı hatırladım .
Evet kendimle başbaşa kalabileceğim bı zaman dilimi yok o yatınca etrafı toplayıp bende yatıyorum.tek uyku yapıyor o uykusu 1 saat 15 dakika kadar sürüyor.gece 1 yatış sabah 11 e dogru kalkış.bi türlü değişmedi değişir gibi oluncada eski moduna geri döndü. öğlen o uyurken anca yemek yapıyorum etrafı topluyorum hiç bişey için vaktim yok banyo lüks,kuafor lüksGeç yattığı için böyle hissediyorsunuz aslında. Erken uyusa siz de dinlenirsiniz. Uyku saatlerine bir göz atın siz de. İki uyku uyuyorsa birini iptal edebilirsiniz. Yada geç saate bırakmayabilirsiniz. Öğlen uzun uyuyorsa 40 dk sonra uyandırabilirsiniz. Hiç bir gündüz uykusu gece uykusu yerine geçmez. Dinlendirmez. Bebeğinizin de geceye daha çok ihtiyacı var. Oğlumun doktoru hep derdi ki bir uykuyu tercih edeceksen bu gece güzel uyuması olsun en önemlisi o derdi.
Her yolu denedim yok 1 den önce başını yastığa koysun kıyamet kopar kızımı çok seviyorum ama yoruldum artık
haklısınız heleki karşısındaki nasıl biri endişesiyle fakat bazen hayat cok küçükken büyütür insanı bulunduğu yaş bir sembolüdür ben hep anneydim 4kardeş büyüttüm fazla sorumluluklar yüklendim arkadaşlarım oynarken ben annemle gerçek evcilik oynardım Aslında 4 yaşımda başladım büyümeye bilmiyorum evren mi ilahi adaleti bilmem eşim o yaşlarda her pazartesi rüyamda gördüğüm kişiymiş aslında bunu iki cocuğumuz olduktan sonra birgün rüyamın aynısı sahne yi canlı canlı görünce anladım unutmuştum ki hep destekçimiz oldu her konuda şuan ressamım hasta olsam bütün işleri yapar bugün bişey yapamadım desem kalkıp yemek yapar sağolun hakkını yiyemem çoktur geceleri cocuklara baktığı birgün bile neden şöyle böyle yapmadın demedi veya cocuklara nasıl davranmam ne söylemem gerektiğini şükür yani hayat bazen alırken bazen geri kalanı için verebiliyor güzel bişeylerHiç…
Sadece empati yaptım…
Kızım 16 yaşında evlenmek istese çok üzülürdüm cidden.
Benim kız da bu modda erken yattığı günler olsa da atak dönemi diş dönemi gözlerinden uyku aksa da sabahlıyoruz uyumuyor .sizin dediğiniz gibi gündüz az uyutsam huysuz uyku istiyor çok uyuşa gece uyumuyor o düzeni tam anlamıyla ben de kuramadımMutlaka bir yerde bir hata olmalı.
Öğlen uykularını mi uzun uyutuyorsunuz? Yoksa son öğle uykusunu geç saatte mi uyuyor.
Belki öğlen uyuduğu bir uykuyu azaltabilirsiniz yada 1 saatten fazla uyuyorsa uyandırabilirsiniz. Yada son uykusu 16dan sonraysa uyutmayın onu.
Bir düzenleme yapmalısınız. Büyüme hormonu 20-24 arasında alınır. Çocuğunuz şu an sağlığı için gerekli olan uykuyu alamıyor. Geç saatte uyuması bebeğiniz için de zararlı
Benim eşim sağolsun gerçekten çok yardımcı biraz söylense de yemek yapamadıysam işten gelince aparatif birşeyler hazırlar bulaşıkları yıkar kızımı oyalar kızımın yemeğini yapar ..Benim ki de 10 aylık o sırada ben duşa girerim 2 kişi bakıyoruz arada annem geliyor işte yardıma çok zorlandık ama birlikte takım arkadaşı olduk haftasonu da ben uyurum o sabah erken kalkıp kızıma bakar herşeyi birlikte yapıyoruz çamaşır yemek temizlik market alışveriş ..Bazen bu duruma isyan etse de çocuk ikimizin mecburuz bu yıllarda geçecek diyip avutuyorum onu :) Yardımcı olmasaydı anneme kaçardım sanırım gerçekten çok zormuş çocuk büyütmek ..Çalışırjen ben yorulmuyormuşum onu anlamış oldum ..Sende tatlı dile eşini teşvik et :)Dipnot:Bana yardımcı olsa da evle ilgili herseye karışan bir eşim bu da ayrı bir problem :)Evet kendimle başbaşa kalabileceğim bı zaman dilimi yok o yatınca etrafı toplayıp bende yatıyorum.tek uyku yapıyor o uykusu 1 saat 15 dakika kadar sürüyor.gece 1 yatış sabah 11 e dogru kalkış.bi türlü değişmedi değişir gibi oluncada eski moduna geri döndü. öğlen o uyurken anca yemek yapıyorum etrafı topluyorum hiç bişey için vaktim yok banyo lüks,kuafor lüks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?