Bebek bakmak

Konu gercek.Arkadasımdan 1 2 damla kan gelmıs.ama suyu gelmedı daha.Bebek kıpır kıpırmıs
Hmm,sıva kolları o zaman,yere çarşaf havlu ser,2.leğen sıcak su hazırla,göbekbağı ve makas,1 haftalık çocuk bakmaya güvenen bunu da becerir bence,hadi kolay gelsin

Derken karşısına Hulusi Kentmen patron baba çıkmış ve hayatı kurtulmuş S O N

Bu konu hala devam ediyor mu yahu?

- Kiz basta aileden gizli evlenmisti, sonra aralarinda nikah yok beraber yasiyor oldular. En son adam baskasi ile evli oldu.

- Once kizin ne is yaptigini bilmiyordunuz. Sonra tavuk fabrikasinda calisiyor oldu sonra pavyon, bar, gece kulubu derken kiz kons oldu.

- Kiz sevgilisi ile yasiyordu sonra evlerinde ust kattaki tek odada yasiyor oldu.

- Cok samimi arkadasiniz degildi sonra bilmediginiz bir seyi olmadigi ortaya cikti.

Konuyu bastan okuyan hic kimse konunun gercekligine innmaz.

Bana gecelerı bak.1500 bin maas verıcem dedı.Ben de basta o parayla kursa gıderım dıye dusundum.Hıc bebek bakmadım.Ama o gel bızde bak.Kıtap falan alırız dıyor.Hayır dıyemıyorum kı

O bebeğe bakarken başka birşey yapabileceğinizi zannetmiyorum. 1 haftalık bebeği bırakıp işe gitmesi doğru mu bilemedim. Durumu kötü olsa size baktırmaz parayla. Neden böyle birşey yapıyor? Emzirmeyecek de anlaşılan.

Ayrıca yenidoğan bebek bu doğru bakılmadığı sürece başına birşey gelebilir. Doğru yatırmanız lazım sürekli kontrol etmeniz gerek. Tecrübesizsiniz boğulabilir o bebek.
Yorumları da yeni okudum kadın pavyonda çalışıyormuş. Anlamıyorum yani durumu yok hayatı berbat! Ne diye çocuğun günahına giriyor? Bu kadar bencil olmamalı bir kadın!!!

Konuyu acan bildigin milleti trolluyor. Dogruluguna zerre inanmıyorum. Bildigin uydurma. Yok bebegi bakarken ailesine yalan soyleyecekmiste felan. Yahu o bahsedilen kadin o sekil bir iste calissa sagir sultan bile duymus olur. Türkiye'den bahsediyoruz! Ailende izin verecek. Hii hii.

Eski konularınızin hepsine baktım ve yorumum şu:Bu eğitim seviyesiyle umarım öğretmenlik yapmazsınız.Yazı diliniz ergenlerinkinden bile beter.Dort yil ogretmenlik okumus bir insan napiyon tarzi konusmaz, yazmaz.Berbat bir hayatiniz var.Nereden tutsak elimizde kalıyor.Evli bir adamla evli 29yasinda olup yasi geçtiği için çocuk yapan, çocuğa ve adama bakmak için barda pavyonda çalışan arkadaşınızdan umarım uzak durursunuz.Kendinizi kurtarmak istiyorsanız önce cevrenizden başlayın ve bir diksiyon kursuna gidin lütfen.

Bı doğursun o arkadaşın o zaman anlar bırakamaz bebeği sürekli seni tembihlenir durur hazır ol.

bence bu iş olmaz bir de geceleri onlarda kalacaksın
dünyanın bin bir türlü hali var neler okuyoruz burada
neyi kastettiğimi anlamışsınızdır

Arkadasindan kan gelmis ona kadar biliyorsun.
Bebek kipir kipir ona kadar biliyorsun.
Ki hic normal dogum yapmadim ama bebek dogum sirasinda kasilmalar sonucu karninda bir kutle gibi agirlasir ve sanci baslar. Bebek dogacak ama hala kipir kipir? Gaz olmasin o?
Bence bu arkadasin falan degil, sensin.
Acirim, o cocuga acirim.

Hic bebek bakmamis birine bebegini vermeside ilginc yani ilk zamanlar zordur bebek bakimi gazi olur uykulari duzensiz hic kalkismayin derim

Yoo emzırcek de sutunu sagıp gıdıcek.O bızde kalırsın dıyo ama para falan vermez sanırım

Hic bebek bakmamis birine bebegini vermeside ilginc yani ilk zamanlar zordur bebek bakimi gazi olur uykulari duzensiz hic kalkismayin derim
Bakmaktan vazgectım ben.Sabah sobadan konu acıldı.Sen yakarsın sobayı dedı.Yanı o orda kalcam snaıyo.Bısı demedım ona cunku

Arkadasım.Dun mesajda soyledı kanım geldı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…