Bebek Beslenmesi Bebek bakmak bu kadar zor mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Amiin sizede hayırlı doğumlr. Kızınızda epey yardımcı olur zaten. Çok rahat atlatırsınız inşallah.
Uykusu 4 aya kadar düzene girer dimi yani ilk başlarda nasıl alistirirsan öyle gider diyorlar eşimle gece gündüz vs nobetlese bakarız diyo çok yorgun olursan emzirirsek verirsin ben gazını çıkarırım sen dinlenirsin vs böyle yaparsak kolay geçer diyor cnm sence de oylemi olur

Canım çok kaygılısın bence kaygıları bırak tadını çıkart abla da yardımcı olur yaş farkının çok olması fırsata dönüşür. Bir şekilde zmaan geçer büyür ya :) dert etme böyle :)

Çok böyle planlayarak ilerlemiyor. Tamamen bebeğe bağlı. Hiç gazı olmayan bi çocuk olursa her zaman uykusu sorunsuz olur. Gazı çıkart yatır yaparsınız. Emer uyur sadece. Ama gazlı bi çocuk olursa 2-4 ay arası zehir olur, sonra yavaş yavaş diner. Diş dönemi rahat geçerse 6 aydan sonra belli bi düzeni tamamen oturmuş olur zaten. Ama diş dönemi sancılı geçerse hergün başa sararsınız.

Tek yapacağınız; anı yaşayın. Stresli olmayın. Belli saatlerde yatırıp kaldırmaya çalışın. Uyutmak için ideal yöntemlerden başlayıp, en olmaza kadar gidin. Çocuk kendisi seçecek nasılsa.

Ya kızlar ben 41 yasindayim Allah bebek nasip etti demekki vakti saati şimdiymiş şartlar böyle gelişti bakim konusunda Allah kolaylığını da verir diye düsünüyorum hem bebeğime hemde kendime iyi baktıktan sonra haksızım yim o kadar zorlanmicami düşünüyorum ama tabii bebeğe bağlı neysek eşim var destek annemde var

Haklısın cnm fazla kaygilaniyorum belkide dogunca boşuna takmıştım kafaya diyeceğim ama ben ara verdim kızım büyüdü artık kendi işlerini kendisi yapıyor tekrar başa dönmek beni kaygılı yapıyor çünkü bide İstemiyodum hamile olduğumu öğrendim yani rahata alıştım ama çocuğu 9 10 yaşında olanlar bile rahata alismiyorlarmi onlarda baştan başlıyor mesela artık 3 ay kaldı doguma kaygıları artık atmak istiyorum rahatlamak ve bebeğimi benimsemek ne kadar zor olabilir bunu bile bile 3. Yu 4.yu yaparlarmiydi diye düşünüp rahatlamaya çalışıyorum yardım edin nolur bosunamı bu takıntılar

Arkadaşlar merhaba doğum yapanlar ev işleri ve bebek nasıl gidiyor korkuyorum ben eşim yardimlasarak yaparız diyor beraber hallederiz dedi gündüz çoğu zaman evde zaten sizce çokmu zor olur ya kafayı yicem düşündükçe ilk kızımda hiç zorlanmam ıstim annwm yanımdaydı şimdide yanımda saolsun napcam fikirlerinizi yazarmisiniz

canim keske kucagina alistrmasaydin onun karni actr yada alti . once karnini doyur sonra gazini cikar sonra gene emzir o arada altina bak onu yatagina birak uyur aslinda zor degil biz zorlasyriyorz

benim 4 cu olcak tek basima yapiyorum bir kere kuzum korkma cocuk kismini kendine cok alistrirsan yandin uyudugu zamn hemn isleeuni hizli hizli yap egerki yapamiyorsan gece uykusu varsa geceden yap .cok fazla akistrma derim

benim 4 cu olcak tek basima yapiyorum bir kere kuzum korkma cocuk kismini kendine cok alistrirsan yandin uyudugu zamn hemn isleeuni hizli hizli yap egerki yapamiyorsan gece uykusu varsa geceden yap .cok fazla akistrma derim
Yorumun için teşekkür ederim bosunamı takıyorum ya eşimde ben oyları swn yaparsın mesela diyor yada emzirir bana verirsin vs diyor uyuyunca evi toparlamak kaç dk sürer zaten bazıları korkutuyorda rahatlattin beni saol Allah gönlündekini versin cnm

