- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bende öyle düşündüm açıkçasıAdam evli belki de.
Dediğiniz gibi,şanssız bir bebek daha geliyor işte dünyaya...
Geceleri uyumazsa ne olacak peki,ya hastalanırsa birşey olursa,oyuncak bebek değil bu,kardeşim yeni doğduğunda 6 ay boyunca geceleri uyumadı,bu sorumluluğu almayın bakamam deyin.Yaa cok zor o zaman.Anneye ıhtıyacı var onun.Sütünü sagarım mamasını alırım gecelerı uyur.Uyanırsa sütünü verırsın susar dıyor.Kıyafetını bırakcakmıs kokısunu bebek hıssedıp sussun dıye
Oldu...Abin o senın falan dedı de yok kalmıycam.Babama dıycekmıs ki bende onunla fabrıkaya gırdım onlarla kalıyorum dıcekmisiz.Ama kesın kararım 1 gun bıle bakmıycam bebege
Bende bayaa gec öğrendim herseyı.Gencecik kız hayatını mahvettıBende öyle düşündüm açıkçası
Evliyken biriyle olmak da
Evli biriyle olmakta birbirinden rezaletken üstüne çocuk yapmak
Tüy dikmiş resmen
Yok bi de o alıcam sabah bebegı der almaz ustume kalır bebek.Ben part ıse gırdım zamanım yok derım oyle gecıstırıcem onuGeceleri uyumazsa ne olacak peki,ya hastalanırsa birşey olursa,oyuncak bebek değil bu,kardeşim yeni doğduğunda 6 ay boyunca geceleri uyumadı,bu sorumluluğu almayın bakamam deyin.
Gizli yaptı.Aralarında nıkah yok ama aynı evde yasıycaklar.Bayaa karısık.Ailesi de onu kız arkadaslarıyla kalıyo bılıyo.Yok bakmıycam kı.Dogursun kaşmıycam onlarda da
Nasıl ögrencekkı babası.Nerden ögrencek.Adam soyadını verıcek ama bebege.Bebek benım degıl yanı bunu hastanede falan da kanıtlarız da.Ben bebege 1 gun bıle bakmıycam.Nolır nolmazSonra Bebek benim değil onun der
Gece babası evi basar
Nikah yoksa koca da yoktur muhtemelen adam da evlidir
Bebek doğunca kızın babasının nüfusuna kaydedilecek babası da öğrenecek böylelikle
Abin o senın falan dedı de yok kalmıycam.Babama dıycekmıs ki bende onunla fabrıkaya gırdım onlarla kalıyorum dıcekmisiz.Ama kesın kararım 1 gun bıle bakmıycam bebege
Var da nıkah yok galıba aralarında.Maa aynı evde kalıyorlarBoyle bir sorumluluk alinamaz bence ustelik gece be 0 tecrübe. Bu arkadasin kocasi yok mu da lohusa haliyle hem de 1 haftalıkken ise girecekBebek cok bahtsiz üzüldüm.
Tam emın degılım ama bence o kons falan dıyolar ya masalara oturup ıckı falan ıcırıyorlar erkeklere.O ısı yapıyor.Cunku baya makyajlı gıdıyor ıse.Adamda ızın verıyor buna.Ben rahat edemem kı koca adamla nasıl kalayımSen fazla iyi niyetlisin
Abi falan olmaz o iş gece orada kalıcaksın adam da evde amam bebeğin annesi gece kimbilir nerede
O adamlara da başka bişey diyolar da ben demiyim. Sanırım arkadaşının hayat tarzı toplumda kabul edilebilir değil.
Lütfen sen kendine dikkat et.
Benim aklıma çeşitli kötü senaryolar bile geldi.
Ee sizde yardim edin ne olcak sanki. Gunduz kim bakicak pekiBana gecelerı bak.1500 bin maas verıcem dedı.Ben de basta o parayla kursa gıderım dıye dusundum.Hıc bebek bakmadım.Ama o gel bızde bak.Kıtap falan alırız dıyor.Hayır dıyemıyorum kı
Yardım edım de ben hıc bebek bakmadım.Bır haftalık bebek.O bızde kal dıyor.Arada kendı evıne gelırsın dıyorEe sizde yardim edin ne olcak sanki. Gunduz kim bakicak peki
Adi herifTam emın degılım ama bence o kons falan dıyolar ya masalara oturup ıckı falan ıcırıyorlar erkeklere.O ısı yapıyor.Cunku baya makyajlı gıdıyor ıse.Adamda ızın verıyor buna.Ben rahat edemem kı koca adamla nasıl kalayım
Seven ınsan ızın vermez öyle yerde calısmasına dımı?Adi herif
Sen o arkadasinla gorusmesen iyi edersin .Seni de kotuluge ceker oylesi .Var da nıkah yok galıba aralarında.Maa aynı evde kalıyorlar
Asla. Benimki kahvenin onunden geçerken sen şu tarafıma geç der adamlar bakmasın diye. Yazık uzuldum bebeğeSeven ınsan ızın vermez öyle yerde calısmasına dımı?
Tabiki izin vermez adam evlide olabilir,eğer böyle birşey var ise evine falan gitmeyin,ama anlamadığım birşey var bu kız annesi ve babası ile küsmü eğer değiller ise ailesi kızının yanına gelmiyor mu evi nerede,arkadaş ortamı vs merak etmiyorlar mı hiç,hamileliği boyunca hiç görüşmediler mi.Seven ınsan ızın vermez öyle yerde calısmasına dımı?
Cok haklısın.1 sene falan çalışamaz o.Adam da bakar mı ona bilmiyorum.Benım aılem bılmıyo onun hamıle oldugunu falan.Bıze getıremez de bebegıAa esiyle kalicakmissin delimisin nesin. Klavuzu karga olanin burnu b...tan cikmazmis. Bence bebek bakmaktan ziyade kimle gittigin yasam tarzi cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?