- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Benimki de uyurdu minnoş. Rüya bebekte. Görmeye gelenler göremedi hep uyurdu bazen alır salona giderdim yine de uyurduBenimki de uyurdu
Gece emmeye kalkınca da ağlamaz mıkırdardı hemen emzirince kaldığı yerden uyurdu
Hatta herkes stressiz annenin bebeği stressiz olur der de işim de streslidir ve ben hamile iken amirim doğum izninde idi onun işi de bana kalmıştı stres iki kattı
bencede kabul etmesin yaniBen kardeşimi hatırlıyorum ilk 6 ay resmen gece uyumadı annem sen de zorluk çekmedim der ama kardeşin öyle değil di diyor şimdi derim kendisine geceleri zombi gibiydin hep ayaktaydın diye :) demek ki o zamandan belliymiş böyle olacağım diyor geç yatar hep.
Arkadaşının işi sanırım gece klubü gibi biryermiş,arkadaşı gel benim evimde bak demiş,ama evde bebeğin babasıda varmış konu sahibi kabul etmiyecekti en son konuştuğumuzda.
suyunu da koysun yalnız, sadece mama bırakmakla olmazSütünü sagıp gıtcekmıs.Emzırcek ama ben mama falan bırakırım dıyor
Pavyonda çalışacakmış. Sevgilisi evliymiş, bu arkadaş da çocuk yapmak istemiş, bile isteye hamile kalmış. Göbeği de çıkmamış, ailesi hiç anlamamış hamile olduğunu. Bu arada ailesinin üst katında boş odada kalıyormuş. Kira için çalışması gerekiyormuş. Sevgilisi de evde olacakmış. Bebeğe bakıcı arıyormuş.Sen şu işin aslını astarını biraz daha anlat bakalım. Bu arkadaşın ne işle meşgul? Paraya ihtiyacı olduğu için çalışması gerekiyor, ona okey, ama bir hafta sonra çalışması neden gerekiyor? Başbakan olsa anlarım ama Benazir Butto bile 40 gün sonra geçmiş koltuğunun başına. ANALIK İZNİ diye bir şey var, hem de ücretli. Eğer özel sektörde patron zorbalığıyla işe dönmesi vs gerekiyorsa söyle de bilelim, SGK’ya yazalım bir dilekçe. Doğadaki hayvanlar bile bir haftalık yavrularını bırakıp ava çıkmıyorlardır eminim. Bu konu saçma ötesi.
Mamam falan mı bırakırım diyor . OhaSütünü sagıp gıtcekmıs.Emzırcek ama ben mama falan bırakırım dıyor
konu sahibinin hayatı mı bu , ciddi miPavyonda çalışacakmış. Sevgilisi evliymiş, bu arkadaş da çocuk yapmak istemiş, bile isteye hamile kalmış. Göbeği de çıkmamış, ailesi hiç anlamamış hamile olduğunu. Bu arada ailesinin üst katında boş odada kalıyormuş. Kira için çalışması gerekiyormuş. Sevgilisi de evde olacakmış. Bebeğe bakıcı arıyormuş.
Çelişkili ifadeler...
ben de aynı fkirdeyimkonuyu okuyorum, anlayamıyorum geri dönüp yeni baştan okuyorum. yok artık bu böyle olamaz diyorum bir de sondan başa okumayı deniyorum.
tövbeler olsun deyip konudan çıkıyorum. ne o öyle kedi emanet eder gibi. Arkadaşınıza saygılar
Konu sahibinin bebek sahibi olacak arkadaşının hayatıkonu sahibinin hayatı mı bu , ciddi mi
allahım biz evlenelim barklanalım , düzgun bır hayatımız olsun bize evlat vermıyor
tövbe yarabbim canım sıkıldı heeee
evet ben yanlış ifade etmişimKonu sahibinin bebek sahibi olacak arkadaşının hayatı
Yaaa ah keşke öyle olsa 4 aylık bebeğim var zombi gibi geziyorum 2 saatte bir uyanır , sürekli ağlar gündüz doğru düzgün uyumaz . Öyle bebek icat olunca 2. Düşüneceğim :)
Amin sizde sağlıkla alın kucağınıza meleğinizi inşallahAllah kolaylik versin hepsib farklu bu canavarlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?