Bebek bakmak

Adam evli belki de.
Dediğiniz gibi,şanssız bir bebek daha geliyor işte dünyaya...
Bende öyle düşündüm açıkçası
Evliyken biriyle olmak da
Evli biriyle olmakta birbirinden rezaletken üstüne çocuk yapmak
Tüy dikmiş resmen

Geceleri uyumazsa ne olacak peki,ya hastalanırsa birşey olursa,oyuncak bebek değil bu,kardeşim yeni doğduğunda 6 ay boyunca geceleri uyumadı,bu sorumluluğu almayın bakamam deyin.

Abin o senın falan dedı de yok kalmıycam.Babama dıycekmıs ki bende onunla fabrıkaya gırdım onlarla kalıyorum dıcekmisiz.Ama kesın kararım 1 gun bıle bakmıycam bebege
Oldu...
Daha neler
Kadına bak ya resmen pislige çekiyor seni

Geceleri uyumazsa ne olacak peki,ya hastalanırsa birşey olursa,oyuncak bebek değil bu,kardeşim yeni doğduğunda 6 ay boyunca geceleri uyumadı,bu sorumluluğu almayın bakamam deyin.
Yok bi de o alıcam sabah bebegı der almaz ustume kalır bebek.Ben part ıse gırdım zamanım yok derım oyle gecıstırıcem onu

Gizli yaptı.Aralarında nıkah yok ama aynı evde yasıycaklar.Bayaa karısık.Ailesi de onu kız arkadaslarıyla kalıyo bılıyo.Yok bakmıycam kı.Dogursun kaşmıycam onlarda da

Sonra Bebek benim değil onun der

Gece babası evi basar

Nikah yoksa koca da yoktur muhtemelen adam da evlidir

Bebek doğunca kızın babasının nüfusuna kaydedilecek babası da öğrenecek böylelikle

Sonra Bebek benim değil onun der

Gece babası evi basar

Nikah yoksa koca da yoktur muhtemelen adam da evlidir

Bebek doğunca kızın babasının nüfusuna kaydedilecek babası da öğrenecek böylelikle
Nasıl ögrencekkı babası.Nerden ögrencek.Adam soyadını verıcek ama bebege.Bebek benım degıl yanı bunu hastanede falan da kanıtlarız da.Ben bebege 1 gun bıle bakmıycam.Nolır nolmaz

Abin o senın falan dedı de yok kalmıycam.Babama dıycekmıs ki bende onunla fabrıkaya gırdım onlarla kalıyorum dıcekmisiz.Ama kesın kararım 1 gun bıle bakmıycam bebege

Sen fazla iyi niyetlisin
Abi falan olmaz o iş gece orada kalıcaksın adam da evde amam bebeğin annesi gece kimbilir nerede
O adamlara da başka bişey diyolar da ben demiyim. Sanırım arkadaşının hayat tarzı toplumda kabul edilebilir değil.
Lütfen sen kendine dikkat et.
Benim aklıma çeşitli kötü senaryolar bile geldi.

Tam emın degılım ama bence o kons falan dıyolar ya masalara oturup ıckı falan ıcırıyorlar erkeklere.O ısı yapıyor.Cunku baya makyajlı gıdıyor ıse.Adamda ızın verıyor buna.Ben rahat edemem kı koca adamla nasıl kalayım

Seven ınsan ızın vermez öyle yerde calısmasına dımı?
Tabiki izin vermez adam evlide olabilir,eğer böyle birşey var ise evine falan gitmeyin,ama anlamadığım birşey var bu kız annesi ve babası ile küsmü eğer değiller ise ailesi kızının yanına gelmiyor mu evi nerede,arkadaş ortamı vs merak etmiyorlar mı hiç,hamileliği boyunca hiç görüşmediler mi.

Aa esiyle kalicakmissin delimisin nesin. Klavuzu karga olanin burnu b...tan cikmazmis. Bence bebek bakmaktan ziyade kimle gittigin yasam tarzi cok onemli
Cok haklısın.1 sene falan çalışamaz o.Adam da bakar mı ona bilmiyorum.Benım aılem bılmıyo onun hamıle oldugunu falan.Bıze getıremez de bebegı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…