- 6 Şubat 2017
- 168
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi sezarsalata
-
Zamanla düzene oturacak merak etme. Benimde ilk günlerde harika uyuyodu şimdi uyutamıyorum. 20 günlük benimkide. Kırkı çıktıktan sonra düzene oturur. Beklicez yapıcak bişey yok. Güle güle büyüt bebeğini11 gün önce ilk bebeğimi kucağıma aldım çok zor günler geçiriyorum bebeğim uyumuyor uyusa da kucağımdan bırakır bırakmaz uyanıyor sürekli emmek istiyor hiç bişe yapamaz oldum yemek dahi yiyemiyorum uyku zaten yok hep böyle mi olacak
Aynen beni anlatmışımız. Benim oğlum 7. Ayını doldurmak üzere. İnanın en zor günlerdesiniz. Sabredin bir süre sonra bebiş kendine bir düzen oturtacak. Uykusu emmesi biçok şeyi yola koyulacak. İlk 1 ay oğlum hiç uyumuyordu hep ağlıyordu bilmemne. Hep emiodu hatta ilk 2 ay uyanık olduğu her dakika emiodu ama şimdi istesem de 2 saatten önce emmiyor. İstediği kadar emzirin. Uykusuzluğa da birazcık sabredin o da yola giricek.11 gün önce ilk bebeğimi kucağıma aldım çok zor günler geçiriyorum bebeğim uyumuyor uyusa da kucağımdan bırakır bırakmaz uyanıyor sürekli emmek istiyor hiç bişe yapamaz oldum yemek dahi yiyemiyorum uyku zaten yok hep böyle mi olacak
Saki ol öncelikle11 gün önce ilk bebeğimi kucağıma aldım çok zor günler geçiriyorum bebeğim uyumuyor uyusa da kucağımdan bırakır bırakmaz uyanıyor sürekli emmek istiyor hiç bişe yapamaz oldum yemek dahi yiyemiyorum uyku zaten yok hep böyle mi olacak
Merhaba benim 17 yaşında kızım var ve hamileyim doğum hazitanda ara verdim şartlar öyle oldu kızım olacak sizce zorlanirmiyim tek değilim annem ve esim desteği var bazen gündüzleri evde olcak çünkü ilk gunler çokmu zor yani emerek altı temiz ve gazını çıkar uyur diye düşünüyorum ama fikirlerinizi yazarmisinizKundak yapin bebeginize. Ani haraket ederek kendini uyandiriyordur. Yavas yavas duzene girer. Gun icinde bazen gogsunuzde uyutun. En azindan huzurla ve mutlu uyur. Sizde doya doya kokusunu alirsiniz. Zamanin tadini cikartirsiniz.
Bebeğin mizacına bağlı ama geneli ilk 1 ayı rahat atlatıyor. Uyut, altını değiştir, emzir. Bu kadar. 2 aylıkken gaz sancıları başlayabiliyor. Ama siz o zamana kadar toparlanmış ve enerji toplamış olacaksınız zaten. Benimde 1-2 haftaya 2. kızım doğacak. 2.5 yaşında bir kızım daha var. Yanımda kimse kalmasın istiyorum, düşünün. O kadar rahat kafam. Sizde rahat olun ki bebek huzurlu mutlu olsun.Merhaba benim 17 yaşında kızım var ve hamileyim doğum hazitanda ara verdim şartlar öyle oldu kızım olacak sizce zorlanirmiyim tek değilim annem ve esim desteği var bazen gündüzleri evde olcak çünkü ilk gunler çokmu zor yani emerek altı temiz ve gazını çıkar uyur diye düşünüyorum ama fikirlerinizi yazarmisiniz
Cnm çok tşk ederim yorumun için rahatlattin beni tabi bu bebekten bebeğe değişir benim 17 yaşında kızım var ara verdim ama şartlar öyle oldu Allah şimdi nasip etti inş. Sağlıklı dogumun olur cnm sağlıkla mutlulukla büyütürsün bebekleriniBebeğin mizacına bağlı ama geneli ilk 1 ayı rahat atlatıyor. Uyut, altını değiştir, emzir. Bu kadar. 2 aylıkken gaz sancıları başlayabiliyor. Ama siz o zamana kadar toparlanmış ve enerji toplamış olacaksınız zaten. Benimde 1-2 haftaya 2. kızım doğacak. 2.5 yaşında bir kızım daha var. Yanımda kimse kalmasın istiyorum, düşünün. O kadar rahat kafam. Sizde rahat olun ki bebek huzurlu mutlu olsun.
