- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kadının aılesı bebegı falan bılmıyo.Kız cidden özünde iyi biri.Ama o adama kapıldı.adamın dıger kadından 2 cocugu var.Diger kadın sözde adamı bosamıyormus.Ama adam cok ıstese bosanırdı.Adam arada o eve cocuklarını görmeye gidiyo.Bu kadında herseyını bu adamla yasadı.Kız gecen yıl bu masalara pturıyomussun ıste o ıse gıdıyodu.Baya rahatlardı.Adam bunu cok aldattı o pavypndakılerle falan.Ama kız barıstı.Adam naparsa yapsın kız barısıyo.Artık uzun sure ayrılamaz lar.cocugu da uzun sure alıesınden saklıycak.Konuyu okuyorum. Okumadan ilk sayfaya gore yorum yapmistim. Kapanmadan soylemem gerek.
Arkadasim dikkatli ol!!!
Boyleleri ile arkadaslik etme!
Iyi kizmis falan, Allah askina iyiligi mi kalmis?
Evli adami almis kons yaparak bakiyor evde, ana babasindan gizli cocuklar doguruyor vs nerde hani iyilik?
Kimseyi yadirgamam ama iyilik bu degildir.
Ortada bir kadin daha var adamin karisi ve belki de adamin cocuklari var.
Bu o cocuklarin hakkina girmektir.
Bunda anlasalim. Iyi biri bunu yapmaz.
Iyi biri ailesinden gizli bi adamla yasamaz.
Iyi biri ortada dinen veya hukuken bir evlilik olmadan ne oldugu belirsiz bir adamdan cocuk yapip onun da kanina girmez.
Iyi biri degil o!
Ve ya sen cok safsin ya da saf ayagina yatiyorsun.
Adam resmen p..venk.
Kadinin ne oldugu belli.
Sen de safsin, okuyorsun, paraya ihtiyacin var diyelim;
Belki seni de kotu yola dusurecekler? Belki bu o planin bir parcasi? Cocuk bakmak falan?
Nasil kanabiliyorsun? Hangi kadin gece evde yatan erkegi varken yanina baska bir kadini sokar? Ve daha da muhimi bu adam elleri ile kadini bu islere yolluyorken sana neler yapmaz???
Bu derece saf insan kaldi mi yahu dunyada??
Yazik yazik o bebege yazik!
Bakamaz, baksa da o cocugun buyuyecegi ortami bir hayal etsene!
O adam o cocuga neler yapmaz neler duymuyoruz haberlerde!
Yazik ki ne yazik...
O isi yapan kadinlarin cocuk yapmak istemelerini anlamiyorum, anlamayacagim da...
Bir b.kun icindesin, bebegi bu hayata mahkum etmek de nedir? Nasil bir bencilliktir bu?
Ya hastalik kaptiysa o kadin ve haberi bile yoksa nolacak? Cocuk dogustan hasta dogarsa?
Bilemiyorum her yonu ile berbat bir konu..
Sosyal hizmetler aranmali.
O cocugu isteyen, pamuklara sarip buyutecek, yaninda koynunda uyutacak bir anne gerekli...
Sicacik bir aile...
Ne idugu belirsiz degil..
Iyi biri degil canim.Kadının aılesı bebegı falan bılmıyo.Kız cidden özünde iyi biri.Ama o adama kapıldı.adamın dıger kadından 2 cocugu var.Diger kadın sözde adamı bosamıyormus.Ama adam cok ıstese bosanırdı.Adam arada o eve cocuklarını görmeye gidiyo.Bu kadında herseyını bu adamla yasadı.Kız gecen yıl bu masalara pturıyomussun ıste o ıse gıdıyodu.Baya rahatlardı.Adam bunu cok aldattı o pavypndakılerle falan.Ama kız barıstı.Adam naparsa yapsın kız barısıyo.Artık uzun sure ayrılamaz lar.cocugu da uzun sure alıesınden saklıycak.
Özünde iyi birisi ise neden kardeşine gel çalış dedi,sence gerçek bir arkadaş bu teklifi yapar mı,sizin yerinizde olsam görüşmezdim.Adam boşanacak olsa çoktan boşanırdı 3 sene sürsün davası yine boşanırdı.Kadının aılesı bebegı falan bılmıyo.Kız cidden özünde iyi biri.Ama o adama kapıldı.adamın dıger kadından 2 cocugu var.Diger kadın sözde adamı bosamıyormus.Ama adam cok ıstese bosanırdı.Adam arada o eve cocuklarını görmeye gidiyo.Bu kadında herseyını bu adamla yasadı.Kız gecen yıl bu masalara pturıyomussun ıste o ıse gıdıyodu.Baya rahatlardı.Adam bunu cok aldattı o pavypndakılerle falan.Ama kız barıstı.Adam naparsa yapsın kız barısıyo.Artık uzun sure ayrılamaz lar.cocugu da uzun sure alıesınden saklıycak.
Kardesini sokamadi o bataga,Özünde iyi birisi ise neden kardeşine gel çalış demiş,sence gerçek bir arkadaş bu teklifi yapar mı,sizin yerinizde olsam görüşmezdim.Adam boşanacak olsa çoktan boşanırdı 3 sene sürsün davası yine boşanırdı.
Arkadasımın ıslerı bıraz karısıkta.Gece calıscakmıs.Aılesınden gızlı evlendı.Annesı bılmıyo esını cocugunu .onun hıkayesı cok karısık.Basta bana kolay geldı de yok bakamam sanırım
Sizin de konunun başında yazdığınız mesajlar 40 sayfanın sonunda bayağ değişime uğradı. Tavuk fabrikasından 1 yıl deneyimli konsluğa uzanan kariyer...Kadının aılesı bebegı falan bılmıyo.Kız cidden özünde iyi biri.Ama o adama kapıldı.adamın dıger kadından 2 cocugu var.Diger kadın sözde adamı bosamıyormus.Ama adam cok ıstese bosanırdı.Adam arada o eve cocuklarını görmeye gidiyo.Bu kadında herseyını bu adamla yasadı.Kız gecen yıl bu masalara pturıyomussun ıste o ıse gıdıyodu.Baya rahatlardı.Adam bunu cok aldattı o pavypndakılerle falan.Ama kız barıstı.Adam naparsa yapsın kız barısıyo.Artık uzun sure ayrılamaz lar.cocugu da uzun sure alıesınden saklıycak.
Gece ıse gıdıcek arkadasım cunkuNeden geceleri bakaxaksiniz ben o kismi anlamadim.
Bu konuya inanmiyorum artik
Kesinlikle yalan.konu sahibi kafa buluyor milletle.gerçekte olmayacak şeyler değil tabi ki var böyle hayatlar.ama konu sahibi o kadar tutarsız o kadar saçma şeyler söylüyor ki hiç inandırıcı değil.şimdi de tekrar konuya milleti çekmek için kan geldi vs Doğum belirtisi mi diye laf atıyor.öğretmen olduğunu söylemiş başka konularda.ihtimal bile vermem o da palavra.Bu konuya inanmiyorum artik
Boşuna mı sinirlendim o kadarKonu fake bizimle eğleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?