cok sag ol canim kimsenin bebegi tutmasina gerek yok onlar zaten yedi yirmi dort yatiyorlar zayen. yeni dogan sa 1 saate vbir emziririsin yada her istediginde zatrn onlarin karni doyarsa hemn uyur. esin ve sen tek iaeniz ohhh mis. eger gene de zorlanirsan geceden kalk evini guzelce topla yemegini yap. hic bise olmaz sadece korkma birdr surekli kucagina alma emzir rahatlat birak oldugu gibi yatar. kizim 8 aylik bazen. ben islerimi yapimiyorm ana dizliginde emzinigini bizim afacanlar cocuga verio 5. dk. icindr uyuyor. alismis kendi basina uyumaya ilk cocukta cok cahildim saniyordum onu birakirsam. olmaz diye dusuniyordum hala bile uyurken biri yaninda olcak oyle alismis

Benim 17 yaşında kızım var ara verdik şartlardan dolayi öyle oldu Allah şimdi nasip etti bebegi unuttuk haliyle ara verince gecede artık nöbetleşe idare ederiz eşimle 2 saatte bir vs emiyorlar degilmi kimi bebekte uyuyormuş gece sen kaldırıp emzirir osun diolar oylemi gerçekten yani gözümde büyüttüğüm gibi değil degilmi öyle olsa bu jadar insan doğum yaparmı mesela eskiler hep 7 8 çocuk hazır bez mana vs de yok onlar nasıl baktı çamaşır ütü ev işi bebek şimdi herşey otomatik ve hazir

bak ne guzel kizin var o altini alsa bile yetr. senin korkulack boseyin yok cunku senin tecruben var bence

bak ne guzel kizin var o altini alsa bile yetr. senin korkulack boseyin yok cunku senin tecruben var bence
Elbette ilk bebek değil sonuçta ama ilk kızımda annem genç yaşta anane olunca herşeyi yle o ilgilendi beni yanlız bırakmamak adına çünkü beni dogurdugunda gurbette yapayalnizmis o yüzden hiç yanlız bırakmadı saolsun şimdide bırakmaz ama eski hali yok tabi o yüzden tereddüt yaşıyorum bocalarmiyim bebekle diye yıkama olayını bile annem yapmıştı ilkinde şimdi korkuyorum bu yüzden

korkma kuzum. ben tek yikadim. vallah kimseye ihtiyacin olacagini sanmiyorm bence usteainden. fazlasiyla gelirsin

korkma kuzum. ben tek yikadim. vallah kimseye ihtiyacin olacagini sanmiyorm bence usteainden. fazlasiyla gelirsin
Arkadaşım birde bişey sormak istiyorum pek konu ile alakalı değil belki ama doğum yaklaştıkça doğum çantası hastaneye doğum için gitmek vs heycan ve korku var sanki ilk defa doğacak gibi zaten sezeryan olcak ve dr un verdiği tarihte gideceğiz korkuya gerek yok ama neden böyle hissediyorum annem de sanki sevinçli değil gibi 2. Bebek ilki kadar olmuyormuş yani ilk torun heycanı gibi değilmiş doğrumu belki oda şok oldu çünkü ben hep Allah isteyene versin diyordum 2. Yi düsünmüyordum bile düzelir inş ya boşuna dimi takmalarim

saskinliktandir niye sevinmesin sen hamileleik .psikolojisinden oylr dusunuyorsun tabiki ilk heycan heves ayridir hele dunyaya gelsin bebegi paylasamazsiniz:) birdde. heycanlanma en azindan dogdugu tarih belli normal olunca. bilmiyorsun o korku ayri 30 haftalarda cantani suyunu buyunu hazirla ne olur olmaz .daha sonra insan agirlasiyor

Herkes öyle diyor bebegi görünce dayanamaz sen ise başlayınca bakıcı ya bile vermez kendi yine bakar diyorlar artık bende bu düşüncelerden kurtulup bebeğimi beninsemek istiyorum artık ama be bilim bebek bezleri biberon vs ara verince korkuttu ama swn korkma deyince rahatladım bide istemeden hamile kaldim ama kıyamadım işte eşim çok istiyor adapte olmakta zorlanirmiyim sence birde evin düzeni vs abartılı değişmez heralde zatwn yanımda yatcak 2 3 sene sonrada ablanın odası var yada cekyat var kocaman zaten 4 ay evdeyim ise baslayincada 6 ay yarım gün süt izni 1 yaşına gelir bile yani kısaca korkma diyosun seninkiler kaç yaslarinda

ben 3 cocykta calistim callah benimkiler .ski tutu biri 5 biri iki bucuk biri i 8 aylik:) calisirken sut iznini erken cikis olrak al daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…