Amiin sizede hayırlı doğumlr. Kızınızda epey yardımcı olur zaten. Çok rahat atlatırsınız inşallah.Cnm çok tşk ederim yorumun için rahatlattin beni tabi bu bebekten bebeğe değişir benim 17 yaşında kızım var ara verdim ama şartlar öyle oldu Allah şimdi nasip etti inş. Sağlıklı dogumun olur cnm sağlıkla mutlulukla büyütürsün bebeklerini
Zaten eşim en büyük desteği verecektir nöbetleşe bakarız diyor ev işlerinde ben oyları sen yaparsın yada dinlenirsin ben bakarım emmek istediğinde getiririm yanına vs. Bakarız diyor zatwn annemde var sıkıştığımda oda destek zorlanmam böyle olursa diyorum ama kardeşler arası sorun olurmu diyorum kendi kendime ve heralde doğum sonrası depresyona felan girmem inş. Yanlız değilim sonuçta tek başına kalanlar daha çok giriyormuş diye duydum amaAmiin sizede hayırlı doğumlr. Kızınızda epey yardımcı olur zaten. Çok rahat atlatırsınız inşallah.
Ben yalnız değilken depresyona giriyorumZaten eşim en büyük desteği verecektir nöbetleşe bakarız diyor ev işlerinde ben oyları sen yaparsın yada dinlenirsin ben bakarım emmek istediğinde getiririm yanına vs. Bakarız diyor zatwn annemde var sıkıştığımda oda destek zorlanmam böyle olursa diyorum ama kardeşler arası sorun olurmu diyorum kendi kendime ve heralde doğum sonrası depresyona felan girmem inş. Yanlız değilim sonuçta tek başına kalanlar daha çok giriyormuş diye duydum ama
Doğru söylüyorsun cnm sanırım benim 2. Bebegi aklımdan sildiğim anda hamile kalmam eşim çok istiyordu ama ben istemiyordum ama Allah nasip etti bu mucizeyi zaten aldırmayı felan da düşünmedim hiç günahı büyük çünkü zaten 4 ay doğum iznim olacak işbaşı yapınca süt izni yarım gün çalışmam zaten ya annem bakar yarim gün yada bi yol bulunur elbet bosunamı takıyorum sence bu aradan sonra nasıl olur zorlarım diyorum ama Allah nasip etti kolaylığını da verir diye düsünüyorumBen yalnız değilken depresyona giriyorumdepresyona neden giresiniz ki? Kalıp olmuş artık bu. Dünyaya yeni bi insan getiriyorsunuz mucizevi bi şekilde. Size bağımlı ve sevgi dolu doğuyor. İnsan o süreçte nasıl ve neden depresyona girer ki? Eve kedi bile alsan bi sorumluluğu var. Bebeğinde elbet sorumluluğu olacak ve bunu bilerek hamile kalıyoruz zaten. Bu sorumluluk çok fazla geldiği için bunalıma giriyor insanlar. Sağlıklı doğsunda bunalmak yerine şükredelim.
Kızınızda 17 yaşında çocuk değil artık. Bebeğe uaptığınız hiçbir şeyi zaten ona yapamazsınız. Sorun olacağını sanmıyorum.
Cnm ben yanlız değilken depresyona giriyorum demişsin orasını anlamadım yanlız değilsin neden giriyorum yazdinBen yalnız değilken depresyona giriyorumdepresyona neden giresiniz ki? Kalıp olmuş artık bu. Dünyaya yeni bi insan getiriyorsunuz mucizevi bi şekilde. Size bağımlı ve sevgi dolu doğuyor. İnsan o süreçte nasıl ve neden depresyona girer ki? Eve kedi bile alsan bi sorumluluğu var. Bebeğinde elbet sorumluluğu olacak ve bunu bilerek hamile kalıyoruz zaten. Bu sorumluluk çok fazla geldiği için bunalıma giriyor insanlar. Sağlıklı doğsunda bunalmak yerine şükredelim.
Kızınızda 17 yaşında çocuk değil artık. Bebeğe uaptığınız hiçbir şeyi zaten ona yapamazsınız. Sorun olacağını sanmıyorum.
İşte bende tam tersi. Yanımda biri varken depresyona giriyorum. Laf anlatmak, gönül yapmak daha zor geliyor bana. Kafama göre evde yayılmak, çocuklara bakmak daha kolay geliyor.Cnm ben yanlız değilken depresyona giriyorum demişsin orasını anlamadım yanlız değilsin neden giriyorum yazdin
Şimdi anladım doğru söylüyorsun insan tek olunca ne yaptığını biliyor kafası karışmıyorİşte bende tam tersi. Yanımda biri varken depresyona giriyorum. Laf anlatmak, gönül yapmak daha zor geliyor bana. Kafama göre evde yayılmak, çocuklara bakmak daha kolay geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?