Bebek Beslenmesi Bebek bakmak bu kadar zor mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bence geç değil, ilerleyen yaşlarda evde bir çocuk eşin ve senin için de iyi olur. Baksana abla büyümüş. Üniversite falan derken o evden giderse, bu sizin için başka bir motivaston olur :)
İnş cnm işte gece uykuları diş çıkartması ek gıda tuvalet eğitimi vs zorlarım Allah sabrını verir ama sence uzun aradan sonra zorlarmıki

Bence geç değil, ilerleyen yaşlarda evde bir çocuk eşin ve senin için de iyi olur. Baksana abla büyümüş. Üniversite falan derken o evden giderse, bu sizin için başka bir motivaston olur :)
Evet cnm evde neşe olur diolar ama bakim vs gece uykulari annem korkma yanındayım diyor beraber bakarız yıkarız vs diyor ama yinede korkuyorum ya

Aynen cnm çok güzel olcak inş. Tedirgin olmam hani ara verince rahata da alisiyosun geceleri vs bakim derken buyur annemde korkma beraber hallederiz herşeyi dior

Bebek var yer icer uyur bebek var insani ikinci cocuktan sogutur benim kizim da cani sag olsun 4 ay beni insanliktan cikardi kendimden gecmistim zombilerle yarisir duruma gelmistim. Varsa bir buyugunuzden mutlaka destek yardim alin sizin stresiniz oldugu gibi ona geciyo ben cok paniktim esim sakindi esimin elinde 10dakka da uyuyodu. Gaz sorunu icin bol bol rezene kimyon anason kullandim sutumden gecsin diye. Tavsiyeler o kadar fazla ki seminer verir duruma geliyosunuz zamanla. Ama hepsi geciyor zamanla duzene giriyor ama annelik hep baki oldugu surece bize rahat uyku yok. Ah anaciim seni simdi anladim

Evet kimisi uslu bebek oluyoo belli olmaz annem yanımda neyseki eşim gündüzleri çoğunlukla evde hiç korkma herkes herşeyi söyler aldırma dedi beraber büyütürüz dei Korkutmayin zaren korkuyorum

Evet kimisi uslu bebek oluyoo belli olmaz annem yanımda neyseki eşim gündüzleri çoğunlukla evde hiç korkma herkes herşeyi söyler aldırma dedi beraber büyütürüz dei Korkutmayin zaren korkuyorum
Korkma geciyo huysuzluklari duzeliyo demek istedigim onlar icin endiselenmenin kalici oldugu ornegin okula gitti gec kaldi neden gecikti diye endiselenmek gibi bu his

Korkma geciyo huysuzluklari duzeliyo demek istedigim onlar icin endiselenmenin kalici oldugu ornegin okula gitti gec kaldi neden gecikti diye endiselenmek gibi bu his
Anladım tabiki ömür boyu peslerindeyiz sadece ara verince başa dönmek vs dedimya neyseki yanlız değilim annem yanımda teyzem yardımcı yakın oturuyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…